recent
أخبار ساخنة

Изтегляне WhatsApp Omar Бургундия 2020

Whatsapp Omar Бургундия последни новини


Ще взема Омар Бургундия. OBWhatsapp е една от социалните медии платформи, която се специализира в чатове между приятели и споделяне на медии и е един от четирите копия, предоставени ни от The йеменски разработчик Omar Bazheeb, които спечели доверието на милиони потребители за своите нови и изключителни допълнения помогнаха много за подобряване на неговата ефективност и привличане на най-голям брой потребители към него, което го направи силен конкурент пред други копия от голямо значение и репутация също се занимава с кореспонденция и обмен на файлове, наречени имената на golden Plus и WhatsApp  и WhatsApp и WhatsAppи Gb.

whatsapp omar



Изтеглете OBWhatsapp последна актуализация


И принадлежността на Omar Бургундия копие е модифицирано и разработено от официалната версия на whatsapp заявление и целта на създаването му е да запълни празнините, оставени от тях и Saab Messenger, въпреки високото ниво на слава, достигнали до това заявление, но тя не е била с някои характеристики, които са били търсенето на много потребители, така че когато появата на такава версия като WhatsApp Omar Бургундия има същите функции, че на официалното приложение плюс функции и нови функции, които не са включени в WhatsApp ще бъде приоритет за най-добре без съмнение, Може би това е само едно нещо, което е, че не е достъпно на Google Play Магазин, но тя се нуждае от преки външни връзки, за да го свалите , така че беше наш ред да ви го предоставим и да го направим достъпен за всички чрез връзката за изтегляне, която сме подготвили за вас по тази статия.

Най-добър WhatsApp плюс срещу градски


Както споменахме по-рано, има още три копия освен WhatsApp Омар Ал-Анаби дойде при нас брат Омар Батебе натоварен с тях и ги сложи в ръцете ни в различни цветове има версия на WhatsApp Възраст доминиран от цвета на много момчета и влезе набор от теми, подходящи за тях, известни като версията На WhatsApp Възраст Розов OB2Whatsapp и друг дойде подходящ за млади хора, защото те носят предпочитан цвят от мнозинството млади мъже Също известен като WhatsApp Blue OB3Каза и остава на трето и последно, което се появи наскоро в отговор на желанието на последователите си дойде в цвят не е странно от потребителите на WhatsApp годни всички категории и нарича Whatsapp омар зелен OB4Каза ще намерите всичко на WhatsApp сайт всички на сайта WhatsApp събрани разпръснати на страници за сваляне, когато се движите между останалата част на сайта или напишете името на копието в да се появи.


WhatsApp добавки Omar Бургундия 2020:



  • Да удължите срока на действие на копието на повече от пет месеца от датата на публикуване.
  • Молба за сигурност и забрана.
  • Добавете опциите за нощ и прозрачен режим, за да бъде алтернатива на режима по подразбиране на фона на началния екран.
  • Разрешаване на превод на съобщения на различни езици.
  • Разрешаване на изпращане на съобщения за до 1000 души наведнъж, без да се показват с думите "съобщение конвертирани" върху тях.
  • Добавете vpn прокси прекъсвач, за да защитите приложението от блокирането, което може да му повлияе.
  • Съдържа колекция от стикери с възможност за изтегляне на повече от тях от всяко приложение за стикер от всеки магазин, който имате на разположение.
  • Добавете опцията за бърз достъп за разговори, без да се налага да се върнете към основния интерфейс.
  • Разрешаване на изпращането на съобщения, за да се предотврати изтриването на съобщения, като ви позволява да четете всички входящи съобщения, дори които вече са били изтрити от другата страна, без да сте го знаели.
  • Разрешаване на създаването на аудио клипове, без да се налага да натиснете продължително иконата за запис и спиране на известия от приложението, докато аудио записът приключи.
  • Способността да се разглеждат случаи whatsApp е подобна на стила на случаите на Instagram.
  • Разрешаването на блокирането на определени контакти може да представлява неудобство за вас или всички тях и да им попречи да правят обаждания с вас.
  • Добавете опцията за падащи ефекти и включете някои нови форми върху тях.
  • Активирайте ефектите да се активират, когато чатът превърта нагоре и надолу.
  • Разрешаване на съобщенията ви да се преглеждат отделно, а членовете на съобщенията да се показват отделно.
  • Разрешаване на автоматично и планирани съобщения.
  • За да се получи пълна поверителност на приложението, функцията за заключване на приложението е била активирана с помощта на таен код, пръстов отпечатък или гравиране.
  • Възможността да се заключва и скрива определени разговори, без да се появява на основния чат интерфейс.


WhatsApp плюс възраст за изтегляне връзка



Тези статии бяха кратък преглед на характеристиките на WhatsApp Omar Ал-Анаби, тъй като останалата част от WhatsApp възрастови копия могат да бъдат изтеглени срещу забраната от нашия сайт
Изтегляне WhatsApp Omar Бургундия 2020
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent