recent
أخبار ساخنة

WhatsApp Omar Pink ny oppdatering 2020

الصفحة الرئيسية

Last ned Whatsapp Omar Pink


Til tross for dobling av antall kopier utviklet fra WhatsApp og ulike meninger om deres preferanser, kopigruppen av utvikleren Omar Batheeb har en betydelig rate av berømmelse og popularitet og toppet den lange listen over Whatsapp Plus foruten WhatsApp Plus gull og blått og til den økende etterspørselen etter det og etterspørselen av mange til å bruke den og stole på sine enheter vi presenterer deg i dag WhatsApp Omar Pink ny og sette den i hendene med den nyeste versjonen Hvis du har OB2Whatsapp " Whatsapp omar " gammel på mobilen kan du laste ned den nyeste oppdateringen fra WhatsApp Omar Pink fra bunnen av artikkelen, og hvis du ikke eier det, og du vil prøve det, kan du laste den ned også vi presenterer den foran deg, slik at brukerne kan bli kjent med det mer og for alle som ikke har mulighet til å prøve det å ta en idé om fasiliteter og funksjoner og funksjoner satt i det utvikleren og gjorde det til en særegen kopi.

omar whatsapp pink
Last ned WhatsApp Omar rosa nyeste versjon


Er WhatsApp Alder Trygt


Til tross for mangfoldet av sosiale medieplattformer, whatsapp offisielle forblir alltid leder blant dem, på grunn av den enkle å håndtere det og lettheten i kommunikasjonsprosessen mellom enkeltpersoner når det gjelder å motta og sende meldinger, samt utveksle filer som overgikk det fra andre chat-applikasjoner og gjorde det til fokus for mange utviklere som bror Omar Bathebe, som stolte på tilbudet av den opprinnelige versjonen av tjenestene og gjorde det som hjørnesteinen i opprette kopien OB2Whatsapp versjonen rettet mot jenter og to andre kopier knyttet til deres navn og var shaqa WhatsApp Omar Al-Wardi kalt whatsapp alder blå og whatsapp alder med nye tillegg anslått til 1000 og kanskje mer, og når du lastet ned denne versjonen vil du være i stand til å åpne en annen konto med et nytt nummer på programmet i tillegg til din første konto på den offisielle versjonen og alle disse programmene er helt sikre og det er ingen skade fordi misfarging er gjort på åpne koder bare og ingen utvikler kan få tilgang til meldingen hemmelig eller spionere på brukere slik at alle kopier av WhatsApp alder er trygt.

WhatsApp Omar Al-Wardi nyeste versjon


Du kan arbeide med det normalt uten at kontoen blir utsatt for et midlertidig forbud som var årsaken til frykten for mange av opplevelsene og resten av de modifiserte kopiene, med oppdateringene som nylig ble gjort, ble dette problemet løst og redusert som gjorde det til en tryggere versjon enn før i tillegg til mange funksjoner og personvern som du vil kunne få når du laster ned whatsapp omar pink " whatsapp omar " for eksempel du kan:

  • Aktiver moderne personvernalternativer som anonymitet.
  • Skjul hvordan du ser på whatsapp messenger-saker du har sett fra kontaktene du har sett.
  • Kontroller appens farger og chat-skjerm.
  • Last opp venners tilfeller av bilder, videoer og kopier tekstsaker.
  • Del medier fra videoer og volum i lydstørrelse og bilder i større antall enn de som kan sendes på WhatsApp Messenger i høy oppløsning.
  • Andre tillegg.


Ny WhatsApp Oppdatering Omar Pink OB2Whatsapp:


  1. Utvid levetiden til kopien til mer enn fem måneder fra publiseringsdatoen.
  2. en sikker kopi og mot forbudet.
  3. Legg til temaet for nattlig og gjennomsiktig modus for appen for å aktivere en på startskjermen i stedet for standardmodus.
  4. Aktiver breakper Perxi-alternativet, som bidrar til å sikre sikkerheten til programmet og står i veien for blokkering som kan påvirke kopien fra en hvilken som helst part.
  5. Legg til alternativet for rask tilgang for samtaler som gjør at du kan få tilgang til andre samtaler fra chat-skjermen uten å måtte gå tilbake til hovedgrensesnittet.
  6. Tillegg av et lite ikon på forsiden av samtaleskjermen inneholder flere alternativer (eksplosiv tekst, fin tekst, tekstdekorasjon (emoji), tekstredigering.
  7. WhatsApp-saker kan ses på en matchende måte til Instagram-saker.
  8. Muligheten til å se noen fallende effekter som gir et annet utseende til samtaler.
  9. Sett inn nye former for fallende effekter.
  10. Aktiver effektalternativet når chatter ruller opp og ned.
  11. Inkluder noen islamske tillegg som Koranen og adhesjonene som interesserer deg.
  12. Aktiver @thein-funksjonen som viser brukeren som nevnte den, eller svarte på meldingene sine i grupper.
  13. Identifiser kontakter som kan legge deg til i grupper, og hindre at resten gjør det.
  14. Du kan nå vise meldingene dine eller de til et hvilket som helst gruppemedlem separat fra resten av medlemmene.
  15. Aktiver aktiverings-/deaktiveringsalternativet for mer lesefraser som vises på lange meldinger.
  16. Aktiver autoreply og planlagte meldinger.
  17. Aktiver alternativet høyre og venstre rulleblokk mellom de viktigste grensesnittdelene (chat, status og samtaler).
  18. Aktiver funksjonen for å slette meldinger som sendes av en bruker til alle samtidig, eller til og med lenge etter at de er sendt.
  19. Legg til whatsapp avfallsrengjøringsalternativet.
  20. Legg til nye alternativer for å kontrollere appfargene.
  21. Nye prosedyrer og ekstra forbedringer for å sikre hastigheten og ytelsen til den beste versjonen.

Last ned Link: Last ned Whatsapp Omar Pink Whatsapp

Denne versjonen ble så oppdatert som WhatsApp Omar Pink OB2Whatsapp er installert over den forrige versjonen, og for alle som holder whatsapp alder rosa for første gang vil være som en ny versjon

WhatsApp Omar Pink ny oppdatering 2020
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent