recent
أخبار ساخنة

WhatsApp Omar Blue 2020 Güncelleme İndir

الصفحة الرئيسية

Buradan indirmek için WhatsApp Omar Blue OB3Whatsapp indirin:


WhatsApp Omar Blue 2020 "Whatsapp omar blue", WhatsApp Plus'ın modifiye yasağına karşı bir grup versiyonundan biri. hafif bir sürüm ve whatsApp altın ve mavi üzerinde gördüğünüz tüm özellikleri destekleyen bellek alanı geniş bir alanda işgal olmaz gibi gösterim gizleme ve whatsapp durumlarda indirme ve internet devre dışı bırakmak ve diğer eklemeler özelliği 1000 adders aşan.

واتساب بلس ضد الحظر
WhatsApp Plus Yasağa Karşı Mavi

WhatsApp Green ile WhatsApp Omar arasındaki fark nedir?


WhatsApp Omar Blue ve WhatsApp Messenger'ı kullanmak arasındaki fark nedir diye merak ediyor olabilirsiniz. Cevap, ömer Batheb'in geliştirdiği orijinal versiyonun içerdiği özelliklerle orijinal versiyondan daha iyi performans gösterdiğini göreceksiniz. WhatsApp Green'de var olanları biraraya getirerek, kullanıcının kaçırdığı diğer özellikleri artırdı, kullanıcı nın resmi uygulamadan ayıran özellikleri bazı dönemlerde talep düzeyini azaltmış olabilir ve kullanıcılarının eski sürüme geri dönmesi, süren geçici yasak nedeniyle ancak son zamanlarda yapılan güncellemelerle bu sorun çözüldü Ne kullanıcılarının güvenini geri ve tekrar kabul sonra güvenli ve engelsiz bir versiyonu yaptı ve bu geliştirici tarafından geliştirilen tek sürümü de WhatsApp Omar Burgundy ve doğrudan whatsapp Omar Pink bir hesap daha fazla etkinleştirmek için takip ve kullanıcıların arzusu daha fazla ve içerik değil Bu kopyalar Brother Omar Android için dördüncü bir hesap eklemek için WhatsApp Omar Green olarak bilinen WhatsApp orijinal sürümüne benzer bir renk ile yeni bir sürümünü geliştirdi.


WhatsApp Omar Blue güncelleme son sürümü:


  1. WhatsApp Ömer Mavi yasağa karşı.
  2. Kopyanın geçerliliği, indirme veya güncelleştirme tarihinden itibaren beş aya kadar uzatıldı.
  3. Watts Omar blue'yu bazı ülkelerin uygulayabileceği yasaktan koruyan Proxi'yi ekleyin.
  4. Varsayılan mod temaya alternatif olarak gece modunun veya saydam modun etkinleştirilmesini etkinleştirin.
  5. Ana arabirime dönmek zorunda kalmadan konuşmalarda gezinmek için sohbet ekranının önünde görünen konuşmalar için hızlı erişim seçeneğini ekleyin.
  6. Konuşma ekranına yeni bir düğme eklemek birden çok seçenek içerir (metin süslemesi- deluxe metin - patlayıcı metin - metin düzenleme).
  7. Ana ekranda sekmeler yerine Instagramgörünümüne benzer daireler şeklinde göstermek için değiştirilir, böylece Instagram gibi bir Stil Mağazası seçeneği ekleyin.


WhatsApp İndirme Özellikleri Omar blue :


Whatsapp omar blue gizlilik politikası ayarları:

  1. Son etkinliğinizi WhatsApp Omar Blue'da gizleyin (etkinleştirilirse kişileriniz gelmez ve ne zaman geri döndüklerini anlayamazsınız).
  2. Gelen iletileri, iletiye yanıt verene kadar okuduğunuzu kimseye göstermeden okuyabilmeniz için okuma durumunu gizleyin.
  3. Gelen mesajların yanı sıra WhatsApp kılıflarının silinmesini önleyin, böylece arkadaşlarınızın mesajlarını okuyabilmeniz ve kalıcı olarak silindiğini düşündükleri durumları görebilirsiniz ve kimse bunları okuyamaz.
  4. Gizle Hikaye İzle, bu da onları takip ettiğinizi göstermeden ilgili bilgileri izlemenize yardımcı olur ve yalnızca onları gördüğünüzü göstermek için belirli durumları seçebilirsiniz.
  5. İletiler iletildikten sonra dönüştürülmüş sinyali durdurun.

Özel Mavi Omar Watts Özellikleri:


  • Kullanıcıya arka plan rengini değiştirme ve WhatsApp Store Omar Blue OB3Whatsapp'ta bulunan temalar arasında tema ları benimseme gücü verin.
  • Uygulamadan interneti kapatıp mobildeki diğer uygulamalarda çalışmasını sağlar.
  • WhatsApp Omar Blue'da paylaşılabilen videoların boyutunu artırın.
  • Duruma 30 saniyeden fazla bir sürede video yükleyebilme özelliği.
  • Hesabınız için sabit bir durum olması için seçili hazır servis taleplerini ekleyin.
  • Gelen iletilerin otomatik yanıt tahsisini etkinleştirin ve zamanlandıktan sonra zamanlanan iletileri oluşturun ve güncelleştirin.

İndirme Linki: Whatsapp Omar Blue İndir

Whatsapp omar blue yasağa karşı WhatsApp Plus bir sürümü olan Omar Blue whatsapp sürümü hakkında bu yazı oldu
WhatsApp Omar Blue 2020 Güncelleme İndir
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent