recent
أخبار ساخنة

Download de OBWhatsapp omar Burgundy whatsapp plus

الصفحة الرئيسية

Download de OBWhatsapp-versie van WhatsApp:


Vandaag komen we bij u terug om u de nieuwste versie van een van de WhatsApp Plus-versies van de Jemenitische ontwikkelaar Omar Baheeb te presenteren, de WhatsApp Omar Burgundy-versie van de originele WhatsApp- versie waarvan de naam is gekoppeld aan de ontwikkelaar, die bekend is voor zijn speciale gekleurde versie, zoals de roze WhatsApp-versie en de blauwe WhatsApp-versie, de nieuwste wedstrijdupdate voor andere WhatsApp Plus-versies zoals  gouden  WhatsApp, blauwe WhatsApp en andere, die je kunt downloaden door naar de downloadpagina van  Omar roze Al-Wardi  en   WhatsApp Omar Blue, in tegenstelling tot de blauwe versie, die de kleur symboliseert die wordt geassocieerd met mannelijke gebruikers, en de roze versie, die de kleur symboliseert die wordt geassocieerd met vrouwelijke gebruikers, WhatsApp Omar Burgundy, die alle partijen afzonderlijk tevreden stelt, of de kleur en de kenmerken ervan geschikt zijn voor beide geslachten. 

Omar Baheeb obWhatsApp Bourgondië


Met de toenemende populariteit van het gebruik van WhatsApp en de acceptatie ervan als een basismethode van sociale media, hebben veel ontwikkelaars gewerkt aan de ontwikkeling van de hoofdversie ervan, wat uit deze inspanningen resulteerde in de opkomst van versies van WhatsApp Plus waartoe deze applicatie behoort, die wordt beschouwd als de sterkste concurrent onder de andere kopieën die we eerder noemden en een dergelijke kopie   WhatsApp GBWhatsapp  en  Whatsapp Alkasir   en anderen kregen  aanvullende kenmerken en functies werden niet eerder toegevoegd aan de  originele applicatie, je leert via dit artikel wat de gebruikers aantrekken en verhoogde het aandeel van zijn  inzet.

Download WhatsApp Omar Burgundy



WhatsApp Omar Burgundy laatste update tegen het verbod:


Vanwege de populariteit van de WhatsApp-applicatie sinds het begin en het toenemende aantal gebruikers van deze applicatie, streden veel ontwikkelaars om deze versie te ontwikkelen, waaronder de ontwikkelaar  Omar Badeeb,  die een kopie ontving, waaronder de WhatsApp-versie van Omar Burgundy, die we presenteert u vandaag een maand vanaf het moment van lancering, waar hij werkte aan het programmeren en bijwerken van kopieën. In lijn met de vereisten van gebruikers, wat het een sterke peer maakte voor andere versies, omdat het veilig en verboden is.


De Annabi-versie van Omar WhatsApp heeft een Arabische interface die voor Arabische gebruikers gemakkelijk te begrijpen en te verwerken is. Het is verlengd met meer dan drie maanden vanaf de publicatiedatum, geleverd door de ontwikkelaar Omar, met meerdere functies en functies die je niet zult vinden op de   oude  groene WhatsApp  ,  waar  OBWhatsapp voor  leverde de mogelijkheid om berichten op te halen die door jou of door de andere partij zijn verwijderd uit de contacten, zodat niemand zijn berichten meer kan verwijderen, en de gebruikers hebben functies met betrekking tot het privacybeleid zodat de gebruiker de applicatie op basis van een geheime code, vingerafdruk of patroon, evenals het vergrendelen van chats en conversaties, zodat het voor iemand moeilijk is om inbreuk te maken op zijn privacy, naast de functie om het op de kaart te lokaliseren om desgewenst te weten waar het zich bevindt, zoals evenals de functie van het vertalen van teksten in de chat in andere talen en andere kenmerken die niet beperkt kunnen worden tot één alinea.

Kenmerken en voordelen van WhatsApp Omar Burgundy WhatsApp:





  1. Een applicatie die veilig is en niet kan worden geblokkeerd
  2. De versie is verlengd tot meer dan drie maanden vanaf de datum van de laatste update en hoeft niet te worden bijgewerkt, tenzij de gebruiker hiervan op de hoogte wordt gesteld door de ontwikkelaar zelf
  3. OBWhatsapp heeft een functie om chatberichten in meerdere talen te vertalen. Als u met iemand praat die een andere taal heeft dan de uwe, of als u een bericht ontvangt met woorden in een andere taal dan de taal die u oefent, hoeft u niet naar bronnen te zoeken om het te vertalen.
  4. Uitbreiding van het bereik van contacten of mensen waarnaar de gebruiker berichten kan doorsturen tot ongeveer 1000 mensen tegelijk zonder de zin Doorgestuurd bericht te tonen dat is overgedragen nadat deze beperkt was tot slechts vijf personen.
  5. Het bevat extra pictogrammen naast het hoofdpictogram en de gebruiker heeft de vrijheid om het hoofdpictogram te behouden of de meest geschikte te kiezen uit die pictogrammen.
  6. Hiermee kunnen gebruikers WhatsApp-groepen beheren, met name werkgevers en bedrijven, om groepen te maken voor specifieke personen wier werk beperkt is tot alleen supervisors, en om te voorkomen dat leden de groepsnaam en profielfoto wijzigen, en om berichten in de groep naar niet -supervisors.
  7. Een islamitisch karakter is aan de applicatie toegevoegd door de islamitische toevoegingen die door de ontwikkelaar Omar in de drie-kopie zijn geleverd, zoals de Nobele Koran en de hadiths van de Profeet, evenals de herinnering aan de moslim.
  8. Verbetering van de snelheid van het verzenden en ontvangen van berichten, wat in het verleden voor velen een last was.
  9. Het bevat verschillende thema's die zijn ontwikkeld door de ontwikkelaar Omar Badeeb, en meerdere lettertypen en motieven die niet werden geleverd door de groene WhatsApp-applicatie.
  10. De mogelijkheid om stickers te gebruiken en ze te downloaden van de Google Play Store.
  11. Activeer de functie om personen te identificeren die met u kunnen bellen zonder hen te laten zien dat de telefoon overgaat
  12. WhatsApp Omar Burgundy biedt de nieuwste updatefunctie om de leeslocatie op te slaan, zodat de gebruiker niet naar het startpunt hoeft terug te keren om verder te lezen, omdat
  13. De app brengt je direct naar het punt dat je hebt bereikt zodra je het gesprek opent.
  14. De mogelijkheid om audioclips te maken en op te nemen zonder lang op de opnameknop te hoeven drukken
  15. OBWhatsapp heeft het voordeel dat het zijn gebruikers in staat stelt de timing van hun laatste verschijning op WhatsApp te verbergen en de statussen van mensen te zien zonder hen te laten zien dat ze door hen zijn gezien.
  16. Verhoog WhatsApp-cases tot meer dan 10 minuten, nadat deze beperkt was tot een korte tijd van niet meer dan 30 seconden.
  17. Schakel de functie in om groepsgesprekken te starten met een groep contacten tegelijk.

WhatsApp Plus OBWhatsapp Omar Baheeb Whatsapp omar roze Whatsapp omar Burgundy
Download de OBWhatsapp omar Burgundy whatsapp plus
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent