recent
أخبار ساخنة

Stažení WhatsApp Omar Burgundsko 2020

الصفحة الرئيسية

WhatsApp Omar Burgundy nejnovější aktualizace


A já dostanu Omara Burgundyho. OBWhatsapp je jednou z platforem sociálních médií, která se specializuje na chaty mezi přáteli a sdílení médií a je jednou ze čtyř kopií, které nám poskytl jemenský vývojář Omar Bazheeb, který získal důvěru milionů uživatelů pro své nové a exkluzivní dodatky mu výrazně pomohla zlepšit jeho výkon a přilákat největší počet uživatelů k němu, což z něj učinilo silného konkurenta před dalšími kopiemi velkého významu a pověstí, která se také týkala korespondence a výměny souborů nazývaných názvy zlatých Plus a WhatsApp WhatsAppa Gb.

whatsapp omar




Stáhnout OBWhatsapp Nejnovější aktualizace


příslušnost Omar Burgundy kopie byla upravena a vyvinuta z oficiální verze aplikace WhatsApp a cílem jejího vzniku bylo vyplnit mezery, které zanechali a Saab Messenger, i přes vysokou úroveň slávy dosažené, že aplikace, ale postrádal některé vlastnosti, které byly poptávky mnoha uživatelů, takže když vzhled takové verze jako WhatsApp Omar Burgundy má stejné funkce, které na oficiální aplikaci plus funkce a nové funkce, které nebyly zahrnuty v WhatsApp bude prioritou pro nejlepší bez pochyb, Možná je to jen jedna věc, která je, že to není k dispozici na Google Play Store, ale potřebuje přímé externí odkazy ke stažení , takže to byla řada na nás, abychom vám ji poskytli a zpřístupnili ji všem prostřednictvím odkazu ke stažení, který jsme pro vás připravili v rámci tohoto článku.

Nejlepší WhatsApp Plus vs. Urban


Jak jsme již zmínili, existují tři další kopie kromě WhatsApp Omar Al-Annabi přišel k nám bratr Omar Bathebe naloženo s nimi a dát je do našich rukou v různých barvách je verze WhatsApp Age dominuje barva mnoha chlapců a vstoupil soubor témat vhodných pro ně známý jako verze WhatsApp Věk Pink OB2Whatsapp a další přišel vhodný pro mladé lidi, protože nesl barvu preferovanou většinou mladých mužů Také známý známý as WhatsApp Omar BlueOB3WHATSApp a zůstává nám třetí a poslední, který se objevil v poslední době v reakci na touhu jeho následovníků přišel v barvě není divné od uživatelů WhatsApp fit všech kategorií a volal WhatsApp omar zelené OB4Whatsapp najdete vše na whatswhat stránky vše na webu WhatsApp shromážděné na rozptýlené stránky ke stažení, když se pohybujete mezi zbytkem webu nebo napsat název kopie v vyhledávacího pole, které se vám zobrazí.


WhatsApp Doplňky Omar Burgundsko 2020:



  • Prodloužit životnost kopie na více než pět měsíců ode dne zveřejnění.
  • Bezpečnostní a zákaz aplikace.
  • Přidejte možnosti nočního a průhledného režimu, které mají být alternativou k výchozímu režimu pozadí domovské obrazovky.
  • Povolit překlad zpráv do různých jazyků.
  • Povolte předávání zpráv až pro 1 000 osob najednou, aniž by se na nich zobrazovala slova "zpráva převedena".
  • Přidejte jistič proxy vpn, abyste aplikaci ochránili před blokováním, které ji může ovlivnit.
  • Obsahuje sbírku samolepek s možností stažení více z nich z jakékoliv aplikace samolepky z libovolného obchodu, který máte k dispozici.
  • Přidejte možnost rychlého přístupu pro konverzace, aniž byste se museli vracet do hlavního rozhraní.
  • Povolte odesílání zpráv, abyste zabránili odstranění zpráv, což vám umožní číst všechny příchozí zprávy, i které již byly odstraněny druhou stranou, aniž by o tom věděla.
  • Povolte vytváření zvukových klipů, aniž byste museli libovolně stisknout ikonu nahrávání a zastavit oznámení z aplikace, dokud nebude zvukový záznam dokončen.
  • Možnost zobrazit případy WhatsApp je podobná stylu případů Instagram.
  • Povolení blokování určitých kontaktů může být pro vás nebo pro všechny nepříjemnosti a může jim bránit v telefonování s vámi.
  • Přidejte možnost padajících efektů a zahrňte do nich některé nové tvary.
  • Povolit efekty, které mají být aktivovány, když chaty posouvat nahoru a dolů.
  • Povolte, aby se zprávy zobrazovaly samostatně a zprávy členů samostatně.
  • Povolte automatické a naplánované zprávy.
  • Aby bylo možné získat úplné soukromí v aplikaci, funkce zámku aplikace byla povolena pomocí tajného kódu, otisku prstu nebo rytí.
  • Možnost zamknout a skrýt určité konverzace, aniž by se objevil na hlavním rozhraní chatu.


WhatsApp Plus Věk Ke stažení Odkaz



Tyto články byly stručný přehled funkcí WhatsApp Omar Al-Annabi jako zbytek whatsapp věku kopií lze stáhnout proti zákazu z našich stránek
Stažení WhatsApp Omar Burgundsko 2020
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent