recent
أخبار ساخنة

Download WhatsApp Omar Burgundy 2020

الصفحة الرئيسية

whatsapp Omar Burgundy laatste update


En ik ga Omar Burgundy halen. OBWhatsapp is een van de sociale media platforms die gespecialiseerd is in chats tussen vrienden en het delen van media en is een van de vier exemplaren die ons door de Jemenitische ontwikkelaar Omar Bazheeb, die het vertrouwen van miljoenen gebruikers voor zijn nieuwe en exclusieve toevoegingen opgedaan hielp het sterk in het verbeteren van haar prestaties en het aantrekken van het grootste aantal gebruikers aan, waardoor het een sterke concurrent voor andere kopieën van groot belang en een reputatie ook betrokken bij correspondentie en bestandsuitwisseling genaamd de namen van de gouden Plus en WhatsApp en WhatsAppen Gb.

whatsapp omar

Download WhatsApp Omar Burgundy 2020


Download OBWhatsapp Laatste Update


En de aansluiting van Omar Burgundy een kopie werd gewijzigd en ontwikkeld van de officiële versie van whatsapp applicatie en het doel van de oprichting was om de gaten achtergelaten door hen en Saab Messenger te vullen, ondanks het hoge niveau van roem bereikt door die toepassing, maar het ontbrak een aantal kenmerken die waren de vraag van veel gebruikers dus wanneer het uiterlijk van een dergelijke versie als WhatsApp Omar Burgundy heeft dezelfde functies die op de officiële applicatie plus functies en nieuwe functies die niet werden opgenomen in WhatsApp zal de prioriteit voor de beste zonder twijfel, Misschien is het maar een ding, dat is dat het niet beschikbaar is op de Google Play Store, maar het moet directe externe links om het te downloaden , dus het was onze beurt hier om het aan u te bieden en het toegankelijk te maken voor iedereen via de download link die we voor u voorbereid onder dit artikel.

Beste WhatsApp Plus vs. Urban


Zoals we al eerder zeiden, er zijn drie andere exemplaren naast WhatsApp Omar Al-Annabi kwam naar ons broer Omar Bathebe geladen met hen en zet ze in onze handen in verschillende kleuren is er een versie van WhatsApp Age gedomineerd door de kleur van veel jongens en ging een reeks van thema's geschikt voor hen bekend als de versie van WhatsApp Age Pink OB2Whatsapp en een ander kwam geschikt voor jonge mensen, omdat ze de kleur de voorkeur van de meerderheid van de jonge mannen Ook bekend als WhatsApp Omar Blue OB3Whatsapp en blijft ons derde en laatste die onlangs verscheen in reactie op de wens van zijn volgelingen kwam in een kleur niet vreemd van de gebruikers van WhatsApp passen alle categorieën en riep whatsapp omar groene OB4Whatsapp vindt u alle op whatswhat site allemaal op de site WhatsApp verzameld op verspreide download pagina's wanneer u tussen de rest van de site of schrijf de naam van de kopie in het zoekvak dat aan u wordt weergegeven.


WhatsApp Add-ons Omar Burgundy 2020:



  • Verleng de levensduur van de kopie tot meer dan vijf maanden na de datum van publicatie.
  • Een veiligheids- en no-ban applicatie.
  • Voeg de opties voor de nacht- en transparante modus toe als alternatief voor de standaardmodus van de achtergrond van het startscherm.
  • Schakel de vertaling van berichten in verschillende talen in.
  • Schakel berichten voor maximaal 1.000 personen tegelijk in zonder dat u de woorden 'bericht geconverteerd' op hen geeft.
  • Voeg een vpn-proxybreker toe om de app te beschermen tegen blokkeringen die dit kunnen beïnvloeden.
  • Bevat een verzameling stickers met de mogelijkheid om er meer te downloaden van elke sticker-app uit elke winkel die je beschikbaar hebt.
  • Voeg de optie snelle toegang voor gesprekken toe zonder terug te keren naar de hoofdinterface.
  • Schakel het verzenden van berichten in om te voorkomen dat berichten worden verwijderd, zodat u alle binnenkomende berichten lezen die zelfs al door de andere partij zijn verwijderd zonder hiervan op de hoogte te zijn.
  • Schakel het maken van audioclips in zonder dat u het opnamepictogram uitvoerig hoeft in te drukken en meldingen van de toepassing moet stoppen totdat de audio-opname is voltooid.
  • De mogelijkheid om WhatsApp-hoesjes te bekijken is vergelijkbaar met de stijl van Instagram-cases.
  • Het blokkeren van bepaalde contacten kan vervelend zijn voor u of alle van hen en voorkomen dat ze bellen met u.
  • Voeg de optie van vallende effecten toe en voeg er een aantal nieuwe vormen aan toe.
  • Schakel effecten in om te worden geactiveerd wanneer chats op en neer scrollen.
  • Zorg ervoor dat uw berichten afzonderlijk en berichten van leden afzonderlijk kunnen worden bekeken.
  • Automatisch en geplande berichten inschakelen.
  • Om volledige privacy op de app te verkrijgen, werd de functie voor het vergrendelen van toepassingen ingeschakeld met behulp van een geheime code, vingerafdruk of gravure.
  • De mogelijkheid om bepaalde gesprekken te vergrendelen en te verbergen zonder op de hoofdchatinterface te verschijnen.


WhatsApp Plus Leeftijd Download Link



Deze artikelen waren een kort overzicht van de functies van WhatsApp Omar Al-Annabi als de rest van whatsapp leeftijd exemplaren kunnen worden gedownload tegen het verbod van onze site
Download WhatsApp Omar Burgundy 2020
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent