recent
أخبار ساخنة

WhatsApp'ın Altın Güncellemelerini İndirin

Upload ve download için altın WhatsApp geliştirici Abu Arab:


Tüm WhatsApp sitesinin takipçilerine , geliştirici Abu Arab'ın en popüler sürümü için altın WhatsApp güncellemesini sunmak için size geldik , birçoğunun görüşüne göre, değiştirilmiş WhatsApp Plus kopyalarının benzer sürümleriyle karşılaştırıldığında en iyisi olan ve daha sonra tanıyacağımız başka bir adı olan WhatsApp altın tacı Bu makalede, ancak tüm bunlardan önce, resmin daha net olması için WhatsApp Gold'a basit bir genel bakış sunmalıyız.

Whatsapp Gold nasıl indirilir:

Altın WhatsApp Plus, Windows, Android ve iPhone gibi çeşitli işletim platformları tarafından desteklenen sohbet, sesli aramalar, video, dosya değişimi ve sesli mesajlar konusunda uzmanlaşmış WhatsApp Plus grubunu takip eden bir uygulamadır, Abu Arab tarafından sağlanan üç kopyanın bir kopyası WhatsApp Plus kırmızı ve WhatsApp Plus mavi , e-posta gerektirmez bir WhatsApp hesabını etkinleştirmek için uygulamaya eklenecek bir telefon numarasına sahip yeterlidir ve ardından o işte çalışmaya başlayabilir, iletişim ile ilgili kullanıcıya ücretsiz hizmet veren kolay kullanımlı uygulama, kısa mesaj ve diğerleri yanında, başka bir bilgisayar oluşturmak için olanak sağlayan eski yeşil WhatsApp hesabı aksine whats gb gerektiren Orijinal sürümü cihaza yüklenmeden önce kaldırın.

Makalenin altına altın WhatsApp indirme bağlantısını koyacağım

Golden WhatsApp'ı indirin
WhatsApp Gold'u indirin

Eğer WhatsApp Messenger olarak bilinen ya da bazı çağrı sonra yeşil WhatsApp olarak bunu ona bazı eklemeler tamamlanması gerekiyor ve bu altın WhatsApp geliştirici gelen ne yöndedir tamamlanmamış bir kopyası yapılmış bazı yetenekleri yoksun olduğunu fark etmiş olmalı sohbet uygulaması bir kullanıcı iseniz WhatsApp Artı Ebu Arab onaylandığını da Bu sürümü oluştururken, önceki özellikleri korumak ve resmi sürüm kullanıcılarının ihtiyaç duyduğu diğer avantajları eklemek, böylece Whatsapp Plus listesindeki bireyler ve liderler arasında en yaygın işlem gören sürüm haline gelir .

Whatsapp Gold, kullanıcılarına daha önce orijinal sürüme eklenmemiş birçok seçenek sunmuştur; bu sayede, kullanıcıların hesabınıza girmesini ve gizliliğinize izin vermemenin yanı sıra uygulamadaki son görünümün saatini ve tarihini gizleme özelliğine ek olarak harici programlara gerek kalmaması için uygulamayı kilitleme seçeneği ve kullanıcıların gönderilmesini sağlayan diğer özellikler Resmi sürüm tarafından verilen sayının iki katı olan 30 görüntü yerine 90 görüntüden oluşan bir grubun yanı sıra, daha önce diğerlerinden daha büyük boyutlu videolar ve ses dosyaları gibi diğer medyaya sahip resimler, bu da onlara, diğer uygulamalar olmadan Golden Whatsapp için İnternet'i kapatmaya çalışan uçuş modu seçeneği sunar. Diğer ve rahatsız edici sohbet bildirim seslerini engeller, böylece diğer programlara rahatça ve kesintisiz olarak göz atabilirsiniz.


Golden WhatsApp yeni güncelleme sunuyor:


Küçük boyutu ve kullanım esnekliği ile karakterizedir:


Uygulama, WhatsApp Messenger ile karşılaştırıldığında basit bir boyuttadır ve onunla nasıl başa çıkılacağını öğrenmek için ayrıntılı bir açıklama gerektirmeyen arayüzünün basitliği nedeniyle yeni başlayanlar ve yeni kullanıcılar tarafından kullanımı kolay olan büyük miktarda bellek işgal etmez.

Güvenlik ve ambargo önleme:


Bu uygulama için gerekli tüm özelliklere sahip önceki güncellemeler zaten yayınlandı, ancak her zaman geçici yasaklara maruz kaldığı için güvenlikten yoksun ve bir süre parlaklığını sınırladı, ancak bugün size sunduğumuz yeni güncellemeyle, bu sürüm daha güvenli ve yasağa karşı oldu ve tıkladığınızda kendiniz deneyebilirsiniz Makalenin altındaki indirme bağlantısını tıklayın.

Bireysel ve grup sesli ve görüntülü aramalarını ayarlayabilme:


Artık tek tek eklediğiniz çeşitli kişilerle arama yapabilir, WhatsApp Gold kullanarak arkadaşlarınızla veya grup üyelerinizle grup görüşmelerini öncekinden daha net yapabilirsiniz.

Alınan ortamı kontrol etme yeteneği ile gönderilecek ortam boyutu ve miktarındaki değişiklikler:


Daha önce, video ve ses klipleri gibi medya, kullanıcıların istediği amacı karşılamayan küçük bir boyutta kısıtlanmıştı ve fotoğrafların yanı sıra toplamları bir kerede gönderilebilecek çok fazla 10 veya 30 görüntü ile sınırlıydı, ancak Golden WhatsApp ile her şey farklıydı, bu yüzden artık 30 MB'a kadar bir video klip göndermek mümkün Baytların yanı sıra 100 MB ses kliplerinin yanı sıra kullanıcı sadece tek bir tıklama ile 90'dan fazla fotoğraf gönderebildi.Alınan medyaya gelince, uygulama kullanıcıya uğraşma mekanizmasını kontrol etme özgürlüğü verdi ve ona tüm medyayı galeriye indirmeye gerek kalmadan görüntüleme imkanı verdi. Cihazın veya belirli kişileri seçmek için ona uygulamak ve seçmek ücretsizdir.

WhatsApp Gold tarafından sağlanan gizlilik standartları:


Altın taç olan WhatsApp aracılığıyla, Abu Arab, resmi başvuruda bulunmayan ve kullanıcıları için tam gizlilik sağlamaya katkıda bulunan yeni seçenekler sundu.Bu seçenekler arasında size en önemli olanları gösteriyoruz:

  • Uygulamayı ve kimsenin gizli kod kullanarak görmesini istemediği bazı gizli konuşmaları kilitleme seçeneği, böylece herkesin kolayca girmesi zor.
  • Kişilerin girişinizin zamanlamasını bilmesini ve uygulamadan çıkmasını engelleyen gösterimi gizle.
  • İletileri okuduğunuzda Sahin Mavisi'nin görünmesini engelleme ve o sırada bunlara yanıt vermek istemez ve yalnızca iletileri yanıtladığınızda etkinleştirebilirsiniz.
  • Mesajların silinmesini önleme seçeneğini etkinleştirerek, farkında olmadan tüm kişilerin mesajlarını görün.
  • İletileri yönlendirirken, alıcının dönüştürülmüş bir sinyali durdurma seçeneği sunması için iletinin üstünde Yönlendirilen ileti ifadesi görünmez.
  • Artık durum görünümünü gizleme seçeneği etkinleştirildiğinde, arkadaşlarınız tarafından eklenen mağazayı, gördüğünüzü göstermeden görüntüleyebilirsiniz.
  • Ayrıca, sunum süresinin dolmasından önce silinen vakaları, vakaların silinmesini önleme seçeneği ile de görebilirsiniz.
  • Gizlilik politikası seçeneklerine gidip Beni kimler arayabilir? Seçeneğine giderek kullanıcı tanımlı kişilerden çağrı almayı durdurun. Ve arama alması engellenecek kişileri seçin.


Emoji ve çıkartmaları destekleyen uygulama:


Birçok kişi, diğer tarafa mesajlaşma sırasında gönderenin konuşmasının izlenimini veren ve mesajlaşma ve sohbet alışverişinin eğlenceli olmasını sağlayan emojiler ve çıkartmalar kullanır, böylece WhatsApp Gold size bir dizi sevimli emoji ve farklı çıkartmalar sağlayarak bunları daha fazla eklemenize ve mevcut mağazalardan ücretsiz olarak indirmenize izin verir.

Yeni bildirim seçenekleri ekleyin:


Ana WhatsApp, gelen mesajlar için bildirimler olan bildirimler için bir seçeneğe dayanıyordu, ancak Whatsapp Gold ile kullanıcıların onayını kazanan diğer seçenekler ortaya çıktı. İnternet açıldıktan hemen sonra uygulamayı önceden açmaya gerek kalmadan bu durumlara dikkat edin.

WhatsApp Gold'u indirme ve güncelleme adımları


  1. Talimatların altındaki WhatsApp Collector web sitesinden indirmek istediğiniz sürümü seçin
  2. İndirme bağlantısına tıklayın ve Abu Arab geliştirici sayfasına yönlendirileceksiniz.
  3. Sayfanın en altına gidin, aşağıdaki indirme bağlantısını bulacaksınız, altın WhatsApp'ı indirmek için tıklayın
  4. Sitenin çıkış sayfasına yönlendirileceksiniz Geri sayımı bekleyin, ardından geçiş bağlantısını tıklayın
  5. Mediafire indirme sitesine yönlendirileceksiniz
  6. İndir düğmesine tıklayın, indirme işlemi başlayacaktır
  7. Sizden izin istenebilir veya tarayıcı tarafından bir uyarı görüntülenir Yine de İndir'i tıklayın ve indirmeyi kabul edin
  8. İndirme işlemi, telefonunuza altın WhatsApp'ı yükleyebilmenizden sonra başlayacaktır.



WhatsApp
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent