recent
أخبار ساخنة

Download WhatsApp Omar roze 2020

الصفحة الرئيسية

Download de WhatsApp Omar-versie van de rozenkrans 


We bieden u vandaag een kopie van de kopieën van WhatsApp Plus onderscheidendat is de toepassing WhatsApp Omar Pink (in het Engels OB2Whatsapp) door ontwikkelaar Omar Badib bekend om zijn kopieën die in twee kleuren WhatsApp blauw en bordeauxrood zijn Naast de roze versie die de basis is van ons onderwerp voor de dag om te downloaden en te installeren op uw apparaat naast de belangrijkste WhatsApp zodat u meer dan één account of nummer op één apparaat kunt gebruiken zonder onderworpen te zijn aan een verbod door WhatsApp en andere functies die door de ontwikkelaar Omar Badib op de WhatsApp Omar Badib Al Wardi-applicatie die we je in ons artikel voor vandaag laten zien.

Verlenging van de werkperiode van de kopie tot ongeveer 5 maanden.


WhatsApp Omar


Download WhatsApp Omar is veilig en tegen het verbod 


applicatie wordt gekenmerkt door zijn roze kleur, die gebruikers van de vrouwelijke categorie kan aanspreken, biedt u functies die u niet zult vinden en die niet beschikbaar waren in de applicatie WhatsApp, het normale groen, en voorzag u van de WhatsApp Omar oplossende roze applicatie Om een ​​toe te voegen nieuw karakter van de chats en het privacybeleid zodat het veiliger en effectiever wordt OB2Whatsapp stelt zijn gebruikers in staat om verschillende accounts en nummers naast het hoofd WhatsApp-account op één apparaat te gebruiken zonder te worden verbannen. Het werd ook mogelijk om je uiterlijk te verbergenWhatsApp Plus , zodat niemand het tijdstip van uw invoer en uw laatste activiteit op WhatsApp kan weten door de instellingen in te voeren en de functie te activeren om het uiterlijk te verbergen. Daarnaast kunt u de cases downloaden die uw vrienden delen en opslaan op uw apparaat en de cases en chatberichten die ze hebben Door het te verwijderen en andere specificaties en tools vind je op WhatsApp Omar Al-Wardi.


Specificaties en kenmerken van WhatsApp roze voor ontwikkelaar Omar Badib:


  1. Via WhatsApp kan Omar Badib Al Wardi meer dan één account aan de telefoon inschakelen, het is een veilige kopie en tegen het verbod. 
  2. Gebruikers in staat stellen hun laatste verschijning op WhatsApp te verbergen en door WhatsApp te bladeren zonder dat iemand het weet.
  3. De mogelijkheid om door verschillende programma's op internet te bladeren en ze met name uit WhatsApp te sluiten, zodat u geen meldingen of berichten ontvangt die u tijdens het browsen kunnen storen.
  4. Met Pink WhatsApp kan Omar de statussen van foto's en video's die u naar uw apparaat wilt downloaden, opslaan en schrijfcases kopiëren.
  5. Een bericht verzenden naar een nummer dat niet op de mobiele telefoon is opgeslagen zonder het nummer op te slaan,
  6. het toevoegen van extra stickers aan de applicatie via de Google Play Store.
  7. Verzend en ontvang berichten sneller dan voorheen en los het probleem van de zwaartekracht op.
  8. De mogelijkheid om cases te bekijken die door vrienden zijn gepubliceerd en die zijn verwijderd, vóór het einde van de presentatieperiode.
  9. Het wordt gekenmerkt door het bieden van privacy aan zijn gebruikers door het voordeel van het creëren van een op vingerafdruk gebaseerd slot, patroon of geheime code om te voorkomen dat iemand gesprekken aangaat en hen bespioneert.
  10. Hiermee kunnen gebruikers zonder problemen groepsgesprekken opzetten met de verschillende contacten op zijn apparaat.
  11. Om een ​​leuke en vermakelijke sfeer te creëren, is er een XO-game toegevoegd, een exclusieve functie voor WhatsApp Omar.
  12. Exclusief voor scholieren en marketeers bieden wij u een applicatie Pink WhatsApp is tegen het verbod voor ontwikkelaar Omar Badib, de wetenschappelijke rekenmachine die 
  13. die u nodig heeft voor de berekeningen die voor u liggen.
  14. Het inschakelen van de functie van het uitvoeren van de Heilige Koran en smeekbeden die opnieuw werden toegevoegd nadat deze in de vorige versie was verwijderd en ernaar geluisterd tijdens het gebruik van WhatsApp of andere applicaties, evenals het kopiëren en delen met individuen.
  15. Schakel de automatische antwoordfunctie in voor ontvangen berichten.
  16. Zorg voor een functie voor geconverteerde bladwijzers, zodat de gebruiker berichten kan doorsturen zonder dat de Doorgestuurde geconverteerde berichtgroep verschijnt.
  17. Nieuwe lettertypen leveren zonder ze te hoeven downloaden.
  18. Reageer op de berichten van elk lid van de groep op de privé, zonder de rest van de leden van de groep.
  19. Schakel het toevoegen van 1000 mensen in groepsberichten in nadat het was beperkt tot 256.
  20. Berichten herstellen die de gebruiker per ongeluk kan verwijderen en wil herstellen.


Tot slot, wat we ook spraken over de specificaties van WhatsApp Omar Al-Wardi en alle exemplaren van WhatsApp Plus van ontwikkelaar Omar Badib, één artikel volstaat niet om haar het recht te geven dit alles te beschrijven en meer van de functies kunnen niet worden beperkt tot een artikel. Download en probeer het snel om al deze functies te krijgen die je WhatsApp-ervaring aanzienlijk zullen veranderen.


je kunt ook Omar Al Azraq en Omar Al Annabi vanaf dezelfde pagina


Download WhatsApp Omar roze 2020
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent