recent
أخبار ساخنة

Preuzmi šta je Omar Burgundi 2020

الصفحة الرئيسية

Šta god da bude, Omar Burgundi.


I idem po Omara Burgundija. Obšta Sapp je jedna od društvenih medijskih platformi koje se specijalizira za razgovore između prijatelja i dijeljenja medija i jedna je od četiri kopije koju nam je omogućio jemenski investitor Omar bazheeb, koji je stekao povjerenje miliona korisnika za svoje nove i ekskluzivne dodatke u velikoj mjeri pomoglo je u unaprjeđivanju svog nastupa i privlačenje najvećeg broja korisnika na njega, što ga je učinilo jakim konkurentom pred drugim kopijama od velike važnosti i reputacijom koja je također zabrinuta za dopisivanje i razmjenu fajlova zvane " zlatni plus i šta god."

whatsapp omar



Preuzmite najnovije ažuriranje


pripadnost Omara Burgundija je bila modifikovana i razvijena iz zvanične verzije onoga što je aplikacija i cilj njegove stvaranja bio da ispuni praznine koje su ostavili oni i Saab Messenger, uprkos visokom nivou slave koju je postigla ta aplikacija, međutim, nije bilo nekih karakteristika koje su bile potražnja mnogih korisnika, tako da kad pojava takve verzije poput onoga što Sapp Omar Burgundi ima iste osobine koje su na zvaničnim aplikacijama plus funkcije i nove funkcije koje nisu uključene u ono što je bilo prioritet za najbolje bez sumnje, možda je to samo jedna stvar, a to je da nije dostupna na Google play prodavnici, ali treba direktne vanjske veze da ga skine , tako da je naš red bio da ti ga obezbedimo i omogućimo svima da se povežu sa tvojom vezom koju smo pripremili za tebe u ovom članku.

Najbolje što i protiv urbana.


Kao što smo spomenuli ranije, ostalo je još tri kopije osim onoga što je Omar Al-annabi došao kod nas, brate Omar bathebi. i stavio ih u naše ruke u različitim bojama. postoji verzija onoga u čemu dominiraju. boja mnogih momaka i unesena komplet tema koje su im bile poznate kao verzija onogašto je OB2Whatsapp, a druga je pogodna za mlade ljude, jer su nosili boju koju su preferirali većina mladića. takođe poznat kao ono što je rekao Omar Blue OB3Whatsapp i ostaje nam treći i posljednji koji se nedavno pojavio u reakciji na želju njegovih sljedbenika došao je u boji koja nije bila čudna od korisnika onoga što se uklapa u sve kategorije i nazvano Šta Sapp Omar Green OB4Whatsapp naći ćete sve što je na lokaciji na stranici šta je Sapp sakupio na raštrkane stranice preuzimanja kada se pomjerate između ostatka lokacije ili napišite naziv kopije u okvir pretrage će vam se prikazati.


Šta je sa dodacima Omar Burgundi 2020:



  • Produžimo život kopije na više od 5 mjeseci od datuma objavljivanja.
  • Zahtjev za sigurnost i zabranu zabrane.
  • Dodajte navedanu i transparentnu opciju način da bude alternativa za zadani način pozadine kućne ekrana.
  • Omogući Prijevod poruka na različite jezike.
  • Omogući prosljeđivanje poruka na 1.000 ljudi odjednom bez pojavljivanja sa riječima "preobraćena" na njih.
  • Dodajte VPN posrednički prekidač da zaštitite aplikaciju od bilo koje blokiranja koja bi mogla utjecati na njega.
  • Sadrži kolekciju naljepnica sa mogućnošću preuzimanja više od bilo koje aplikacije za naljepnice iz bilo koje prodavnice koje imate.
  • Dodajte opciju za brzi pristup za razgovore bez povratka na glavni interfejs.
  • Omogućite slanje poruka u cilju sprječavanja brisanja poruka, omogućavajući vam da pročitate sve dolazeće poruke čak i koje su već izbrisane od strane druge stranke bez da su bili svjesni toga.
  • Omogućite kreiranje audio isječaka bez da morate pritisnuti na dužinu ikone za snimanje i zaustaviti obavještenja iz aplikacije dok se audio snimanje ne završi.
  • Sposobnost da se vidi ono što su slučajevi slični stilu Instagrama.
  • Omogućavanje blokiranja određenih kontakata može biti smetnja za vas ili sve njih i spriječiti ih da ne zovu sa vama.
  • Dodajte opciju efekata pada i uključite neke nove oblike na njih.
  • Omogući efekte da se aktivira kada se čats kližu gore-dole.
  • Omogući da vaše poruke budu pregledane odvojeno i poruke članova odvojeno.
  • Omogući autoreply i zakazane poruke.
  • Da bi dobili punu privatnost na aplikaciji, osobina za zaključavanje aplikacije je omogućena korištenjem tajnog koda, otiska prsta ili gravura.
  • Sposobnost da se zaključa i sakrije određene razgovore bez pojavljivanja na glavnom chat interfejsu.


Što je sa vezom plus godina preuzimanja


Preuzimanje veze: preuzmi šta je Omar Burgundi

Ti članci su bili kratak pregled osobina onoga što je Omar Al-Anabi kao ostatak onoga što se može kopirati u odnosu na zabranu sa naše lokacije
Preuzmi šta je Omar Burgundi 2020
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent