recent
أخبار ساخنة

WhatsApp Mix Plus'ın en son sürümünü indirin

الصفحة الرئيسية

 Whatsapp Mix ve WhatsApp Mix'in yeni sürümünü indirin


İndir  son sürümünü   Mix WhatsApp  Whatsapp Mix  biri kopyası  karşı WhatsApp Plus'ın  yasağı  hangi Thza birçok harika özellik ve ünlü uygulamalar yapabilirsiniz üzerinde Alhsal  indirme bağlantısı  WhatsApp Mix  altındaki  sosyal ağ sitelerinde düğmeleri konuyu paylaşmadan önce makalesinde 

Whatsapp Mix WhatsApp Mix
Whatsapp Mix WhatsApp Mix
 Aşağıdaki Whatsapp Mix'i indirin

WhatsApp Mix'in ne olduğunu ve  WhatsApp Plus'ın çoğu sürümünden bahsedildiğinde neden daha önce bunu duymamış olduğumuzu merak ediyor olmalısınız  Whatsapp Mix 2020  güncellemesi   , Whatsapp Messenger'da  olduğundan farklı olarak yüksek kalitede küçük ve büyük boyutlu medya ve dosyaların yazışmaları ve değişimini ele alan  Nairo Mix adlı yabancı bir geliştirici tarafından geliştirilen değiştirilmiş bir versiyondur  O dünyanın her yerindeki kullanıcılar arasındaki iletişim sürecini kolaylaştırmak için hazırlanmıştır ve ücretsizdir. İşlemi esas olarak İnternetin kullanılabilirliğine veya telefon verilerinize bağlı olduğundan herhangi bir abonelik ücreti ödemeniz gerekmez. Ağa göz atmak ve e-postayı açmak için genellikle kullandığınız İnternet veri planının aynısı.


Belki daha önce çok konuşulmamış ve Arapça olmayan bir nüsha olduğu için Arap dünyasında geniş bir üne kavuşmamıştır ama şüphesiz özelliklerini ve özelliklerini öğrendikten sonra ona ilişkin algınız değişecek ve esas haline gelebilir. daha sonra cihazlarınıza uygulayacağınız alternatif  olarak, sizin elinizde olabilmeniz ve telefonunuzda denemeniz için size ücretsiz bir Whatsapp Mix indirmesi sağladık  .

WhatsApp Mix'i yasağa karşı Whatsapp Mix'i indirin



WhatsApp Mix gibi adı WhatsApp Plus, listeye dahil edildiğini gelişmiş Arapça versiyonları, çoğunluğu çok benzer  gbwhatsapp  , obwhatsapp,  fmwhatsapp  o WhatsApp kullanıcıları gibi gereksinimlerine uygun olarak geliştirilmiştir, whatsapp altın, Whatsapp Plus  kopyalarına  yerleştirilen bu tür bir değişiklik biliyoruz resmi WhatsApp uygulamasını yönetmeden önce yetkilendirilmemişti Belki de çoğu geliştiricinin ve eski sürümü Whatsapp Mix'in geliştiricisinin kafasını karıştıran geçici bir yasağa tabi kılan şey buydu, ancak bu uzun sürmedi, bu nedenle Nairo Mix durumu hızla düzeltti ve Bu sorundan arınmış yeni bir güncelleme yayınlayabilmekteyiz, bu da onu sonraki paragraflarda daha sonra öğreneceğiniz Diğer avantajlara ek olarak güvenli ve engelsiz bir sürüm haline getirmiştir.


Whatsapp Mix özellikleri


  1. Uygulama üç boyutlu bir formatta mevcuttur ve bu, önemli bir kullanıcı grubunu çeken şeydir.
  2. Multimedyayı eskisinden daha büyük boyutlarda ve sonsuz sayıda görüntü gönderin.
  3. Uygulamaya ek güvenlik ve koruma özelliklerinin eklenmesi sayesinde eskisinden daha güvenli.
  4. WhatsApp'taki son etkinliğini gizlemek ve geçici arkadaşlarının WhatsApp durumlarını görmek gibi kullanıcı için tam gizlilik.
  5. Yazılı durum için kelime sayısını 200 kelimeye çıkarın.
  6. Artık diğer kişiler tarafından paylaşılan WhatsApp durumlarını tek tıkla cihazınıza indirmeniz mümkün.
  7. Mesajlar iletilirse, dönüştürülen mesaj için ifadeyi gizleyin.
  8. Uygulamanın görünümünü değiştirmek için bir tema mağazası sağlayın.
  9. Bu sayede konuşmaları yedekleyebilir ve bir cihazdan diğerine geri yükleyebilir.
  10. Ayarlar simgelerini düzeltir.
  11. Gizli konuşmaları gizlemeyi ve bunları gizli bir kodla kilitlemeyi etkinleştirin.
  12. Daha önce oluşturabileceğiniz mesaj planlama özelliğini ekleyin ve size önemli bir randevuyu, hatta arkadaşlarınızın doğum günlerini veya başka bir durumu hatırlatmak için kişiyi ve gönderilecekleri saati ve tarihi belirtin.
  13. Kullanıcının, meşgulse aldığı gelen mesaja cevap vermek için oluşturduğu otomatik cevap özelliğini eklemek ve o anda kendi başına cevap vermeyi reddetmek.
  14. WhatsApp Mix'ten kaynaklanabilecek herhangi bir rahatsızlık olmadan, uçuş modu özelliğini etkinleştirerek, İnternet'i uygulamadan durdurup devam ettirerek ve diğer site ve programlara göz atarak anlık bildirimlerin alınmasını durdurmayı etkinleştirin.
  15. WhatsApp Mix'in yeni son sürümü:
  16. WhatsApp durumlarının görüntülenme şeklini Instagram durumları görünümüne benzer şekilde değiştirin.
  17. Yeni çıkartmalar ekleyin ve kullanabileceğiniz herhangi bir mağazadan daha fazlasını indirmeyi etkinleştirin.
  18. Uygulama arayüzünün özelleştirilmesini etkinleştirin, yazı tipini ve rengini değiştirin ve üzerindeki bırakma efektlerini etkinleştirin.

Whatsapp Mix indirme bağlantısı ve WhatsApp Mix


 WhatsApp Mix'i indirin



Oatsab Omar Baveb bir WhatsApp geçiş ücretine alternatif olarak  WhatsApp Mix'i   de kopyala  Whatsapp Mix WhatsApp'ın  bir  kopyası olup  yasağa karşı   güvenli ve sorunsuzdur. 
WhatsApp Mix Plus
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent