recent
أخبار ساخنة

Preuzmi WhatsApp Omar Grin 2020

الصفحة الرئيسية

Preuzmi šta god je Omar Grin


Ono što je Omar Green OB4Whatsapp. nova "Šta plus verzija" se pridružila ukupnim kopijama koje je dao arapski graditelj Omar badib, koji su voljeli mnogi korisnici, koji su povećali želju da dobiju više od njih, jer su morali aktivirati nekoliko brojeva na svojim telefonima, tako da je novi ono što je Omar dodato da bi odgovaralo potrebama korisnika aplikacije kao što ste primijetili, boja njenog sučelja i njegovog dizajna identična je boji službene primjene, to jest, nije ograničena na određenu kategoriju pojedinaca i mogu se koristiti raznim kategorijama koje vam pružaju na internet stranici "Šta je to" .

WhatsApp Omar Green
Preuzmi šta god je Omar Grin

Šta je Omar Grin OB4Whatsapp


Ono što je rekao Omar Green je zadnje instalirano sa podešima modifikacija koje su omogućilo svojim korisnicima da komuniciraju sa ravnima sa njegovom udobnosti, bilo da se poziva ili čak kada se pripremaju grupne razgovore za više od jedne osobe. Svrha događaja kao što je ova verzija bila je da se popravi i izmijeni svi problemi koji su suočeni s većinom onoga što Sapp plus kopiraju to je sigurna kopija i protiv zabrane. Vrijedno je zapažanja da ne zahtijeva dodatne naknade za izradu glasovnih poziva između vlasnika koji se mogu koristiti za rad dva broja na svom računu u jednom trenutku i na jednom uređaju bez ikakvih oštećenja na mobilnom.

Druga aplikacija: preuzimanje onoga što je novo ažuriranje zlata

Šta je sa Omar Badib Al Akhdar.


Ono što je plus zeleno je ažurirana verzija koja je modificirana iz molbe za dopisivanje od strane brata Omara Badib-a da bi bio kopija onoga što je i protiv zabrane, što znači čavrljanje i pravljenje glasova ili video poziva između bliskih prijatelja i drugih ljudi iz drugih zemalja širom svijeta, ne samo to, nego je i povećalo svoje usluge u cilju uključanja davanja plemenitog Kurana , kao i neke islamske dodatke kao što je sećanje na muslimana i 40 imenica da bi korisnik dao neku duhovnost na njegovom mobilnom, aplikacija koju karakterizira privatnost i sigurnost, jer radi na šifriranju razgovora i time se spriječava da ih itko vidi ili pregleda jer je programirana da postane kopija protiv privremene zabrane da se građevinari uvijek brinu zbog toga , ona je obezbijedila svojim korisnicima sa osobinu izmjene IP što sprečava svaki proces šifriranja koji bi svaka zemlja mogla da preuzme protiv ove kopije i mnogo drugih osobina koje možete da vidite kroz ovaj članak i iskustva ukoliko se ne vidi ovde kada preuzmete kopiju kada se pomjerite na privatnu vezu preuzimanja ispod.



Osobine preuzimanja onoga što je Omar Green protiv zabrane:


  1. Mogućnost zamjene zadane teme za glavni interfejs sa noćnom ili transparentnom temom.
  2. Mogućnost komunikacije i razmjena poruka i audio isječaka sa brojevima koji nisu registrirani u vašoj sačuvanu listu kontakata.
  3. Mogućnost da se promijeni korisnikov telefonski API.
  4. Omogućite postavljanje zaključenih razgovora sa tajnim brojem i sakrijte ih dalje od spiska čats postavljenih na glavnom interfejsu aplikacije.
  5. Dodaj opciju efekata pada u okviru opcija koje nam je predstavio ono što Sapp, Omar Green, i razvija nove oblike primjene.
  6. Dodajući kopiju plemenitog kur ' Ana tako da je možeš čitati bilo kad i bilo gdje, kao i neke islamske dodatke kao što je dhikr ujutro i uvečer, dotuno spavati i drugi.
  7. Ima tematske radnje za preuzimanje da bi se odgovaralo ukusima korisnika.
  8. Dodatna funkcija za automatsko odgovaranja za dolazne poruke.
  9. Dodana planirana razmjena poruka.
  10. Sposobnost da se preseli između razgovora bez da se preseli na glavni interfejs, kroz dugme postavljenih na vrhu zaslona za chat.
  11. Omogući prosljeđivanje poruke za neograničene ljude.
  12. Dodavanje dekorativnog teksta i osobina finog teksta.
  13. Omogući poruke članovima grupe i korisničke poruke odvojeno od drugih članica.
  14. Zove se kvalitetan glas.
  15. Dodavanje VPN posredničkih prekidaca.
  16. Stabilniju verziju i protiv zabrane.
  17. Dodao je opciju višestrukih čata.
  18. Poboljšavanje postavki privatnosti i njihove opcije uključujući (sakrij posljednji izgled, spriječi brisanje predmeta, spriječi brisanje poruka, sakriti čitaoce, koji me mogu kontaktirati).
  19. Dodao je opciju koja omogućava svojim korisnicima da pretvore duge video zapise u isječke dozvoljenih dužina, za lako gledanje u ono što je prodavnica.
  20. Ponovo Dodaj staru visat.
  21. Dodao je opciju 2014 interfejsa na stari izgled.
  22. Omogući opciju da onemogući obavještenja prilikom reproduciravanja audio poruke ili priprema za postavljanje audio snimanja.
  23. Dodao je šta Omar ima opcije za čišćenje Omara.
  24. Bolja brzina i performans u smislu slanja i primanja poruka, kao i multimedija.

Preuzmi šta je Omar Badib link




Preuzmi vezu : preuzmi šta je Omar Grin
Preuzmi WhatsApp Omar Grin 2020
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent