recent
أخبار ساخنة

Изтеглете последната актуализация на FMWhatsApp Fouad

الصفحة الرئيسية

Изтеглете WhatsApp Plus Blue

Уважаеми братя посетители на моя скромен блог WhatsApp навсякъде за вас днес нова версия на WhatsApp Plus, която се характеризира със своята лекота и прекрасни функции версия на разработчика Fouad Makdad (на арабски: فؤاد مقداد) на версиите, които са достъпни на четири се повтаря и всяко от тях носи различно име, за да може Потребителят да инсталира четири копия на WhatsPlus, като някои от тях позволяват използването на официалния номер, в допълнение към това, позволява на потребителя да инсталира фалшиви американски номера на WhatsApp, за да използва нови номера, които не са разпознати и ние са поставили някои специализирани обяснения как да работим международен номер в WhatsApp и това в раздела, посветен на приложенията и обясненията.

телекомуникатор FM Whatsapp

Можете ли да изтеглите WhatsApp Plus от Play Store

Това, което може да се получи в Google Play Store, е старият Green WhatsApp, който няма много поправки, които потребителят търси, като например някои допълнения, които позволяват на потребителите да добавят свои собствени шрифтове и стикери или да намерят други интересни неща към потребител като тези, предоставени от Copy Plus, с Хиляди приложения, които съществуват в магазина на компанията Google Play , е трудно да се намери каквато и да е версия на WhatsApp Plus истинска, тъй като според правилата на Store Play е забранено, защото е променено от официално приложение и широко известни, всички онези приложения, които имат някои имена копия на невярна WhatsApp Plus и нейната цел в крайна сметка Вземете изтегляния и прегледайте някои реклами за потребителите, така че техните собственици да могат да печелят от тях.

Други теми:
Най-бързият Android емулатор за игра на игри и мобилни приложения на компютър
Изтеглете оригиналното приложение AppLock, за да скриете снимки и видеоклипове с думата Brewer

Какво е WhatsApp Fouad Mekdad

Модифицираното приложение е достъпно от Whatsapp green old и разработено от разработчика на WhatsApp Bals Fouad Mekdad от четири копия, може да го изтеглите на един мобилен телефон и да го активирате и да работите помежду си, в случай че искате да активирате повече от един номер на едно и също устройство и ги туитвайте върху следното:

  • Първата версия: която има името Whatsapp и ви позволява да използвате новата версия Plus вместо whatsapp стара зелена, така че трябва да изтриете WhatsApp Green, ако тя е инсталирана на вашия телефон и ако не искате да я изтриете, използвайте една от останалите копия.
  • Втората версия на WhatsPlus: Тази версия носи името FMWhatsApp, което ви осигурява инсталация до предишната версия или обикновената зелена версия.
  • Третата версия на WhatsApp Plus е една от сателитните версии, захранвани с Whatsf и има различно име от предишните версии на WhatsApp GB , които са именувани за тези, които искат да заменят WhatsApp Pocket версията на други разработчици.
  • Версия 4: Подобно на предишната, тази версия е създадена, за да се конкурира с версията на WhatsApp Youssef El Basha и е кръстена YoWhatsApp, където ви позволява да инсталирате четвъртата страна с номера на предишните три копия и може да бъде инсталирана като отделна версия.

WhatsApp Secret функции

Със споменаването на копията, собственост на разработчика Fouad Mekdad, има широк спектър от функции, предоставени от разработчика в неговата версия на WattsPlus и ще спомена откъс от някои от функциите, съдържащи се в новото приложение, в последната му версия на тази месец.

  1. Ако търсите нови случаи или задействате един от най-харесваните случаи, които приятелите ви споделят в корицата си, сега можете да ги изтеглите лесно чрез функцията за изтегляне, предоставена от разработчика, за да изтеглите вашето копие на WhatsApp Plus Fawad от нашия сайт.
  2. Има караница, която изпитвате много пъти, така че ви позволихме да бъдете в WhatsApp като натрапник, никой не знае, че сте направили възможността да скриете моята външност от Set Plus.
  3. Почитател сте на модерността, красивите форми и теми отидете в магазина за теми и изберете какво ви подхожда, приготвили сме ви хиляди форми и теми с различни цветове.
  4. Няма нужда от смущение, което се стреми да информира приятелите си, че сте виждали случаите и лесно да скриете мнението си за случаите от Set Plus.
  5. Може да е свързано със старите визи, които WhatsApp ви е предоставил или Facebook и Twitter лесно могат да се движат между старите и новите елиси.
  6. Ако имате или имате поверителност и не искате някой да ги вижда или вижда съобщенията ви, които изпращате, можете да поставите парола за WhatsApp или да сложите пръстов отпечатък и не само, че тя става парола за един разговор, само ако желаете, а може и скрийте определени разговори от екрана за чат и не се появяват само когато натиснете WhatsApp е отдясно на екрана и тази функция също идва с парола.
  7. Нямате достатъчно време за отваряне на електронна поща или услуга за съхранение в облак, за да изпратите някоя от програмите или компютърните приложения, които носят разширението (exe, ppt, zip, rar, doc, mkv) и други формули, които не работят на мобилен телефон можете да WhatsApp Plus FM Fawad Mekdad да го изпратите лесно от екрана за чат без наша помощ Споделете го по електронната поща.
  8. Много фотографи и собственици на фирми, които са свързани с снимките и които имат много проблеми при споделянето на голяма група изображения наведнъж, можете да кандидатствате сега, за да изпратите повече от 91 снимки снимки наведнъж, и в случай, че искате да ги изпратите на техните оригиналната разделителна способност върви и направи опцията за изпращане на изображения с висока разделителна способност.
  9. Функция, предпочитана от много хора и повечето от тях жени, ако трябва да говорите с номер, който не е в дневника на телефона, това е проблем за Whatsapp green, но за версията на WhatsPlus FM може да изпрати съобщението до всеки номер, дори ако не е твоя.
  10. Не сме приключили споменаването на всички функции, предоставени от приложението и нямаме време да ги споменаваме, но се уверете, че тези копия са силни и прекрасни и имат уникалните и прекрасни характеристики.
  11. Повечето от нас използваха WhatsApp плюс версията на The Blue Abu Saddam, която в момента е спряна, но брат Fouad Mekdad копира всички функции, които бяха в синята версия, и ги добави към приложението си.
  12. Версиите на Fouad на разработчиците се характеризират с работата си на различни стари и модерни телефони с Android и работят гладко и лесно, без коментар.

WhatsApp Plus Fouad MOKDAD зона за изтегляне
Четири версии на WhatsApp на WhatsApp Plus крие Apparition 2020
Изтеглете WhatsApp Plus
Изтеглете FMWhatsApp
Изтеглете GBWhatsApp
Изтеглете YOWhatsApp
Отидете на страницата, която предоставя директни връзки за изтегляне
Натиснете тук за да свалите




Изтеглете последната актуализация на FMWhatsApp Fouad
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent