recent
أخبار ساخنة

Last ned WhatsApp Omar Burgundy 2020

الصفحة الرئيسية

whatsapp Omar Burgundy siste oppdatering


Og jeg skal hente Omar Burgundy. OBWhatsapp er en av de sosiale medieplattformene som spesialiserer seg på samtaler mellom venner og mediedeling og er en av fire eksemplarer gitt til oss av den jemenittiske utvikleren Omar Bazheeb, som fikk tillit fra millioner av brukere for sine nye og eksklusive tillegg hjalp det sterkt i å forbedre ytelsen og tiltrekke seg det største antallet brukere til det, noe som gjorde det til en sterk konkurrent foran andre kopier av stor betydning og et rykte også opptatt av korrespondanse og filutveksling kalt navnene på golden Plus og WhatsApp og WhatsAppog Gb.

whatsapp omar




Last ned OBWhatsapp siste oppdatering


Og tilhørigheten til Omar Burgundy en kopi ble endret og utviklet fra den offisielle versjonen av whatsapp søknad og målet med etableringen var å fylle hullene igjen av dem og Saab Messenger, til tross for det høye nivået av berømmelse nådd av det programmet, men det manglet noen egenskaper som var etterspørselen fra mange brukere, så når utseendet på en slik versjon som WhatsApp Omar Burgundy har de samme funksjonene som på den offisielle applikasjonen pluss funksjoner og nye funksjoner som ikke var inkludert i WhatsApp vil være prioritet for det beste uten tvil, Kanskje det er bare en ting, som er at det ikke er tilgjengelig på Google Play Store, men det trenger direkte eksterne koblinger for å laste den ned det, som er at det ikke er tilgjengelig på Google Play Store, men det trenger direkte eksterne koblinger for å laste den ned den , så det var vår tur her for å gi den til deg og gjøre den tilgjengelig for alle gjennom nedlastingskoblingen vi forberedte for deg under denne artikkelen.

Beste WhatsApp Plus vs. Urban


Som vi nevnte tidligere, det er tre andre kopier i tillegg til WhatsApp Omar Al-Annabi kom til oss bror Omar Bathebe lastet med dem og sette dem i hendene i forskjellige farger er det en versjon av WhatsApp Alder dominert av fargen på mange gutter og gikk inn i et sett med temaer egnet for dem kjent som versjonen av WhatsApp Age Pink OB2Whatsapp og en annen kom egnet for unge mennesker fordi de bar den foretrukne fargen foretrukket av de fleste unge menn også kjent som WhatsApp Omar Blue OB3Whatsapp og forblir oss tredje og siste som dukket opp nylig som svar på ønsket av hans tilhengere kom i en farge ikke rart fra brukerne av WhatsApp passer alle kategorier og kalt whatsapp omar grønn OB4Whatsapp du vil finne alt på hvaswhat nettstedet alt på nettstedet WhatsApp samlet på spredte nedlastingssider når du flytter mellom resten av nettstedet eller skrive navnet på kopien i søkeboksen for å vises for deg.


WhatsApp Add-ons Omar Burgundy 2020:



  • Utvid levetiden til kopien til mer enn fem måneder fra publiseringsdatoen.
  • En søknad om sikkerhet og ikke-forbud.
  • Legg til alternativene for natt og gjennomsiktig modus for å være et alternativ til standardmodusen for bakgrunn på startskjermen.
  • Aktiver oversettelsen av meldinger til forskjellige språk.
  • Aktiver videresending av meldinger for opptil 1000 personer samtidig uten å vises med ordene "melding konvertert" på dem.
  • Legg til en vpn proxy breaker for å beskytte appen mot blokkering som kan påvirke den.
  • Inneholder en samling av klistremerker med mulighet for å laste ned flere av dem fra en hvilken som helst klistremerkeapp fra hvilken som helst butikk du har tilgjengelig.
  • Legg til alternativet for rask tilgang for samtaler uten å måtte gå tilbake til hovedgrensesnittet.
  • Aktiver sending av meldinger for å hindre sletting av meldinger, slik at du kan lese alle innkommende meldinger selv som allerede er slettet av den andre parten uten å være klar over den.
  • Aktiver oppretting av lydklipp uten å måtte trykke på opptaksikonet med lengden og stoppe varsler fra programmet til lydopptaket er ferdig.
  • Muligheten til å se WhatsApp-saker ligner på stilen til Instagram-saker.
  • Aktivering av blokkering av visse kontakter kan være en plage for deg eller alle av dem og hindre dem i å ringe med deg.
  • Legg til muligheten for fallende effekter og ta med noen nye figurer på dem.
  • Aktiver effekter som skal aktiveres når chatter ruller opp og ned.
  • Gjør det mulig å se meldingene separat og medlemmenes meldinger separat.
  • Aktiver autoreply og planlagte meldinger.
  • For å få full personvern på appen, ble programlåsfunksjonen aktivert ved hjelp av en hemmelig kode, fingeravtrykk eller gravering.
  • Muligheten til å låse og skjule visse samtaler uten å vises på hovedchatgrensesnittet.


WhatsApp Plus Alder Nedlasting Link



Disse artiklene var en kort oversikt over funksjonene i WhatsApp Omar Al-Annabi som resten av whatsapp alder kopier kan lastes ned mot forbudet fra vår side
Last ned WhatsApp Omar Burgundy 2020
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent