recent
أخبار ساخنة

Last ned OGWhatsapp 2020 oppdateringen

الصفحة الرئيسية

Last ned WhatsApp OGWhastapp 

OG WhatsApp Last ned OGWhatsapp oppdateringen er en uoffisiell hastighet versjon av den gamle grønne opprinnelige WhatsApp, men med spesielle nye funksjoner, mange brukere liker å kopiere utenlandske WhatsApp som har blitt endret av utlendinger vet ikke hvorfor , til tross for at tilgjengeligheten av mange kopier Watts Plus som har blitt endret fra Før arabiske utviklere, derimot, er prosentandelen brødre som ser etter å laste ned WhatsApp og mange, og teamet vårt har jobbet med å undersøke denne versjonen, og det viste seg å være en flott WhatsApp Plus- versjon også sammenlignet med arabiske WhatsApp, den inneholder balsfunksjoner som WhatsApp Omar, og det er virkelig raskt at WhatsApp-versjonen er en av den gamle versjonen av WhatsApp og den gamle Som har blitt berømt over hele verden

WhatsApp og inneholder WhatsApp-grønne funksjoner med andre spesialfunksjoner som den originale WhatsApp ikke har
Etter å ha lastet ned den nye versjonen av OGWhatsApp ny Android

OGWhastapp
Last ned den nye WhatsApp og

Funksjoner som finnes i WhatsApp OG WhatsApp og


Planlegg fremover for meldingen før du sender: Det er dette mange søker etter. Det kan også være lurt å sende en melding til en spesifikk kontakt på et bestemt tidspunkt, men det inkluderer meldingsplanlegging
ogwhats har en funksjon som heter "forhåndsinnstilte meldinger" som lar deg sende meldingen du vil til vennen din på et bestemt tidspunkt, skrive tekstmeldingen og spesifisere tidspunktet for sending, ogwhats sender meldingen til ønsket kontakt på et bestemt tidspunkt Vær online for å sende meldingen i tide.


Mot forbudet: Hvis du tidligere har brukt uoffisielle versjoner av WhatsApp som WhatsApp-prinsesser , vet du at WhatsApp ikke tillater deg å bruke disse modifiserte versjonene, men ved å laste ned den siste versjonen av WhatsApp-appen fra WhatsApp Collective-nettstedet, kan du hoppe over denne oppgaven.



Kontakt anonyme kontakter: I den opprinnelige WhatsApp-versjonen, for å foreta en video- eller tekstanrop, må du ha kontaktnummeret og lagre det på WhatsApp-mobiltelefonen din, selv om du ikke har sidetallet, vil du kunne ringe med ham en video eller tekst. Denne funksjonen i OG WhatsApp er nyttig Når vi vil ringe noen, men vi ikke vil lagre anonyme numre på mobiltelefonen vår.

Flere funksjoner i WhatsApp ogwhats

WhatsApp-statusøkning: I den opprinnelige WhatsApp-statusen kan du bare bruke 130 tegn, men WhatsApp og lar deg bruke opptil 250 tegn i WhatsApp-statusen din.

WhatsApp OG nedlastingsmodus:   WhatsApp OG lar oss laste ned statuser eller den samme profilen som WhatsApp Gold . Men den opprinnelige versjonen av WhatsApp lar oss ikke laste ned andres status.

Ved hjelp av WhatsApp og kan vi laste ned og lagre kontaktstatusen på telefonen vår uten brukerens kunnskap og noen få berøringer.
Navngi en gruppe på opptil 35 tegn: Som vi vet, i den gamle grønne WhatsApp, kan vi bare bruke 25 tegn for å navngi en gruppe, men WhatsApp har økt dette tallet til 35 tegn.

Last ned andres videoer: Du vet, på WhatsApp kan vi ikke direkte kopiere andres status og lime den andre steder. Men ved å laste ned den nyeste versjonen av ogwhats fra WhatsApp Inclusive , kan du kopiere innlegg og legge dem i andre personers tilfelle hvor som helst du ønsker.

Blokker uønskede kontakter: Hvis noen på WhatsApp plager deg med samtalene dine, og du ikke vil blokkere noen. Når du laster ned WhatsApp Oji, kan du bare slå av tilkoblingsoppsettalternativet ved å tildele en spesifikk kontakt.

Send nitti bilder samtidig: Med den originale WhatsApp kan du sende opptil 10 bilder samtidig. Men ved å laste ned den nye versjonen av WhatsApp OG, kan du sende 90 bilder samtidig.

WhatsApp Lock-evne : Du trenger ikke lenger å bytte til WhatsApp-lås-sideappene ved å laste ned de nye ogwhats, du kan låse appen enkelt.

Siden WhatsApp OG er en modifisert versjon av den offisielle WhatsApp, kan du prøve å ikke bruke den opprinnelige offisielle WhatsApp-kontoen, ettersom WhatsApp bare kan blokkere kontoen din etter WhatsApp og bare bruke WhatsApp OG.


Last ned WhatsApp  OGWhastapp 


Last ned OGWhatsapp 2020 oppdateringen
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent