recent
أخبار ساخنة

Download de OGWhatsapp 2020-update

الصفحة الرئيسية

Download WhatsApp OGWhastapp 

OG WhatsApp Download de OGWhatsapp update is een onofficiële snelheid versie van de oude groene oorspronkelijke WhatsApp, maar met een speciale nieuwe features, veel gebruikers graag aan buitenlandse WhatsApp dat kopiëren zijn gewijzigd door buitenlanders weet niet waarom , ondanks de beschikbaarheid van een groot aantal kopieën Watts Plus die zijn aangepast is Vóór Arabische ontwikkelaars is het percentage broers dat WhatsApp en og wil downloaden echter talrijk en ons team heeft gewerkt aan het controleren van deze versie en het bleek ook een geweldige WhatsApp Plus- versie te zijn in vergelijking met de Arabische WhatsApp, het bevat lampen zoals WhatsApp Omar en het is echt snel dat de WhatsApp-versie een van de oude versies van WhatsApp is en de oude Die over de hele wereld beroemd is geworden

WhatsApp og bevat groene WhatsApp-functies met andere speciale functies die de originele WhatsApp niet heeft
Na het downloaden van de nieuwe versie van OGWhatsApp nieuwe Android

OGWhastapp
Download de nieuwe WhatsApp og

Functies in WhatsApp OG WhatsApp og


Plan het bericht vooruit voordat u het verzendt: dit is waar veel mensen naar op zoek zijn. Mogelijk wilt u ook op een bepaald tijdstip een bericht naar een specifieke contactpersoon sturen, maar dit omvat wel berichtplanning
ogwhats heeft een functie genaamd "vooraf ingestelde berichten" waarmee je het bericht dat je wilt naar je vriend kunt sturen op een bepaald moment, het sms-bericht kunt schrijven en het tijdstip van verzending kunt specificeren, ogwhats verzendt het bericht op een specifiek tijdstip naar het gewenste contact en er moet worden opgemerkt dat je mobiele apparaat of je computer Wees online om het bericht op tijd te verzenden.


Tegen het verbod: als je eerder niet-officiële versies van WhatsApp zoals WhatsApp-prinsessen gebruikte , weet je dat WhatsApp je niet toestaat deze gewijzigde versies te gebruiken, maar door de nieuwste versie van de WhatsApp-app te downloaden van de WhatsApp Collective-site, kun je deze taak overslaan.



Neem contact op met anonieme contacten: in de originele WhatsApp-versie moet je om een ​​video- of tekstgesprek te voeren het telefoonnummer hebben en het op je mobiele telefoon opslaan WhatsApp en zelfs als je het zijnummer niet hebt, kun je een video- of sms-gesprek met hem voeren. Deze functie in OG WhatsApp is handig Als we iemand willen bellen, maar we willen geen anonieme nummers opslaan op onze mobiele telefoon.

Meer functies van WhatsApp ogwhats

Verhoogde WhatsApp-status: In de oorspronkelijke WhatsApp-status kunt u slechts 130 tekens gebruiken, maar met WhatsApp og kunt u maximaal 250 tekens gebruiken in uw WhatsApp-status.

WhatsApp OG-downloadmodus: met   WhatsApp OG kunnen we statussen of hetzelfde profiel downloaden als WhatsApp Gold . Maar met de originele versie van WhatsApp kunnen we de status van anderen niet downloaden.

Met behulp van WhatsApp og kunnen we de contactstatus downloaden en opslaan op onze telefoon zonder medeweten van de gebruiker en een paar aanraking.
Een groep een naam geven van maximaal 35 tekens: Zoals we weten, kunnen we in de oude groene WhatsApp slechts 25 tekens gebruiken om een ​​groep een naam te geven, maar WhatsApp heeft dit aantal verhoogd tot 35 tekens.

Download de status van video's van anderen: Weet je, op WhatsApp kunnen we de status van anderen niet rechtstreeks kopiëren en elders plakken. Maar door de nieuwste versie van ogwhats van WhatsApp Inclusive te downloaden , kun je berichten kopiëren en in de staat van anderen plaatsen waar je maar wilt.

Blokkeer ongewenste contacten: als iemand op WhatsApp u lastigvalt met uw oproepen en u niemand wilt blokkeren. Als u WhatsApp Oji downloadt, kunt u eenvoudig de verbindingsconfiguratie uitschakelen door een specifiek contact toe te wijzen.

Stuur negentig foto's tegelijk: met de originele WhatsApp kun je tot wel tien foto's tegelijk verzenden. Maar door de nieuwe versie van WhatsApp OG te downloaden, kun je 90 foto's tegelijk verzenden.

WhatsApp Lock-mogelijkheid : u hoeft niet langer over te schakelen naar WhatsApp-apps aan de lock-zijde door de nieuwe ogwhats te downloaden, u kunt de app eenvoudig vergrendelen.

Aangezien WhatsApp OG een gewijzigde versie is van de officiële WhatsApp, probeer dan niet het originele officiële WhatsApp-account te gebruiken, aangezien WhatsApp uw account mogelijk pas blokkeert nadat WhatsApp en WhatsApp OG hebben gebruikt.


Download WhatsApp  OGWhastapp 


Download de OGWhatsapp 2020-update
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent