recent
أخبار ساخنة

Preuzmite FMWhatsApp Fouad najnovije ažuriranje

الصفحة الرئيسية

Preuzmite WhatsApp Plus Blue

Draga braćo, posjetitelji mog skromnog bloga WhatsApp koji vam danas nudi sve nove verzije WhatsApp Plus koja se odlikuje lakoćom i divnim značajkama verzije programera Fouad Makdad (na arapskom: فؤاد مقداد) verzija koje su dostupne na četiri ponavlja se i svaka nosi različito ime kako bi korisnik mogao instalirati četiri kopije WhatsPlusa pri čemu neke omogućavaju korištenje službenog broja, osim što korisniku omogućuje postavljanje lažnih američkih brojeva na WhatsApp za korištenje novih brojeva koji nisu prepoznati, a mi stavili su neka specijalizirana objašnjenja kako raditi međunarodni broj u WhatsAppu i to u odjeljku posvećenom aplikacijama i objašnjenjima.

telecharger FM Whatsapp

Možete li preuzeti WhatsApp Plus iz Play Store-a

Google play store trenutno može dobiti stari zeleni WhatsApp koji nedostaje puno ispravki koje korisnik traži, poput nekih dodataka koji korisnicima omogućavaju dodavanje vlastitih fontova i naljepnica ili pronalazak drugih zanimljivih stvari korisnika poput onih koje pruža Copy Plus, uz hiljade aplikacija koje postoje u prodavaonici tvrtke Google Play teško je pronaći bilo koju verziju WhatsApp Plus stvarnu jer je prema pravilima Store Play zabranjena jer je modificirana od službene aplikacija i nadaleko poznata, sve one aplikacije koje imaju neke kopije imena falses WhatsApp Plus i njegov cilj na kraju Dohvati preuzimanja i pogledaj neke oglase za korisnike kako bi njihovi vlasnici od njih mogli profitirati.

Ostale teme:
Najbrži Android emulator za igranje igara i mobilnih aplikacija na računalu
Preuzmite originalnu aplikaciju AppLock da biste sakrili fotografije i videozapise s riječi Brewer

Šta je WhatsApp Fouad Mekdad

Modificirana aplikacija dostupna je od Whatsapp green old-a, a razvijen od strane programera WhatsApp Bals Fouad Mekdad u četiri kopije može je preuzeti na jedan mobilni i aktivirati je i raditi međusobno u slučaju da želite aktivirati više od jednog broja na istom uređaju i tvitnuti ih na sledeće:

  • Prva verzija: koja ima naziv Whatsapp i omogućava vam korištenje nove verzije Plus umjesto whatsapp stare zelene boje, tako da biste trebali izbrisati WhatsApp Green ako je instaliran na vašem telefonu, a ako ga ne želite izbrisati koristite jednu od preostalih kopija.
  • Druga verzija WhatsPlus-a: Ova verzija nosi naziv FMWhatsApp, koja vam omogućava instalaciju pored prethodne ili redovne zelene verzije.
  • Treća verzija WhatsApp Plus jedna je od satelitskih verzija na WhatsApp-u i ima različito ime od prethodne verzije WhatsApp GB- a, koja je imenovana za one koji žele zamijeniti WhatsApp Pocket verziju drugih programera.
  • Verzija 4: Kao i prethodna, ova je verzija dizajnirana da konkurira verziji WhatsApp Youssef El Basha i dobila je ime YoWhatsApp gdje vam omogućuje da instalirate četvrtu stranu broja iz prethodne tri kopije i može se instalirati kao zasebna verzija.

WhatsApp Secret značajke

Uz spominjanje kopija u vlasništvu programera Fouad Mekdad, postoji širok spektar funkcija koje pruža programer u svojoj verziji WattsPlus i spomenut ću odlomak nekih značajki sadržanih u novoj aplikaciji u njegovoj najnovijoj verziji ove mesec.

  1. Ako tražite nove slučajeve ili pokrećete jednu od najpopularnijih futrola koju vaši prijatelji dijele na naslovnici, sada ih možete lako preuzeti putem funkcije za preuzimanje koju je osigurao programer da biste preuzeli vašu kopiju WhatsApp Plus Fawad sa naše web stranice.
  2. Postoji gnjavaža koju doživite puno puta pa smo vam omogućili da kao uljez budete na WhatsAppu i niko ne zna da ste napravili mogućnost skrivanja mog izgleda od Set Plusa.
  3. Ljubitelj ste modernosti, lijepih oblika i tema, idite u trgovinu tema i izaberite ono što vam odgovara, pripremili smo hiljade oblika i tema različitih boja.
  4. Nema potrebe za sramotom da biste obavijestili svoje prijatelje da ste vidjeli slučajeve i sakrili svoj pogled na njihove slučajeve lako od Set Plus.
  5. To može biti povezano sa starim vizama koje vam je WhatsApp pružio ili Facebooku i Twitteru lako prelazite između starih i novih elisa.
  6. Ako imate ili imate privatnost i ne želite da ih itko vidi ili ne vidi vaše poruke koje šaljete, možete staviti lozinku za WhatsApp ili staviti otisak prsta, a ne samo to da ona postaje lozinka za jedan razgovor samo ako želite, a može i sakrijte određene razgovore sa ekrana za chat i ne pojavljuju se samo kada pritisnete WhatsApp na desnoj strani ekrana, a ova značajka dolazi i sa zaporkom.
  7. Nemate dovoljno vremena za otvaranje usluge e-pošte ili oblaka za pohranu da pošaljete jedan od programa ili računalnih aplikacija koje nose proširenje (exe, ppt, zip, rar, doc, mkv) i druge formule koje ne rade na mobilni telefon možete WhatsApp Plus FM Fawad Mekdad lako poslati s ekrana za razgovor bez naše pomoći Podijelite ga na e-mail.
  8. Mnogi fotografi i vlasnici tvrtki koji su povezani sa slikama i koji imaju mnogo problema sa dijeljenjem velike grupe slika odjednom, sada možete podnijeti zahtjev za slanje više od 91 fotografija odjednom, i u slučaju da ih želite poslati na njihove Idite na originalnu rezoluciju i učinite opciju slanja slika visoke rezolucije.
  9. Značajka kojoj se sviđaju mnogi ljudi i većina žena ako morate razgovarati s brojem koji nije u telefonskom dnevniku, to je problem za Whatsapp green, ali inačica WhatsPlus FM može poslati poruku na bilo koji broj čak i ako nije tvoj.
  10. Nismo do kraja spomenuli sve funkcije koje pruža aplikacija i nemamo vremena spomenuti ih, ali provjerite jesu li ove kopije snažne i divne i imaju jedinstvene i divne karakteristike.
  11. Većina nas koristila je whatsapp plus verziju The Blue Abu Saddam koja je trenutno suspendirana, ali brat Fouad Mekdad kopirao je sve funkcije koje su bile u plavoj verziji i dodao ih svojoj aplikaciji.
  12. Razvojne verzije Fouada odlikuje se njihovim radom na raznim starim i modernim Android telefonima i rade uredno i lako, bez komentara.

WhatsApp Plus Fouad MOKDAD Zone za preuzimanje
Četiri verzije WhatsApp-ovog WhatsApp Plus skriva privid 2020. godine
Preuzmite WhatsApp Plus
Preuzmite FMWhatsApp
Preuzmite GBWhatsApp
Preuzmite YOWhatsApp
Idite na stranicu koja pruža direktne veze za preuzimanje
Kliknite ovdje za preuzimanje




Preuzmite FMWhatsApp Fouad najnovije ažuriranje
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent