recent
أخبار ساخنة

Κατεβάστε το WhatsApp Omar Green Whatsapp Plus 2020

الصفحة الرئيسية

Κατεβάστε το WhatsApp Omar Green


WhatsApp Omar  Green  OB4Whatsapp Μια νέα έκδοση WhatsApp Plus εντάχθηκε στα συνολικά αντίγραφα που παρέχονται από τον αραβικό προγραμματιστή Omar Badib, το οποίο άρεσαν πολλοί χρήστες, γεγονός που αύξησε την επιθυμία τους να αποκτήσουν περισσότερα από αυτά, επειδή έπρεπε να ενεργοποιήσουν αρκετούς αριθμούς στα τηλέφωνά τους, έτσι  Προστέθηκε νέο  WhatsApp Omar για να καλύψει τις ανάγκες των χρηστών εφαρμογών Όπως παρατηρείτε, το χρώμα της διεπαφής και του σχεδιασμού του είναι πανομοιότυπο με  το  χρώμα της  επίσημης εφαρμογής,  δηλαδή δεν περιορίζεται σε μια συγκεκριμένη κατηγορία ατόμων και μπορεί να είναι χρησιμοποιείται από διάφορες κατηγορίες που σας παρέχονται από  τον ιστότοπο του Συλλέκτη WhatsApp  .

WhatsApp Omar Green
Κατεβάστε το WhatsApp Omar πράσινο

WhatsApp Omar Green OB4Whatsapp


Το WhatsApp Omar Green εγκαταστάθηκε τελευταία φορά με ένα σύνολο τροποποιήσεων που επέτρεψαν στους χρήστες του να επικοινωνούν με τους συναδέλφους τους με την άνεση του, είτε κατά την πραγματοποίηση κλήσεων είτε ακόμη και κατά την προετοιμασία ομαδικών συνομιλιών για περισσότερα από ένα άτομα. Ο σκοπός των εκδηλώσεων όπως αυτή η έκδοση ήταν να διορθώσει και να τροποποιήσει όλα τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η πλειοψηφία των   αντιγράφων  Whatsapp Plus. Είναι ένα ασφαλές αντίγραφο και κατά της απαγόρευσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν απαιτεί επιπλέον χρεώσεις για την πραγματοποίηση φωνητικών κλήσεων μεταξύ των κατόχων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη λειτουργία δύο αριθμών σε έναν λογαριασμό WhatsApp ταυτόχρονα και σε μια συσκευή χωρίς καμία ζημιά στο κινητό σας.


WhatsApp Omar Badib Al Akhdar OB Whatsapp


Το WhatsApp Plus Green είναι μια ενημερωμένη έκδοση που έχει τροποποιηθεί από την εφαρμογή αλληλογραφίας από τον αδελφό Omar Badib για να είναι αντίγραφο του WhatsApp Plus κατά της απαγόρευσης, που σημαίνει συνομιλία και πραγματοποίηση φωνητικών ή βιντεοκλήσεων μεταξύ στενών φίλων και άλλων ατόμων από άλλες χώρες γύρω από κόσμο, όχι μόνο αυτό, αλλά και έχει αυξήσει τις υπηρεσίες του για να συμπεριλάβει την παροχή του The Noble Qur'an είναι πλήρης, καθώς και ορισμένες ισλαμικές προσθήκες όπως η ανάμνηση του μουσουλμάνου και το σαράντα ουσιαστικό για να δώσει στον χρήστη κάποια πνευματικότητα στο κινητό του, ένα εφαρμογή που χαρακτηρίζεται από προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας καθώς λειτουργεί για την κρυπτογράφηση των συνομιλιών και, επομένως, εμποδίζει οποιονδήποτε να τις δει ή να τις δει καθώς είχε προγραμματιστεί να γίνει αντίγραφο κατά της προσωρινής απαγόρευσης που ανέκαθεν ανησυχούσαν οι Προγραμματιστές,παρείχε στους χρήστες του τη δυνατότητα αλλαγής της IP, η οποία αποτρέπει οποιαδήποτε διαδικασία κρυπτογράφησης που μπορεί να λάβει οποιαδήποτε χώρα έναντι αυτού του αντιγράφου και πολλές άλλες δυνατότητες που μπορείτε να γνωρίσετε μέσω αυτού του άρθρου και της εμπειρίας, εκτός εάν εμφανίζεται εδώ όταν κάνετε λήψη του αντιγράψτε μόλις μεταβείτε στον ιδιωτικό σύνδεσμο λήψης παρακάτω.



Χαρακτηριστικά λήψης του WhatsApp Omar Green κατά της απαγόρευσης:


  1. Η δυνατότητα αντικατάστασης του προεπιλεγμένου θέματος θέματος για την κύρια διεπαφή με το νυχτερινό ή διαφανές θέμα.
  2. Η δυνατότητα επικοινωνίας και ανταλλαγής μηνυμάτων και ηχητικών κλιπ με αριθμούς που δεν είναι εγγεγραμμένοι στη λίστα αποθηκευμένων επαφών σας.
  3. Η δυνατότητα αλλαγής API του τηλεφώνου οποιουδήποτε χρήστη.
  4. Ενεργοποιήστε τη ρύθμιση συνομιλιών κλειδώματος με έναν μυστικό αριθμό και αποκρύψτε τις από τη λίστα των συνομιλιών που βρίσκονται στην κύρια διεπαφή της εφαρμογής.
  5. Προσθέστε την επιλογή μειωμένων εφέ στο σύνολο επιλογών που μας παρουσιάζονται από το WhatsApp, Omar Green και αναπτύξτε νέες μορφές εφαρμογής.
  6. Προσθέτοντας ένα αντίγραφο του Noble Qur'an, ώστε να μπορείτε να το διαβάσετε ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε, καθώς και ορισμένες ισλαμικές προσθήκες, όπως το πρωί και το βράδυ, το ύπνο και άλλα.
  7. Διαθέτει ένα θεματικό κατάστημα για λήψη σύμφωνα με τα γούστα των χρηστών.
  8. Προστέθηκε δυνατότητα αυτόματης απάντησης για εισερχόμενα μηνύματα.
  9. Προστέθηκε προγραμματισμένη δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων.
  10. Η δυνατότητα μετακίνησης μεταξύ συνομιλιών χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθείτε στην κύρια διεπαφή, μέσω του κουμπιού που βρίσκεται στο πάνω μέρος της οθόνης συνομιλίας.
  11. Ενεργοποίηση προώθησης μηνυμάτων για απεριόριστα άτομα.
  12. Προστέθηκε διακοσμητικό κείμενο και λεπτό κείμενο.
  13. Ενεργοποιήστε τα μηνύματα των μελών της ομάδας και τα μηνύματα των χρηστών για προβολή ξεχωριστά από άλλα μέλη.
  14. Πραγματοποιήστε φωνητικές κλήσεις υψηλής ποιότητας.
  15. Προσθήκη διακόπτη μεσολάβησης vpn.
  16. Μια πιο σταθερή έκδοση και κατά της απαγόρευσης.
  17. Προστέθηκε η επιλογή πολλαπλών συζητήσεων.
  18. Βελτίωση των ρυθμίσεων απορρήτου και των επιλογών τους, όπως (απόκρυψη της τελευταίας εμφάνισης, αποτροπή της διαγραφής περιπτώσεων, αποτροπή της διαγραφής μηνυμάτων, απόκρυψη των αναγνωστών, οι οποίοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου).
  19. Προστέθηκε μια επιλογή που επιτρέπει στους χρήστες της να μετατρέπουν μεγάλα βίντεο σε κλιπ του επιτρεπόμενου μήκους, για εύκολη προβολή στο WhatsApp Store.
  20. Προσθέστε ξανά το παλιό visat.
  21. Προστέθηκε η επιλογή διεπαφής 2014 στην παλιά εμφάνιση.
  22. Ενεργοποιήστε την επιλογή απενεργοποίησης ειδοποιήσεων όταν αναπαράγετε ένα ηχητικό μήνυμα ή προετοιμάζεστε να ρυθμίσετε μια ηχογράφηση.
  23. Προστέθηκαν επιλογές καθαρισμού WhatsApp Omar.
  24. Καλύτερη ταχύτητα και απόδοση όσον αφορά την αποστολή και λήψη μηνυμάτων καθώς και πολυμέσων.

Λήψη του συνδέσμου WhatsApp Omar Badib




Σύνδεσμος λήψης  :  Λήψη του WhatsApp Omar  Green
Κατεβάστε το WhatsApp Omar Green Whatsapp Plus 2020
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent