recent
أخبار ساخنة

WhatsApp Омар рожевий нове оновлення 2020

الصفحة الرئيسية

Завантажити WhatsApp Омар рожевий


Незважаючи на подвоєння кількості копій, розроблених з WhatsApp і різними думками щодо їх уподобань, копія групи розробників Омар batheeb має значну швидкість слави і популярності і перевищила, що довгий список WhatsApp Plus , крім WhatsApp плюс золото і синій, і зростаючий попит на нього і попит багатьох використовувати його і покладатися на свої пристрої ми представляємо вам сьогодні WhatsApp Омар Pink новий і поклав його у ваших руках з останньою версією, якщо у вас є OB2Whatsapp "WhatsApp Омар" старий на вашому мобільному телефоні ви можете завантажити останнє оновлення з WhatsApp Омар Pink з нижньої частини статті, і якщо ви не володієте, і ви хочете спробувати його, ви можете завантажити його також ми представляємо його перед вами так, що його користувачі можуть познайомитися з нею більше і для тих, хто не має можливості спробувати його взяти уявлення про об'єкти і особливості і особливості покласти в ІТ-розробника і зробив його відмінною копією.

omar whatsapp pink
Завантажити WhatsApp Омар рожевий останню версію


Є безпечним у WhatsApp


Незважаючи на безліч соціальних медіа-платформ, офіційні WhatsApp завжди залишається лідером серед них, через простоту боротьби з ним і легкість процесу спілкування між людьми з точки зору отримання і відправки повідомлень, а також обмін файлами, які перевищили його з інших програм чату і зробив його в центрі уваги багатьох розробників, таких як брат Омар bathebe, який спирався на пропозицію оригінальної версії послуг і зробив це як наріжний камінь створення копії OB2Whatsapp версія спрямована на дівчаток і дві інші копії, пов'язані з їх ім'ям і був shaqa WhatsApp Омар Аль-wardi називається WhatsApp Age Blue і WhatsApp Age з новими доповненнями оцінюється в 1000 і, можливо, більше і коли ви завантажили цю версію, ви зможете відкрити інший рахунок з новим номером на додаток, крім вашого першого облікового запису на офіційній версії, і всі ці програми повністю безпечні і Існує ніяких пошкоджень, тому що зміна кольору проводиться тільки з відкритими кодами, і жоден розробник не може отримати доступ до повідомлення секрет або шпигун на користувачів, так що всі копії WhatsApp Age є безпечним.

WhatsApp Омар Аль-Варді остання версія


Ви можете працювати на ньому, як правило, без облікового запису піддаючись тимчасової заборони, яка була причиною для страху багатьох з його досвіду і інші модифіковані копії, з оновленнями, зроблених останнім часом ця проблема була виправлена і скорочена, що зробило його більш безпечним версії, ніж раніше, на додаток до багатьох функцій і конфіденційності, що ви зможете отримати при завантаженні WhatsApp Омар Pink "WhatsApp Омар", наприклад, ви можете:

  • Активуйте сучасні параметри конфіденційності, такі як анонімність.
  • Приховайте перегляд інцидентів WhatsApp Messenger, які ви бачили з контактів, які ви переглядали.
  • Контролюйте кольори та екран чату додатка.
  • Завантажуйте інциденти друзів фото, відео та копіюйте текстові інциденти.
  • Обмінюйтеся медіафайлів з відео та томів аудіо та фотографій у більших кількостях, ніж ті, які можна надсилати на WhatsApp Messenger у високій роздільній здатності.
  • Інших доповнень.


Новий WhatsApp оновлення Омар Pink OB2Whatsapp:


  1. Продовжити термін служби копії більше п'яти місяців з дати публікації.
  2. безпечної копії і проти заборони.
  3. Додайте нічні та прозорі теми режиму програми, щоб активувати один на головному екрані замість режиму за замовчуванням.
  4. Увімкніть параметр "розрив у Perxi", який сприяє забезпеченню безпеки застосування і стоїть на шляху будь-якого блокування, що може вплинути на копію з будь-якої сторони.
  5. Додайте опцію швидкого доступу для розмов, що дозволяє отримати доступ до інших розмов з екрану чату без необхідності повертатися до основного інтерфейсу.
  6. Додавання невеликої піктограми на передній панелі розмови містить кілька варіантів (вибуховий текст, дрібний текст, оформлення тексту (смайлів), редагування тексту.
  7. Інциденти WhatsApp можна переглядати у відповідності до інцидентів Instagram.
  8. Можливість перегляду деяких падаючих ефектів, які дають інший погляд на чатах.
  9. Вставте нові форми падаючих ефектів.
  10. Увімкніть параметр ефекти, як бесіди прокручування вгору і вниз.
  11. Включіть деякі ісламські доповнення, такі як Коран і спайок, які вас цікавлять.
  12. Активуйте функцію @thein, яка показує користувача, який його згадав, або відповів на його повідомлення в групах.
  13. Визначте контакти, які можуть додати вас до груп і запобігти його іншим.
  14. Тепер ви можете переглядати ваші повідомлення або будь-яких членів групи окремо від решти членів.
  15. Увімкніть параметр Активація/деактивація для більш зчитування фраз, які з'являються на довгих повідомленнях.
  16. Увімкнути автовідповіді і заплановані повідомлення.
  17. Увімкніть параметр Блокувати прокручування вправо та вліво між основними розділами інтерфейсу (чат, статус і виклики).
  18. Увімкніть функцію видалення повідомлень, надісланих користувачем, до кожного в той же момент, або навіть довго після їх надсилання.
  19. Додайте параметр очищення відходів WhatsApp.
  20. Додайте нові параметри для керування кольорами програм.
  21. Нові процедури і додаткові поліпшення для забезпечення швидкості і продуктивності кращої версії.

Завантажити посилання: завантажити WhatsApp Омар рожевий WhatsApp

Ця версія була оновлена як WhatsApp Омар Pink OB2Whatsapp встановлений вище попередньої версії, і для тих, хто тримає в WhatsApp Age рожевий вперше буде як нова версія

WhatsApp Омар рожевий нове оновлення 2020
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent