recent
أخبار ساخنة

Преузмите Нассер НАВхатсапп роза, плава, црвена, зелена

الصفحة الرئيسية

Преузмите ВхатсАпп Нассер Ал-Јуаиди најновију верзију:


Враћамо се данас, наши следбеници, на страници ВхатсАпп     са новом темом и новом верзијом ВхатсАпп Плус-а против забране. Преузмите ВхатсАпп Нассер Ал Јаиди, најновију верзију (на енглеском: НАВхатсапп), која садржи комбинацију карактеристика које је  стајао   службени зелени ВхатсАпп А карактеристике које му је додао програмер, Нассер Ал-Јаиди напорно је радио како би прилагодио ову верзију ВхатсАппа и требало је дуго да се угледа како би светлост крајем 2019. године била нова исправка након Вхатсапп + Награђен за 2020. годину, а брат Нассер познат је по сталној жељи да преузме најновију верзију ВхатсАпп-а, па чак сада има 4 копије ВхатсАпп-а, што је ВхатсАпп Нассер Ал-Јаиди плаво, ВхатсАпп Нассер Ал-Јаиди црвено  ВхатсАпп Нассер Ал- Јаиди црвена и ВхатсАпп Нассер Ал-Јаиди роза (енглески: НАВхатсапп1, НАВхатсапп2, НАВхатсапп3, НАВхатсапп4) које су све мање важне од копија других програмера чије су копије исте боје као ВхатсАпп Нассер   ВхатсАпп Омар плава   ,  ГБ ВхатсАпп   ,   ВхатсАпп Еве Ред Легенд   и   ВхатсАпп пинк принцезе   Наћи ћете га за сваку верзију на страницама за преузимање странице ВхатсАпп Цоллецтор.

НАВхатсапп Нассер
НАВхатсапп Нассер
Преузмите линк ВхатсАпп Нассер у свим примерцима испод

Подаци ВхатсАпп Нассер Ал-Јуаиди:


ВхатсАпп Нассер Јаиди је модификована верзија која нам је стигла из службене апликације ВхатсАпп да опишемо име на листи модификованих примерака ВхатсАпп Плус који су дошли да довршимо оно што је започео ВхатсАпп и покривају празнину коју сте им оставили на ВхатсАпп-у. Мессенгер, НАВхатсапп Плус вам долази у четири копије сличне плаве верзије   ВхатсАпп Плус Блуе је   званична алтернатива и још три копије зеленог, црвеног и ружичастог балона да бисте на свом мобилном телефону имали други, трећи и четврти налог заснована на најновијој верзији ВхатсАпп-а, а сви подржавају различите Андроид уређаје, од старих до модерних, између осталих функција на које сам претплаћен са другим препознатљивим онима попут   ВхатсАпп Голд  и   ВхатсАпп Адам   Легенда  и    тако даље   .



Главне карактеристике које ћете пронаћи на НАВхатсапп Плус:


  • Дупла заштита од забране.
  • Нови дизајн за ВхатсАпп подешавања која је постала уреднија и једноставнија за употребу.
  • Потпуни превод на арапски језик.
  • Проширите статус ВхатсАпп видеа на 30 минута уместо на неколико секунди колико је преузео оригинални ВхатсАпп статус.
  • Искључите интернетску услугу са зеленог ВхатсАпп Нассер Ал-Јаиди могућношћу да лет ставите у апликацију и омогућите га за остале програме на вашем телефону.
  • Омогућите опцију да онемогућите притискање речи „Вхатсапп“ и тако избегнете отварање скривених разговора.
  • Додајте групу ефеката пада, као што су балончићи, лишће, киша итд. Да бисте активирали најприкладнија за појављивање у апликацији као целини или додељивање одређених места, као што су екран за ћаскање или контакти.
  • Додајте опцију за скривање гледања ВхатсАпп случајева, што кориснику омогућава да прати све случајеве без потребе да види погођене стране да их је видео и дозволио му је да прегледа неке од њих ако желео је да кликне на здравље испод кућишта и преузме случајеве које жели у студију, кликањем на одговарајућу стрелицу за два јела.
  • Случајеве и недавне и неважне случајеве можете сакрити у продавници црвеног интерфејса Сторе ВхатсАпп Нассер Ал-Јаиди.
  • Додана је опција за креирање заказаних порука за одређене људе које ће се слати према заданом времену и датуму.
  • Омогућите поставку аутоматског одговора на долазне поруке да бисте одговорили на одређене контакте или групе са одређеним временима која се појављују као почетна и крајња времена.
  • Могућност замене иконе и обавештења о апликацији, као и мехурићи и здравствени облици, и бирање онога што се појавило на иконама и различитих облика доступних на ВхатсАпп Нассер Ал-Јаиди розе да би било видљиво у апликацији.
  • Омогућава корисницима да читају дуге текстове и приказују их у целости, а да се не додају речи "читај више".
  • Додана је опција за спречавање појављивања скривених порука за ћаскање у обавештењима о долазним порукама.
  • Додајте стил Аластури као Инстаграм.
  • Повећајте ограничење конверзије порука, што значи да можете да прослеђујете поруке до 250 људи уместо пет.
  • Многа побољшања и исправке.

Која верзија се може преузети

  1. ВхатсАпп Нассер блуе
  2. ВхатсАпп Нассер зелена
  3. ВхатсАпп Нассер розе
  4. ВхатсАпп Нассер   црвена


Дали смо вам наше пратиоце кроз овај чланак, једноставан уломак о богатим могућностима ВхатсАпп Нассер Ал-Јаиди нам нуди копију четири плаве, црвене, зелене и ружичасте боје због потешкоћа у њиховом набрајању у неколико редака можете преузети и испробати све горе наведено и сазнати шта вам нисмо помогли да вам представимо и дајте нам своје мишљење у коментарима.

Страница за преузимање


Преузмите Нассер НАВхатсапп роза, плава, црвена, зелена
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent