recent
أخبار ساخنة

Preuzmi šta je Omar Blue 2020 ažuriranje

الصفحة الرئيسية

Preuzmi šta god je Omar Blue OB3Whatsapp za preuzimanje odavde:


Ono što je rekao Omar Blue 2020 "ono što je Omar Blue" je jedna od grupa verzija onoga što Sapp plus protiv modifikovane zabrane da je jedan od arapskim poduzetnicima po imenu Omar batheeb dizajniran je da vodi drugi broj u isto vrijeme i na jednom uređaju i doda neke modifikacije i dešavanja koja sam to je učinilo da se izdržava od kao kopiranja, svjetlosne verzije i neće zauzimati veliko područje memorije koje će podržati sve osobine koje pronađete o onome što je PP Gold i Blue kao što su sakrivanje utisci i preuzimanje onih predmeta i funkcija onemoguжivanja interneta i drugih dodataka koji prevazilaze 1000 adders.

واتساب بلس ضد الحظر
Šta je plus plavo protiv zabrane

Koja je razlika između onoga što je zelena i šta god Omar


Možda se pitate koja je razlika između korištenja onoga što je rekao Omar Blue , a Šta glasnik?Odgovor je kada uporedimo karakteristike koje nam je omogućeno originalnom verzijom i koja je verzija Omar ' a, vi ćete otkriti da je verzija Omar batheb razvio originalnu verziju sa osobinama koje sadrži, kombinirao je one koji su postojali na onome što je bilo zeleno i povećalo druge funkcije koje je korisnik propustio ono što je istaknut od službene aplikacije možda je smanjilo nivo potražnje u nekim periodima i povratku svojih korisnika u staru verziju zbog privremene zabrane koja je trajala, ali uz ažuriranja koja su nedavno napravljena, ovaj problem je riješen. to je bila sigurna i neblokirana verzija nakon što je obnovila samopouzdanje svojih korisnika i usvojila ga ponovo i to nije jedina verzija koju je razvio taj investitor isto kao i Omar Burgundi i slijedio direktno ono što je Omar Pink da aktivira više od računa i želje korisnika da dobiju više i ne zadovoljni sa Ti primjerci, brat Omar je razvio novu verziju sa bojom sličnoj originalnoj verziji onoga što je Sapp znao kao što je Omar Green da doda četvrti račun androida.


Šta je sa Omar Blue ažuriranjem najnovije verzije:


  1. Ono što je Omar Blue protiv zabrane.
  2. Validnost kopije je proširena na pet mjeseci od datuma preuzimanja ili ažuriranja.
  3. Dodajte Proxi, koji štiti Vats Omar Blua iz zabrane da se neke zemlje mogu nametati.
  4. Omogući aktivaciju noćnog moda ili transparentnog načina da bude alternativa za temu zadanog načina.
  5. Dodajte opciju za brzi pristup za razgovore koji se pojavljuje na prednjem ekranu da bi se navigili razgovori bez povratka na glavni interfejs.
  6. Dodavanje novog dugmeta na ekran za konverzaciju uključuje višestruke opcije (tekst dekoracije-deluxe tekstualne tekstualne tekstualne poruke).
  7. Dodajte opciju prodavnice stilova kao Instagram tako da se tabulatori na kućnim ekranom zamijenjuju da pokažu predmete umjesto u obliku krugova sličnih pogledu na Instagramu.


Šta je sa ovim preuzima Omar Blue:


Šta god da je.

  1. Sakrijte zadnju aktivnost na onom što je Omar Blue (ako se aktivira, vaši kontakti se neće pojaviti i nećete moći znati kada se vraćaju).
  2. Sakrijte zdravlje čitanja kako biste mogli pročitati dolazeće poruke bez pokazivanja ikome da ih čitate dok ne budete odgovorili na poruku.
  3. Sprječavanje brisanja dolazećih poruka kao i u onim slučajevima, tako da možete čitati prijateljeve poruke i vidjeti njihove situacije za koje misle da su trajno izbrisane i da ih niko neće moći pročitati.
  4. Sakrij sat za priču, koji ti pomaže da pratiš kontakt, a ne da im pokažeš da ih pratiš i da možeš odabrati konkretne slučajeve da pokažeš da si ih samo vidio.
  5. Zaustavite preobraćeni signal kada poruke budu prosljeđena.

Ekskluzivna plava Omar Watts osobina:


  • Dajte korisniku moć da promjeni pozadinsku boju i usvoji temu među temama koje su dostupne na toj prodavnici u kojoj se nalazi Omar Blue OB3Whatsapp.
  • Isključite internet iz aplikacije i držite ga na mreži ostale aplikacije na mobitelu.
  • Povećajte veličinu videa koji se mogu dijeliti na onome što se događa u plavom Omar ' u.
  • Mogućnost da se snimak postavi u stanje za više od 30 sekundi.
  • Dodajte spremne za odabir pisanih predmeta da bi bili fiksni status za vaš račun.
  • Omogućite raspodjelu poziva dolazećih poruka i Kreirajte i Uređujte zakazane poruke nakon zakazanih.


Ono što je rekao Omar Blue je bio taj članak o tome kakva je verzija Omara Blua koja je verzija onoga što je i protiv zabrane.
Preuzmi šta je Omar Blue 2020 ažuriranje
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent