recent
أخبار ساخنة

Download Nasser NAWhatsapp roze, blauw, rood, groen

الصفحة الرئيسية

Download WhatsApp Nasser Al-Juaidi de nieuwste versie:


We komen vandaag bij u terug, onze volgers, op de WhatsApp-  site,  met een nieuw onderwerp en een nieuwe versie van WhatsApp Plus tegen het verbod. Download WhatsApp Nasser Al-Jaidi, de nieuwste versie (in het Engels: NAWhatsapp), die een mix van functies bevat die op de officiële groene WhatsApp stonden  En de functies die de ontwikkelaar eraan heeft toegevoegd, Nasser Al-Jaidi heeft hard gewerkt om dit aan te passen versie van WhatsApp en het duurde lang voordat ze het licht kon zien aan het einde van het jaar 2019 om de nieuwe update te zijn nawhatsapp + onderscheiden voor 2020, en broeder Nasser staat bekend om zijn constante verlangen om de nieuwste te downloaden versie van WhatsApp zelfs Hij heeft nu 4 exemplaren van WhatsApp, dat is WhatsApp Nasser Al-Jaidi blauw, WhatsApp Nasser Al-Jaidi rood , WhatsApp Nasser Al-Jaidi rood en WhatsApp Nasser Al-Jaidi roze (Engels: NAWhatsapp1, NAWhatsapp2, NAWhatsapp3, NAWhatsapp4) die allemaal niet minder belangrijk zijn dan de kopieën van andere ontwikkelaars waarvan de kopieën dezelfde kleuren hebben als WhatsApp Nasser  WhatsApp Omar blauw  ,  GB whatsapp  ,  WhatsApp Eve the Red Legend  en  WhatsApp roze prinsessen  Je vindt het voor elke versie op de downloadpagina's van de WhatsApp Collector-site.

NAWhatsapp Nasser
NAWhatsapp Nasser
Download WhatsApp Nasser-link in alle onderstaande exemplaren

Gegevens WhatsApp Nasser Al-Juaidi:


WhatsApp Nasser Jaidi is een gewijzigde versie die uit de officiële applicatie van WhatsApp naar ons kwam om de naam te beschrijven in de lijst met gewijzigde WhatsApp Plus-kopieën die kwamen om te voltooien wat WhatsApp begon en de leegte dekt die je voor hen achterliet op WhatsApp Messenger, NAWhatsapp Plus komt naar je toe in vier exemplaren van een vergelijkbare blauwe versie  WhatsApp Plus Blue is  een officieel alternatief en drie andere exemplaren van de groene, rode en roze ballon om een ​​tweede, derde en vierde account op je mobiele telefoon te gebruiken op basis van de nieuwste versie van WhatsApp, die allemaal verschillende Android-apparaten ondersteunen, van oud tot modern, naast andere functies waarop ik me heb geabonneerd met andere onderscheidende exemplaren zoals  WhatsApp Gold  en  WhatsApp Adam  Legend en   zo  .



De belangrijkste features die je op NAWhatsapp Plus vindt:


  • Dubbele bescherming tegen het verbod.
  • Een nieuw ontwerp voor WhatsApp-instellingen dat netter en gebruiksvriendelijker is geworden.
  • Volledige vertaling in het Arabisch.
  • Verleng de status van de WhatsApp-video tot 30 minuten in plaats van de paar seconden die de oorspronkelijke WhatsApp-status in beslag nam.
  • Verbreek de verbinding met de internetservice van WhatsApp Nasser Al-Jaidi groen door de mogelijkheid om de vlucht in de applicatie te plaatsen en deze in te schakelen voor de rest van de andere programma's op je telefoon.
  • Schakel de optie in om het indrukken van het woord "Whatsapp" uit te schakelen en zo het openen van verborgen gesprekken te voorkomen.
  • Voeg een groep vallende effecten toe, zoals bubbels, bladeren, regen, enz. Om de meest geschikte te activeren om in de applicatie als geheel te verschijnen, of om specifieke plaatsen toe te wijzen, zoals het chatscherm of contacten.
  • Voeg een optie toe om het bekijken van WhatsApp-gevallen te verbergen, waardoor de gebruiker op zijn beurt alle gevallen kan volgen zonder aan de betrokken partijen te hoeven zien dat hij ze heeft gezien en hem in staat heeft gesteld om sommige ervan te bekijken als hij dat wilde door op de gezondheid te klikken onder de case en download de cases die hij wil in de studio door op de bijbehorende pijl voor de twee gerechten te klikken.
  • U kunt de gevallen die zijn gezien en de recente en onbelangrijke gevallen verbergen in de Store WhatsApp Nasser Al-Jaidi rode interface.
  • De optie toegevoegd om geplande berichten te maken voor specifieke mensen die op de standaardtijd en -datum moeten worden verzonden.
  • Schakel de instelling voor automatisch antwoorden in voor inkomende berichten om te reageren op specifieke contacten of groepen met specifieke tijden die verschijnen als begin- en eindtijd.
  • De mogelijkheid om het applicatiepictogram en meldingen te vervangen, evenals vormen van bubbels en gezondheid, en kiezen wat hem verscheen uit de pictogrammen en verschillende vormen die beschikbaar zijn op WhatsApp Nasser Al-Jaidi roze om zichtbaar te zijn in de applicatie.
  • Het stelt gebruikers in staat lange teksten te lezen en ze volledig weer te geven zonder dat de woorden "lees meer" verschijnen.
  • Een optie toegevoegd om te voorkomen dat verborgen chatberichten verschijnen in inkomende berichtmeldingen.
  • Voeg een stijl Alasturi toe zoals Instagram.
  • Verhoog de limiet voor berichtconversie, wat betekent dat u berichten kunt doorsturen naar maximaal 250 mensen in plaats van vijf.
  • Veel verbeteringen en oplossingen.

Welke versie kan worden gedownload

  1. WhatsApp Nasser blauw
  2. WhatsApp Nasser groen
  3. WhatsApp Nasser roze
  4. WhatsApp Nasser  rood


We hebben je via dit artikel onze volgers gegeven, een eenvoudig uittreksel over de overvloedige mogelijkheden die WhatsApp Nasser Al-Jaidi ons biedt met een kopie van de vier blauw, rood, groen en roze voor de moeilijkheid om ze in een paar regels op te sommen die u kunt al het bovenstaande downloaden en uitproberen en ontdekken wat we niet hebben geholpen om u voor te stellen en ons uw mening te geven in de opmerkingen.

Download pagina


Download Nasser NAWhatsapp roze, blauw, rood, groen
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent