recent
أخبار ساخنة

Ladda ner Nasser NAWhatsapp rosa, blå, röd, grön

الصفحة الرئيسية

Ladda ner WhatsApp Nasser Al-Juaidi den senaste versionen:


Vi återvänder till dig idag, våra följare, på WhatsApp-  webbplatsen,  med ett nytt ämne och en ny version av WhatsApp Plus mot förbudet. Ladda ner WhatsApp Nasser Al-Jaidi, den senaste versionen (på engelska: NAWhatsapp), som innehåller en blandning av funktioner som fanns på den  officiella gröna WhatsApp Och de funktioner som dess utvecklare har lagt till den, har Nasser Al-Jaidi arbetat hårt för att modifiera detta versionen av Whatsapp och tog lång tid att utveckla den tills hon kunde se ljuset i slutet av år 2019 för att bli den nya uppdateringen nawhatsapp + utmärkt för 2020, och broder Nasser är känd för sin ständiga önskan att ladda ner den senaste version av WhatsApp till och med Han har nu 4 kopior av WhatsApp, som är WhatsApp Nasser Al-Jaidi blå, WhatsApp Nasser Al-Jaidi röd , WhatsApp Nasser Al-Jaidi röd och WhatsApp Nasser Al-Jaidi rosa (engelska: NAWhatsapp1, NAWhatsapp2, NAWhatsapp3, NAWhatsapp4) som alla är inte mindre viktiga än de kopior som tillhandahålls av andra utvecklare vars kopior har samma färger som WhatsApp Nasser såg ut som  WhatsApp Omar blue  ,  GB whatsapp  ,  WhatsApp Eve the Red Legend  och  WhatsApp rosa prinsessor  Du hittar det på nedladdningssidorna på WhatsApp Collector-webbplatsen för varje version.

NAWhatsapp Nasser
NAWhatsapp Nasser
Ladda ner WhatsApp Nasser-länken i alla kopior nedan

Om WhatsApp Nasser Al-Juaidi:


WhatsApp Nasser Jaidi är en modifierad version som kom ut till oss från den officiella applikationen från WhatsApp för att beskriva dess namn i listan över modifierade WhatsApp Plus-kopior som kom till att fullfölja vad WhatsApp startade och täcker det tomrum som du lämnade åt dem på WhatsApp Messenger, NAWhatsapp Plus kommer till dig i fyra kopior av en liknande blå version  WhatsApp Plus Blue är  ett officiellt alternativ och tre andra kopior av den gröna, röda och rosa ballongen för att använda ett andra, tredje och fjärde konto på din mobiltelefon baserat på den senaste versionen av WhatsApp, som alla stöder olika Android-enheter från gamla till moderna förutom andra funktioner som jag har prenumererat på med andra distinkta kopior som  WhatsApp Gold  och  WhatsApp Adam  Legend och   oghats  .



De viktigaste funktionerna som du hittar på NAWhatsapp Plus:


  • Dubbelt skydd mot förbudet.
  • En ny design för WhatsApp-inställningar som blev snyggare och lättare att använda.
  • Full översättning till arabiska.
  • Förläng statusen för WhatsApp-videon till 30 minuter i stället för de några sekunder som den ursprungliga WhatsApp-statusen tog.
  • Koppla bort Internet-tjänsten från WhatsApp Nasser Al-Jaidi grönt genom alternativet att placera flygningen som ingår i applikationen och aktivera den för resten av de andra programmen på din telefon.
  • Aktivera alternativet för att inaktivera att trycka på ordet "Whatsapp" och därmed förhindra öppna dolda konversationer.
  • Lägg till en grupp fallande effekter, till exempel bubblor, löv, regn, etc. för att aktivera de mest lämpliga för att visas i applikationen som helhet, eller för att tilldela specifika platser som chattskärmen eller kontakter.
  • Lägg till ett alternativ för att dölja att titta på WhatsApp-fall, vilket i sin tur gör det möjligt för användaren att följa alla fall utan att synas för de berörda parterna att han har sett dem och tillät honom att visa att titta på några av dem om han ville göra det genom att klicka på hälsan nedanför fallet samt ladda ner alla fall han vill ha i studion genom att klicka på motsvarande pil för de två diskarna.
  • Du kan dölja de fall som har setts och de senaste och obetydliga fallen från Store WhatsApp Nasser Al-Jaidi röda gränssnitt.
  • Lade till alternativet att skapa schemalagda meddelanden för specifika personer som ska skickas vid standardtid och datum.
  • Aktivera inställningen för autosvar för inkommande meddelanden för att svara på specifika kontakter eller grupper med specifika tider som visas som start- och sluttid.
  • Möjligheten att ersätta applikationsikonen och aviseringar, såväl som bubblor och hälsa, och välja vad som visade honom från ikonerna och olika former som finns tillgängliga på WhatsApp Nasser Al-Jaidi rosa för att synas i applikationen.
  • Det gör det möjligt för sina användare att läsa långa texter och visa dem i sin helhet utan att orden "läs mer" visas.
  • Lade till ett alternativ för att förhindra dolda chattmeddelanden från att visas i inkommande meddelanden.
  • Lägg till en stil Alasturi som Instagram.
  • Öka gränsen för meddelandekonvertering, vilket innebär att du kan vidarebefordra meddelanden till upp till 250 personer i stället för 5.
  • Många förbättringar och korrigeringar.

Vilken version kan laddas ner

  1. WhatsApp Nasser blå
  2. WhatsApp Nasser grön
  3. WhatsApp Nasser rosa
  4. WhatsApp Nasser  röd


Vi gav dig våra följare genom denna artikel, ett enkelt utdrag om de överflödiga möjligheterna som presenterats av WhatsApp Nasser Al-Jaidi med en kopia av de fyra blå, röda, gröna och rosa för svårigheten att lista dem i några få rader som du kan ladda ner och prova alla ovanstående och upptäcka vad vi inte hjälpte tid att presentera före dig och ge oss din åsikt i kommentarerna.

Ladda ner sidan


Ladda ner Nasser NAWhatsapp rosa, blå, röd, grön
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent