recent
أخبار ساخنة

İndirme ve güncelleme WhatsApp Ömer Mavi

الصفحة الرئيسية

İndir WhatsApp Omar Mavi OB3Whatsapp


Kullanıcıları için bir uygulamanın içinde ve Alwatsab sohbet paylaşmak yaygın en ünlü dosya ve biz var sağlanan için bugün sana bir revize sürümü ait tarafından Ttaiwirhaaly oldu bunun geliştirici arasında giren Arap yaş Baveb listesinin ait kopya WhatsApp Plus ( Whatsapp Artı karşı) O WhatsApp Ömer Mavi (İngilizce OB3Whatsapp) sağlanan yasağı tarafından geliştirici Ömer Baveb Pembe versiyona ve WhatsApp'a ek olarak, bu sürümlere eklenen ilavelerle kullanıcıların gereksinimlerini karşılamakla ünlü olan Omar Al Annabi, akıllı kullanıcıların aradığı birçok özellikten yoksun olan WhatsApp'ın nasıl güncelleneceği ana WhatsApp'tan kullanıcılar için daha uygun hale getirdi.

WhatsApp Omar Mavi yasağa karşı son güncelleme direkt bağlantılar aşağıdaki linklerden indir

Ayrıca şunları da yapabilirsiniz: WhatsApp Omar'ın pembe sürümünü indirin



Whatsapp Ömer WhatsApp Omar mavi
WhatsApp Omar mavi

WhatsApp Omar mavi 
Seçilen Peygamber için dua edin

WhatsApp Omar Mavi güvenli ve OB3Whatsapp'a karşı indirin:


WhatsApp Omar, Arap bölgesindeki birçok kullanıcı tarafından kabul edilen ve Arap dünyasında sundukları için en yaygın hale gelen farklı bir uygulamadır.Yeşil WhatsApp kullanıcıları, geliştirici Omar Badib'in bu gelişmiş formda bize ulaşmak için çok çalışmasını sağlayan uygulamada her zaman bunu sağlamak istemişlerdir.
Ana WhatsApp'ın yanına kurulabilir ve daha önce WhatsApp kullanıcılarını etkileyen geçici yasağa maruz kalmadan bir cihazda birden fazla hesap kullanabilir, bu nedenle saatlerce sürebilir ve belki de tüm gün kaldırılabilir ve bu da kullanıcının uygulamadaki kullanımını gerektiği gibi uyandırmasını bekler.


Uygulama, kullanıcının cihazının önünde olmak için zevkine uygun simgeyi ayarlamasına izin veren benzersiz bir simge seti ile kullanılabilir.
Ayrıca, OB3Whatsapp ile kullanıcıları, size görünen tüm WhatsApp vakalarını ve silinenleri ve birçok özelliği görüntülemenin yanı sıra, amacı yerine getirmeyen birkaç saniye ile sınırlı olan video vakalarını yükseltmek için aldığı eski yeşil WhatsApp'tan daha uzun bir süre için bir video durumu yükleyebilir. Bunu bir bölümde listelemek zordur.

WhatsApp Blue'nun geliştirici Omar Badib'in avantajları:


  1. Kullanıcıların temel simgeyi değiştirmelerini ve cihazın arayüzünde görünmeleri için en uygun olanı seçmelerini sağlamak için uygulamanın çeşitli simgelerinde mevcuttur.
  2. Kullanıcının cihazında kayıtlı olmayan numaralara mesaj gönderme ve onlarla sohbet etmeye başlama yeteneği.
  3. Ek yazı tiplerini aramaya ve indirmeye gerek olmadan uygulamada bir dizi yazı tipi sağlayın.
  4. WhatsApp Omar Azraq uygulamasıyla, başka herhangi bir kişi olmadan sizinle iletişim kurabilecek kişileri sınırlayabilirsiniz.
  5. Kullanıcılarının, bir kilit programına veya kilitleme uygulamalarında uzmanlaşmış herhangi bir uygulamaya ihtiyaç duymadan parmak izi, gizli kod veya desen olan üç seçeneğe dayalı bir uygulama kilidi yapmasına izin verir.
  6. WhatsApp Omar'ın diğer sürümleri gibi, bu uygulama da kullanıcının WhatsApp'taki görünümünü gizleme ve kişilerin WhatsApp'tan son ayrıldığını bilmelerini önleme özelliği sağlar.
  7. WhatsApp Omar Badib'in mavi versiyonuyla, diğer tarafın farkında olmadan sohbet mesajlarını okumak ve okumak için Gizli Sahin özelliği ile okumak mümkündür.
  8. Mesajları ve vakaları silmeme özelliğini aktif hale getirerek kullanıcının kişilerden vaka ve mesajların silinmesini önlemeyi durdurabilme.
  9. WhatsApp Gold'da olduğu gibi metin çevirisini etkinleştirin .
  10. WhatsApp Plus'ın değiştirilmiş sürümü ile grup mesajları 25 yerine 1.000'den fazla kişiye gönderilebilir
  11. Güvenli ve engellemeden bir telefonda ana WhatsApp'ın yanında birden fazla numarayı etkinleştirme.
  12. İletilen iletiler için "dönüştürülen ileti" yi gizleyin ve iletildiği süreleri sayın.
  13. WhatsApp Omar, uygulama hakkında yeni olan her şeyi etkinleştirmek için kullanıcılarına düzenli güncellemeler sağlar.
  14. Bu uygulama sayesinde, her iki taraftaki konuşmaları aynı anda tamamen silmek mümkündür.
  15. Konuşmaya neşe katan ve onları eski konuşma çerçevesinden çıkaran birden çok baloncuk formunun dahil edilmesi.
  16. WhatsApp ömür boyu soldan sağa sohbete kaydedin.
  17. Bugün uygulama ile, Kur'an-ı Kerim'i okuyabilir, Müslümanları istediğiniz zaman, istediğiniz yerde hatırlatabilir ve kullanılabilir hale geldiğinde paylaşabilirsiniz.
  18. Bu uygulama ve Omar önce geliştirici tarafından sağlanan diğer sürümleri.

WhatsApp, Omar Mavi özelliklerini listelemeyi bitirdiğimize göre, indirmeye devam edeceğiz 

İndirmeden önce Allah'ı hatırlayın


WhatsApp Omar'ın farklı bir sürümünü indirmek istiyorsanız



, omar, plue, mavi, WhatsApp Omar, güncelleme, indir, WhatsApp Toplayıcı
İndirme ve güncelleme WhatsApp Ömer Mavi
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent