recent
أخبار ساخنة

Descarregueu la versió més recent de WhatsApp delta gb delta WhatsApp

 

Descarregueu whatsapp delta gp delta whatsapp talk:

GB Delta GB Whatsapp Delta està equipat amb un conjunt de privilegis que tindreu quan el tingueu, ja que pertany a la família de versions de WhatsApp daurades i blaves modificades que van aparèixer a causa del patiment dels usuaris de WhatsApp verds per deficiències en alguns dels serveis que se suposava que estaven disponibles i no sabem per què l’empresa desenvolupadora no volia que WhatsApp els afegís Ha de ser conscient del desig dels seus usuaris de fer-ho.

Ha quedat força clar que WhatsApp Messenger ja no és una aplicació habitual, sinó que hi ha totes les llums gràcies als serveis gratuïts que proporciona que cap altra aplicació de xat a les plataformes de xarxes socials no pot coincidir.

WhatsApp Delta



Això és el que va animar els desenvolupadors de versions de WhatsApp Plus a prendre allò que és útil de la versió oficial i afegir un nou conjunt de funcions que no estaven disponibles, donant lloc a còpies amb un nou aspecte i funcions úniques, com ara WhatsApp GB delta i WhatsApp delta, de les quals parlarem avui a través d’aquest article. 

Si esteu interessats a seguir les darreres versions de les versions modificades, heu d’haver provat algunes d’elles i potser heu passat la versió GBWhatsapp , però heu provat alguna vegada la versió modificada d’aquesta versió que va ser modificada per Delta labs Studio i que porta el nom de GB Whatsapp Delta? 

(delta de WhatsApp) Igual que altres versions de Whatsapp Plus, aquesta versió no està exempta de noves addicions exclusives d’aquest grup, i també s’ha modificat després de l’enrenou que es va produir a causa de l’exposició de les antigues versions a la prohibició per convertir-se en una versió independent i més segura que mai. Ja podeu descarregar-la mitjançantTot el lloc de WhatsApp anant a l’enllaç de baixada que hi ha a sota de l’article.

Funcions GB WhatsApp Delta


Fàcil de moure entre converses


En el cas que xategeu amb algú i aparegui una notificació que ha arribat un missatge nou d'un altre contacte, podeu respondre-hi i obrir un xat nou sense haver de tornar a la interfície principal. GBDelta s'ha descarregat per als seus usuaris, una opció que els permet canviar ràpidament entre converses simplement i aquesta opció que trobareu a les versions alternatives de WhatsApp Plus WhatsApp altres delta, com Oji WhatsApp i WhatsApp Omar Badeeb totes les còpies.

Admet molts idiomes


L’aplicació admet àrab i moltes llengües estrangeres com l’anglès, l’indi, l’italià i altres idiomes per adaptar-les al país de l’usuari i està disponible per a diferents gèneres.

Admet trucades de veu i vídeo entre individus i grups


L'aplicació us ofereix una bona oportunitat per comunicar-vos amb amics i familiars i configurar trucades de conferència amb tots ells o amb membres de grups.

Comparteix contingut multimèdia d'alta qualitat i més gran que el seu predecessor


Ara podeu, mitjançant WhatsApp delta, enviar imatges de més de 10 imatges en alta qualitat sense necessitat de comprimir-les ni perdre-ne la qualitat ni els píxels. També podeu enviar clips d’àudio i vídeos amb una mida superior a la que havia imposat WhatsApp verd.

Conté adhesius afiliats amb la possibilitat d’afegir-ne més


GB Delta WhatsApp us arriba, seguit d’adhesius ja fets que podeu afegir a les converses per expressar més sobre el missatge que voleu transmetre a l’altra part i també podeu descarregar adhesius addicionals quan baixeu els programes especialitzats en proporcionar adhesius a Google Play Store o a qualsevol botiga que tingueu a la vostra disposició.

La possibilitat de canviar l’aspecte de la font de l’aplicació i la manera com es mostra la història


  • GB WhatsApp delta inclou un conjunt de tipus de lletra per canviar del tipus de lletra per defecte i substituir-lo per ells.
  • L'aplicació conté diversos colors per canviar del color de fons, la barra superior i inferior de l'aplicació i canviar el color de les bombolles i les notificacions de xat.
  • L'aplicació conté icones addicionals per substituir la icona bàsica.
  • Ara podeu canviar la manera com es mostren els estats de WhatsApp perquè siguin similars a la visualització de l'estat d'Instagram quan trieu activar l'estil de la història, com ara Instagram, que substituirà les pestanyes de la pantalla principal per casos en forma de cercles.
  • Amaga el missatge reenviat Quan reenvieu missatges

Heu d’haver notat que quan reenvieu missatges a WhatsApp Messenger, ha d’aparèixer un missatge convertit que indiqui que l’heu transferit d’un contacte específic i l’heu posat al xat d’un altre contacte i això és possible que alguns no vulguin, de manera que GB whatsapp delta us ha proporcionat una opció que us permetrà Reenvia qualsevol missatge a més de 1000 persones sense mostrar mai aquest signe.

Opcions addicionals WhatsApp delta


  • Afegeix opcions de mode fosc i transparent.
  • Afegiu les opcions de Missatge programat i Resposta automàtica.
  • Afegir una opció Qui pot contactar amb mi?
  • Afegiu una opció per bloquejar l'aplicació i els xats secrets i protegir-los amb un codi secret.




Descarregueu la versió més recent de WhatsApp delta gb delta WhatsApp
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent