recent
أخبار ساخنة

Lae ISWhatsapp Ismail Al Qasim Whatsapp vastu keeld

الصفحة الرئيسية

Lae WhatsApp Ismail Al Qasim ISWhatsapp WhatsApp vastu keeld


Siin me tuleme tagasi teile panna oma käed alla WhatsApp Ismail Al Qasim (IS Whatsapp - ISWhatsapp) araabia versiooni WhatsApp Plus vastu keeld oma viimase versiooni aasta 2020 vaatamata sellele, et uus stseen, kuid tõestas oma väärtust ja sisenes atmosfääri konkurentsi tugevalt tänu ainulaadne ja uuenduslikke funktsioone, mis olid esirinnas turvafunktsioon Full ja vaba ajutised keelud, mis on pikka aega varastatud kasutajad WhatsApp koopiad muudetud erinevate nimedega nagu WhatsApp Plus Golden kuid \with WhatsApp Ismail Al Qasim see probleem kontrolliti ja kõrvaldada radikaalselt saada ohutu versioon ja keelu vastu töötati vastavalt standarditele Whatsapp Plus ja pane palju funktsioone selles saada üks levinumaid koopiaid Araabia areenil.



IS Whatsapp





WhatsApp Ismail Al Qasim Viimati uuendatud:


ISWhatsapp kasutajad enne kui hakkame loetletakse üksikasjad selle versiooni, peame teile oluline märkus, et selgitada mõningaid samme, mida tuleks järgida, et vältida blokeerimist WhatsApp konto:

Enne uue versiooni installimist telefoni peate Kustutama WhatsAppi vana versiooni.

Aktiveerige oma konto, lisades oma numbri uuele värskendusele ja sisestades aktiveerimiskoodi, mis teile aktiveerimisprotseduuri lõpuleviimiseks SMS-sõnumina vastu võtab.

Pidage meeles, et te ei liituks suure hulga rühmadega, et te lõpuks ei blokeeriks.

Et vältida andmete kadu, mis oli vana versioon sa peaksid tegema varukoopia sõnumeid enne, kui hakkate protsessi kustutada koopia pärast seda sammu on tehtud ja eemaldada, et koopia saate otse aktiveerida uue versiooni WhatsApp Ismail Kassem ja aktiveerida oma number.




Uus ISWhatsapp pakub uut versiooni:


Automaatne vastus sissetulevatele sõnumitele: seda funktsiooni saab toetada kontaktide sõnumitele automaatselt vastamiseks, kui olete hõivatud ja ei saa sel hetkel vastata.

Peida vestlused: See funktsioon võimaldab teil peita mõned era vestlused, mida soovite hoida eemal jututuba nimekirja avakuval ja vaata neid ise ja see protsess on tehtud minnes soovitud vestlus ja valides peita vestlus salvestatakse jooksul peidetud vestlused ja näete neid ja lõpetada ülejäänud vestlused minnes põhiliidese ja klõpsates sõna Whatsapp.

Tuvastage konkreetsed WhatsAppi juhtumid, mis näitavad, et olete neid näinud, ja peidate ülejäänute vaatamise: selle funktsiooni abil saate vaadata, milliseid juhtumeid teile meeldib näitamata, et olete neid kõik näinud ja valige teatud olukorrad, et olla nähtavad ainult ilma teisteta, parandades allolevat olukorda.

Kustuta sõnumeid igal ajal: See juhtub, et miss kirjalikult konkreetse sõnumi või saata sõnum kogemata üks teie kontaktid ja soovite kustutada neid täielikult mõlemalt poolelt saate seda teha WhatsApp Ismail Al Qasim kustutab need sõnumid isegi siis, kui see on olnud kaua aega, sest nad saadeti.

Rakenduserea muutmine: ISWhatsapp'il on fontide komplekt, mida saate rakenduses valida, vahetada ja kasutada.

Peida, et olete aktiivne nüüd: üks privaatsusfunktsioone eelistab enamik kasutajaid, mis võimaldab neil siseneda ja väljuda taotluse ilma keegi teades seda ja seega sirvimise mugavamalt ja vähem tüütu.

Vestelge reserveerimata numbritega: funktsioon, mis ei olnud whatsApp Messengeris varem saadaval ja lisati WhatsApp Plusi koopiatele, mis meeldivad gb WhatsApp ja og whatsapp, et kasutaja saaks alustada vestlusi ja teha kõnesid salvestamata numbritega oma kontaktides lihtsalt ja ilma neid seadmest eelnevalt salvestamata.


WhatsApp Plus WhatsApp Ismail Al Qasimi privaatsuspoliitika:


  1. Peida lugu vaadata jagatud sõbrad.
  2. Saate peita vastuvõetud sõnumite lugemise ilma teise osapoole teadmata.
  3. Peida ja luba lugeda ja saada tervist ainult siis, kui vastate sõnumitele (kui see funktsioon on aktiveeritud automaatne vastus on keelatud)
  4. Seadistage rakenduse jaoks lukk, et ülejäänutel oleks raske teie privaatsust mõjutada ja see segada.
  5. Vältige sõnumite kustutamist nii kolmandatelt osapooltelt kui ka nende WhatsAppi juhtumitelt. 
  6. Saate blokeerida valitud kontaktidekõnede vastuvõtmise ja nende lubamise ülejäänud.


Sarnane rakendus: Lae WhatsApp Blue vastu keeld


Uued täiendused WhatsApp Ismail ISWhatsapp:


  • Võimalus seadistada ajastatud sõnumeid.
  • Ühendage Internet ISWhatsappi küljes lahti ja reguleerige seda lennurežiimis, ilma et see mõjutaks teisi seadme rakendusi.
  • Saate kontrollida saatja profiili suurust.
  • Lubage oma profiilipilt ja kõigi saatjate fotod kõigile sõnumitele individuaalse vestluse ajal või rühmades.
  • Kasuta palju põhiliidest.
  • Anda komplekt versiooni ikoonid ja vestlus teated asendada põhiikoonid, kui kasutaja seda soovib.
  • Lisage suvand, mille olete alati ühendatud, ja võimalus teatisi peita.
  • Lisage funktsioon, et keelata vestlus ja grupiteadete loendur.
  • Suurendada üleslaadimise WhatsApp video juhtudel umbes 8 minutit asemel 30 sekundit.
  • WhatsAppi kasutajad saavad vaadata juhtumeid, laadida alla videoid ja fotosid ning kopeerida neilt kirjutatud asju.
  • Mitu rakenduse luku suvandid erinevates stiilides nagu parool, sõrmejälg, stiil või muster.
  • Saate lisada öörežiimi kujunduse funktsiooni.
  • Rakendus võimaldab teil avada rohkem kui ühe vestluse korraga läbi multichat funktsiooni.



Download Link on WhatsApp



Lae Link: WhatsApp Roheline Alternatiiv



Download Link: Teine versioon kõrval ametlik WhatsApp



Siin oleme jõudnud lõpuks meie artikkel ja loodame, et oleme täitnud isegi väike osa õige versiooni WhatsApp Ismail Al Qasim, mis õitses tänu eeliseid ja eksklusiivne täiendused meile oma arendaja ja mis ei leia seda WhatsApp Green proovige seda nüüd, et näha selle tõhusust ja tugevust jõudlust ja me jagasime oma kogemusi sellega kommentaaride kasti.


Lae ISWhatsapp Ismail Al Qasim Whatsapp vastu keeld
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent