recent
أخبار ساخنة

Last ned OBWhatsapp omar Burgundy whatsapp pluss

الصفحة الرئيسية

Last ned OBWhatsapp-versjonen av WhatsApp:


I dag kommer vi tilbake til deg for å presentere den siste versjonen av en av WhatsApp Plus-versjonene av den jemenittiske utvikleren Omar Baheeb, som er WhatsApp Omar Burgundy-versjonen av den opprinnelige WhatsApp- versjonen hvis navn er assosiert med utvikleren, som er kjent for den spesialfargede versjonen, for eksempel den rosa WhatsApp-versjonen og den blå WhatsApp-versjonen, den siste konkurranseoppdateringen for andre WhatsApp Plus-versjoner, for eksempel  gull  WhatsApp, blue WhatsApp, og andre, som du kan laste ned ved å gå til nedlastingssiden til  Omar rosa Al-Wardi  og   WhatsApp Omar Blue, i motsetning til den blå versjonen, som symboliserer fargen assosiert med mannlige brukere, og den rosa versjonen, som symboliserer fargen assosiert med kvinnelige brukere, WhatsApp Omar Burgundy, som tilfredsstiller alle parter hver for seg, enten fargen og dens egenskaper er egnet for begge kjønn. 

Omar Baheeb obWhatsApp Burgund


Med den økende populariteten til bruken av WhatsApp og dens bruk som en grunnleggende metode for sosiale medier, har mange utviklere jobbet for å utvikle hovedversjonen av det, noe som resulterte av disse anstrengelsene fremveksten av versjoner av WhatsApp Plus som denne applikasjonen tilhører, som regnes som den sterkeste konkurrenten blant de andre kopiene som vi nevnte tidligere, og slik kopi   WhatsApp GBWhatsapp  og Whatsapp  Alkasir   og andre ble utstyrt med  ytterligere egenskaper og funksjoner ble ikke tidligere lagt til den  originale applikasjonen du vil lære gjennom denne artikkelen hva brukerne tiltrekker seg og økte andelen av  utplasseringen.

Last ned WhatsApp Omar Burgundy



WhatsApp Omar Burgundy siste oppdatering mot forbudet:


På grunn av populariteten til WhatsApp-applikasjonen siden starten og den økende frekvensen av brukere av denne applikasjonen, konkurrerte mange utviklere om å utvikle denne versjonen, inkludert utvikleren  Omar Badeeb,  som mottok en kopi, inkludert WhatsApp-versjonen av Omar Burgundy, som vi presentert for deg i dag en måned fra lanseringsøyeblikket, hvor han jobbet med å programmere og oppdatere kopier I tråd med brukernes krav, hva gjorde det til en sterk likemann til andre versjoner, da det er trygt og mot forbud.


Annabi-versjonen av Omar WhatsApp har et arabisk grensesnitt som er lett for arabiske brukere å forstå og takle. Det er utvidet i mer enn tre måneder fra publiseringsdatoen, levert av utvikleren Omar, med flere funksjoner og funksjoner som du ikke finner på den   gamle  grønne WhatsApp  ,  der  OBWhatsapp  leverte muligheten til å hente meldinger som ble slettet av deg eller av den andre parten fra kontaktene, slik at ingen vil kunne slette meldinger du har lenger, og brukerne har funksjoner relatert til personvernreglene, slik at brukeren kan låse applikasjon basert på en hemmelig kode, fingeravtrykk eller mønster, samt å låse chats og samtaler, slik at det er vanskelig for noen å krenke personvernet, er i tillegg til funksjonen til å lokalisere den på kartet for å vite hvor det er, hvis ønskelig, som samt funksjonen ved å oversette tekster i chatten til andre språk og andre egenskaper som ikke kan begrenses til ett avsnitt.

Funksjoner og fordeler med WhatsApp Omar Burgundy WhatsApp:





  1. En applikasjon som er sikker og ikke kan blokkeres
  2. Versjonen er utvidet til mer enn tre måneder fra datoen for den siste oppdateringen og krever ikke å oppdatere den med mindre brukeren blir varslet om dette av utvikleren selv
  3. OBWhatsapp har en funksjon for å oversette chatmeldinger til flere språk. Hvis du snakker med noen hvis språk er forskjellig fra ditt, eller du mottar en melding som inneholder ord på et annet språk enn det du praktiserer, trenger du ikke å søke etter kilder for å oversette det.
  4. Å utvide utvalget av kontakter eller personer som brukeren kan videresende meldinger til til rundt 1000 personer samtidig, uten å vise uttrykket Videresendt melding som ble overført etter at den var begrenset til bare fem personer.
  5. Det inneholder flere ikoner foruten hovedikonet, og brukeren har frihet til å beholde hovedikonet eller velge det mest passende et av disse ikonene.
  6. Det gjør det mulig for brukere å administrere WhatsApp-grupper, spesielt arbeidsgivere og selskaper, for å opprette grupper for bestemte individer som bare er arbeidsledere, og for å forhindre at medlemmene endrer gruppenavn og profilbilde, samt sender meldinger i gruppen til ikke -supervisors.
  7. En islamsk karakter er lagt til applikasjonen gjennom de islamske tilleggene som ble levert av utvikleren Omar i den tre kopien som Noble Qur'an og hadiths of the Prophet, samt minnet om muslimen.
  8. Å forbedre hastigheten på sending og mottak av meldinger, noe som var tyngende for mange tidligere.
  9. Den inneholder forskjellige temaer utviklet av utvikleren Omar Badeeb, og flere skrifter og motiver som ikke ble levert av den grønne WhatsApp-applikasjonen.
  10. Muligheten til å bruke klistremerker samt laste dem ned fra Google Play Store.
  11. Aktiver funksjonen for å identifisere personer som kan ringe med deg uten å vise dem at telefonen ringer
  12. WhatsApp Omar Burgundy tilbyr den nyeste oppdateringsfunksjonen for å lagre leseplassering, slik at brukeren ikke trenger å gå tilbake til utgangspunktet for å fortsette å lese fordi
  13. Appen tar deg direkte til det punktet du nådde så snart du åpner samtalen.
  14. Muligheten til å lage og spille inn lydklipp uten å måtte trykke lenge på opptaksknappen
  15. OBWhatsapp har fordelen av å gjøre det mulig for sine brukere å skjule tidspunktet for deres siste opptreden på WhatsApp og se folks statuser uten å vise dem at de har blitt sett av dem.
  16. Hev WhatsApp-tilfellene til mer enn 10 minutter, etter at de var begrenset til en kort tid på ikke over 30 sekunder.
  17. Aktiver funksjonen for å opprette gruppesamtaler med en gruppe kontakter samtidig.

WhatsApp Plus OBWhatsapp Omar Baheeb Whatsapp omar rosa Whatsapp omar Burgund
Last ned OBWhatsapp omar Burgundy whatsapp pluss
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent