recent
أخبار ساخنة

Κατεβάστε το OBWhatsapp omar Burgundy whatsapp plus

الصفحة الرئيسية

Πραγματοποιήστε λήψη της έκδοσης OBWhatsapp του WhatsApp:


Σήμερα επιστρέφουμε σε εσάς για να σας παρουσιάσουμε την τελευταία έκδοση μιας από τις εκδόσεις WhatsApp Plus του προγραμματιστή της Υεμένης Omar Baheeb, η οποία είναι η έκδοση WhatsApp Omar Burgundy της αρχικής έκδοσης WhatsApp του οποίου το όνομα σχετίζεται με τον προγραμματιστή της, ο οποίος είναι γνωστός για την ειδική του έκδοση, όπως η ροζ έκδοση WhatsApp και η μπλε έκδοση WhatsApp, η τελευταία ενημέρωση ανταγωνισμού για άλλες εκδόσεις WhatsApp Plus, όπως το  χρυσό  WhatsApp, το μπλε WhatsApp και άλλα, τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε μεταβαίνοντας στη σελίδα λήψης του  Omar ροζ Al-Wardi  και   WhatsApp Omar Blue, σε αντίθεση με την μπλε έκδοση, η οποία συμβολίζει το χρώμα που σχετίζεται με τους άνδρες χρήστες και τη ροζ έκδοση, η οποία συμβολίζει το χρώμα που σχετίζεται με τις γυναίκες χρήστες, το WhatsApp Omar Burgundy, το οποίο ικανοποιεί όλα τα μέρη ξεχωριστά, αν το χρώμα και τα χαρακτηριστικά του είναι κατάλληλα και για τα δύο φύλα. 

Omar Baheeb obWhatsApp Burgundy


Με την αυξανόμενη δημοτικότητα της χρήσης του WhatsApp και την υιοθέτησή του ως βασικής μεθόδου κοινωνικών μέσων, πολλοί προγραμματιστές έχουν εργαστεί για να αναπτύξουν την κύρια έκδοση του, τι προέκυψε από αυτές τις προσπάθειες η εμφάνιση εκδόσεων του WhatsApp Plus στις οποίες ανήκει αυτή η εφαρμογή, το οποίο θεωρείται ο ισχυρότερος ανταγωνιστής μεταξύ αυτών των άλλων αντιγράφων που αναφέραμε προηγουμένως και σε αυτό το αντίγραφο   WhatsApp GBWhatsapp  και Whatsapp  Alkasir   και άλλοι δόθηκαν  πρόσθετα χαρακτηριστικά και δυνατότητες που δεν είχαν προστεθεί προηγουμένως στην  αρχική εφαρμογή, θα μάθετε μέσω αυτού του άρθρου τι προσελκύουν οι χρήστες του και αύξησε το ποσοστό της  ανάπτυξής του.

Κατεβάστε το WhatsApp Omar Burgundy



Η τελευταία ενημέρωση του WhatsApp Omar Burgundy κατά της απαγόρευσης:


Λόγω της δημοτικότητας της εφαρμογής WhatsApp από την ίδρυσή της και του αυξανόμενου ποσοστού των χρηστών αυτής της εφαρμογής, πολλοί προγραμματιστές ανταγωνίστηκαν να αναπτύξουν αυτήν την έκδοση, συμπεριλαμβανομένου του προγραμματιστή  Omar Badeeb, ο  οποίος έλαβε ένα αντίγραφο, συμπεριλαμβανομένης της έκδοσης WhatsApp του Omar Burgundy, την οποία εμείς σας παρουσιάζω σήμερα ένα μήνα από τη στιγμή της κυκλοφορίας του, όπου εργάστηκε για τον προγραμματισμό και την ενημέρωση αντιγράφων Σύμφωνα με τις απαιτήσεις των χρηστών, αυτό που το έκανε ισχυρό ομότιμο σε άλλες εκδόσεις, καθώς είναι ασφαλές και κατά της απαγόρευσης.


Η έκδοση Annabi του Omar WhatsApp έχει μια αραβική διεπαφή που είναι εύκολο για τους Άραβες χρήστες να κατανοήσουν και να αντιμετωπίσουν. Έχει παραταθεί για περισσότερο από τρεις μήνες από την ημερομηνία δημοσίευσης, που παρέχεται από τον προγραμματιστή Omar, με πολλές δυνατότητες και δυνατότητες που δεν θα βρείτε στο   παλιό  πράσινο WhatsApp  ,  όπου   παρέχεται το  OBWhatsappτη δυνατότητα ανάκτησης μηνυμάτων που διαγράψατε από εσάς ή από το άλλο μέρος από τις επαφές, έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να διαγράψει τα μηνύματά του που έχετε πια, και οι χρήστες του να διαθέτουν χαρακτηριστικά που σχετίζονται με την πολιτική απορρήτου, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να κλειδώσει το εφαρμογή που βασίζεται σε έναν μυστικό κωδικό, δακτυλικό αποτύπωμα ή μοτίβο, καθώς και κλείδωμα συνομιλιών και συνομιλιών, ώστε να είναι δύσκολο για οποιονδήποτε να παραβιάσει το απόρρητό του, εκτός από τη δυνατότητα εντοπισμού του στον χάρτη για να γνωρίζει το πού βρίσκεται εάν επιθυμείται, όπως καθώς και τη δυνατότητα μετάφρασης κειμένων στη συνομιλία σε άλλες γλώσσες και άλλα χαρακτηριστικά που δεν μπορούν να περιοριστούν σε μία παράγραφο.

Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα του WhatsApp Omar Burgundy WhatsApp:





  1. Μια εφαρμογή που είναι ασφαλής και δεν υπόκειται σε αποκλεισμό
  2. Η έκδοση έχει επεκταθεί σε περισσότερους από τρεις μήνες από την ημερομηνία της τελευταίας ενημέρωσής της και δεν απαιτεί ενημέρωσή της, εκτός εάν ο χρήστης τον ενημερώσει σχετικά από τον ίδιο τον προγραμματιστή
  3. Το OBWhatsapp έχει τη δυνατότητα να μεταφράζει μηνύματα συνομιλίας σε πολλές γλώσσες. Εάν μιλάτε σε κάποιον του οποίου η γλώσσα είναι διαφορετική από τη δική σας, ή λαμβάνετε ένα μήνυμα που φέρει λέξεις σε άλλη γλώσσα από αυτήν που ασκείτε, δεν θα χρειαστεί να αναζητήσετε πηγές για να τη μεταφράσετε.
  4. Επέκταση του εύρους των επαφών ή των ατόμων στα οποία ο χρήστης μπορεί να προωθήσει μηνύματα σε περίπου 1000 άτομα ταυτόχρονα χωρίς να εμφανιστεί η φράση Προωθούμενα μηνύματα που μεταφέρθηκαν αφού περιορίστηκε σε μόνο πέντε άτομα.
  5. Περιέχει επιπλέον εικονίδια εκτός από το κύριο εικονίδιο και ο χρήστης έχει την ελευθερία να διατηρήσει το κύριο εικονίδιο ή να επιλέξει το πιο κατάλληλο από αυτά τα εικονίδια.
  6. It allows users to administer WhatsApp groups, especially employers and companies, to create groups for specific individuals whose work is limited to supervisors only, and to prevent members from changing the group name and profile picture, as well as sending messages in the group to non-supervisors.
  7. An Islamic character has been added to the application through the Islamic additions provided by the developer Omar in the three-copy such as the Noble Qur’an and the hadiths of the Prophet, as well as the remembrance of the Muslim.
  8. Improving the speed of sending and receiving messages, which was burdensome for many in the past.
  9. It contains various themes developed by the developer Omar Badeeb, and multiple fonts and motifs that were not provided by the green WhatsApp application.
  10. The ability to use stickers as well as download them from the Google Play Store.
  11. Activate the feature of identifying people who can make calls with you without showing them that the phone is ringing
  12. WhatsApp Omar Burgundy provides the latest update feature to save the reading location so that the user will not need to return to the starting point to continue reading because
  13. The app will take you directly to the point you reached as soon as you open the conversation.
  14. The ability to create and record audio clips without the need to long press the record button
  15. OBWhatsapp has the advantage of enabling its users to hide the timing of their last appearance on WhatsApp and see people's statuses without showing them that they have been seen by them.
  16. Raise WhatsApp cases to more than 10 minutes, after it was limited to a short time not exceeding 30 seconds.
  17. Ενεργοποιήστε τη δυνατότητα για να δημιουργήσετε ταυτόχρονα ομαδικές κλήσεις με μια ομάδα επαφών.

WhatsApp Plus OBWhatsapp Omar Baheeb Whatsapp omar ροζ Whatsapp omar Burgundy
Κατεβάστε το OBWhatsapp omar Burgundy whatsapp plus
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent