recent
أخبار ساخنة

Lejupielādējiet WhatsApp Omar Pink jaunāko atjauninājumu

Lejupielādējiet Rožukroņa WhatsApp Omar versiju 


Mēs šodien jums piedāvājam WhatsApp Plus atšķirīgo kopiju kopiju, kas ir izstrādātāja Omar Badib lietojumprogramma WhatsApp Omar Pink (angļu valodā OB2Whatsapp), kas pazīstama ar kopijām, kas ir divās krāsās WhatsApp zilā un bordo krāsā . Papildus rozā versijai, kas ir pamatā mūsu dienas tēma, lai lejupielādētu un instalētu ierīcē blakus galvenajam WhatsApp, lai vienā ierīcē varētu izmantot vairāk nekā vienu kontu vai numuru, uz kuru neattiecas WhatsApp aizliegums un citas funkcijas, kuras izstrādātājs Omārs Badibs piedāvā vietnē WhatsApp Omar Badib Al Wardi lietojumprogramma, kuru mēs jums parādīsim šodienas rakstā.

Pagarinot kopijas darba periodu līdz aptuveni 5 mēnešiem.


WhatsApp Omārs


Lejupielādējiet WhatsApp Omar ir drošs un pret aizliegumu 


lietojumprogrammai raksturīga rozā krāsa, kas var patikt sieviešu kategorijas lietotājiem, sniedz jums funkcijas, kuras neatradīsit un kuras nebija pieejamas lietojumprogrammā WhatsApp, parasto zaļo krāsu, kā arī nodrošināja jūs ar WhatsApp Omar izšķīdinošo rozā lietojumprogrammu, lai pievienotu Jauns tērzēšanas un privātuma politikas raksturs, lai tā kļūtu drošāka un efektīvāka. OB2Whatsapp ļauj lietotājiem lietot dažādus kontus un numurus blakus galvenajam WhatsApp kontam vienā ierīcē, tos neaizliedzot. Tas arī kļuva iespējams, ar kura palīdzību jūs varat paslēpt savu izskatuWhatsApp Plus , lai neviens nevarētu uzzināt jūsu ieiešanas laiku un jūsu pēdējās darbības vietnē WhatsApp, ievadot iestatījumus un aktivizējot funkciju, lai paslēptu izskatu. Papildus tam, jūs varat lejupielādēt gadījumus, kurus draugi kopīgo un saglabā jūsu ierīcē, un parādīt gadījumi un tērzēšanas ziņas, kas viņiem ir, izdzēšot to un citas specifikācijas un rīkus, kurus atradīsit vietnē WhatsApp Omar Al-Wardi.


WhatsApp rozā specifikācijas un funkcijas izstrādātājam Omaram Badibam:


  1. Izmantojot WhatsApp, Omar Badib Al Wardi var tālrunī iespējot vairāk nekā vienu kontu, tā ir droša kopija un ir aizliegta. 
  2. Ļaujot lietotājiem slēpt savu pēdējo izskatu vietnē WhatsApp un pārlūkot WhatsApp, nevienam to nezinot.
  3. Iespēja pārlūkot dažādas programmas internetā un jo īpaši tās izslēgt no WhatsApp, lai pārlūka laikā nesaņemtu paziņojumus vai ziņojumus, kas jūs varētu apgrūtināt.
  4. Pink WhatsApp ļauj Omar saglabāt fotoattēlu un video statusus, kurus vēlaties lejupielādēt savā ierīcē, kā arī kopēt rakstīšanas gadījumus.
  5. Nosūtot ziņojumu uz numuru, kas nav saglabāts mobilajā tālrunī, bez numura saglabāšanas,
  6. pievienojot lietojumprogrammai papildu uzlīmes, izmantojot Google Play veikalu.
  7. Sūtiet un saņemiet ziņojumus ātrāk nekā iepriekš, kā arī novērsiet smaguma problēmu.
  8. Iespēja aplūkot izdzēstos draugu publicētos gadījumus pirms prezentācijas perioda beigām.
  9. To raksturo tas, ka tā nodrošina privātumu saviem lietotājiem, jo ​​ir izdevīgi izveidot uz pirkstu nospiedumiem balstītu bloķēšanu, modeli vai slepenu kodu, lai neļautu nevienam sākt sarunas un spiegot viņus.
  10. Tas lietotājiem ļauj bez problēmām iestatīt grupas zvanus ar dažādiem kontaktiem viņa ierīcē.
  11. Lai nodrošinātu jautru un izklaidējošu atmosfēru, ir pievienota XO spēle, kas ir ekskluzīva funkcija WhatsApp Omar.
  12. Tikai skolu audzēkņiem un tirgotājiem mēs piedāvājam jums lietojumprogrammu Pink WhatsApp, kas ir pret aizliegumu attīstītājam Omaram Badibam, zinātniskajam kalkulatoram, 
  13. jums ir nepieciešami aprēķini, ar kuriem jūs saskaras.
  14. Iespējojot Svētā Korāna palaišanas funkciju un lūgumus, kas tika pievienoti pēc tam, kad tas tika izdzēsts iepriekšējā versijā, un klausoties to, izmantojot WhatsApp vai citas programmas, kā arī to kopējot un kopīgojot ar indivīdiem.
  15. Iespējot saņemto ziņojumu automātiskās atbildes funkciju.
  16. Nodrošiniet pārveidotu grāmatzīmju funkciju, lai lietotājs varētu pārsūtīt ziņojumus, neparādoties frāzei Pārsūtīts konvertēts ziņojums.
  17. Jaunu fontu nodrošināšana bez nepieciešamības tos lejupielādēt.
  18. Atbildiet uz jebkura grupas dalībnieka ziņojumiem privāti, bez pārējiem grupas dalībniekiem.
  19. Iespējojiet 1000 ziņojumu pievienošanu grupas ziņojumiem pēc tam, kad to skaits bija ierobežots līdz 256.
  20. Tādu ziņojumu atkopšana, kurus lietotājs var kļūdaini izdzēst un vēlas tos atgūt.


Visbeidzot, neatkarīgi no tā, par ko mēs runājām par WhatsApp Omar Al-Wardi specifikācijām un visām WhatsApp Plus kopijām, kuras nodrošina izstrādātājs Omar Badib, ar vienu rakstu mums nepietiks, lai dotu viņai tiesības aprakstīt visu šo, un vairākās funkcijās nevar aprobežoties ar viens raksts. Ātri lejupielādējiet un izmēģiniet to, lai iegūtu visas šīs funkcijas, kas ievērojami mainīs jūsu WhatsApp pieredzi.


no tās pašas lapas varat arī Omar Al Azraq un Omar Al Annabi


Lejupielādējiet WhatsApp Omar Pink jaunāko atjauninājumu
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent