recent
أخبار ساخنة

WhatsApp Omar Burgundy 2020 İndir

whatsapp Ömer Bordo son güncelleme


Ben de Omar Burgundy'yi alacağım. OBWhatsapp, arkadaşlar ve medya paylaşımları arasındaki sohbetlerde uzmanlaşmış sosyal medya platformlarından biridir ve Yemenli geliştirici Omar Bazheeb tarafından bize sağlanan dört kopyadan biridir. Yeni ve özel eklemeleri ile milyonlarca kullanıcının güvenini kazanan bu da onun performansını geliştirmesine ve en çok sayıda kullanıcıyı çekmesine büyük ölçüde yardımcı oldu, bu da onu büyük öneme sahip diğer kopyaların önünde güçlü bir rakip haline getirdi ve golden Plus ve WhatsApp ve WhatsAppve Gb adlarını adı verilen yazışma ve dosya değişimiyle de ilgili bir üne sahip oldu.

whatsapp omar




OBWhatsapp Son Güncellemeyi İndir


Ve Omar Burgundy'nin bağlantısı whatsapp uygulamasının resmi sürümünden değiştirilmiş ve geliştirilmişve yaratılış amacı, onların ve Saab Messenger'ın bıraktığı boşlukları doldurmaktı. bu uygulama tarafından ulaşılan şöhret yüksek düzeyde rağmen, ama whatsApp Omar Burgundy gibi bir sürümün görünümü resmi uygulama artı ve WhatsApp dahil değildi yeni özellikler üzerinde aynı özelliklere sahip olduğu zaman birçok kullanıcının talebi vardı bazı özellikleri yoktu, Belki de sadece bir şey, Google Play Store'da mevcut değil, ama indirmek için doğrudan bağlantılar ihtiyacı var , bu yüzden size sağlamak ve bu makale altında sizin için hazırlanan indirme linki ile herkes için erişilebilir hale getirmek için burada bizim sırasıydı.

En İyi WhatsApp Plus vs Urban


Daha önce de belirttiğimiz gibi, WhatsApp Omar Al-Annabi dışında üç kopya daha var bize kardeşim Ömer Bathebe onlarla yüklendi ve farklı renklerde elimize koydu birçok erkek rengi hakim WhatsApp Yaş bir sürümü var ve onlar için uygun temalar bir dizi girdi WhatsApp Yaş PembeOB2Whatsapp sürümü ve başka bir genç erkeklerin çoğunluğu tarafından tercih edilen renk taşıdı çünkü gençler için uygun geldi Ayrıca WhatsApp Omar Blue OB3Whatsapp olarak bilinen ve son zamanlarda takipçilerinin isteğine yanıt olarak ortaya çıktı bize üçüncü ve son kalır WhatsApp kullanıcıları nın tüm kategorilere uygun bir renk değil geldi ve whatsapp omar green OB4Whatsapp olarak adlandırılan sitenin geri kalanı arasında hareket ettiğinizde whatsApp tüm sitede toplanan whatswhat sitede whatswhat sitede tüm bulacaksınız sitenin geri kalanı arasında hareket veya kopyanın adını yazmak görünmesi için arama kutusu.


WhatsApp Eklentileri Ömer Burgundy 2020:



  • Kopyanın ömrünü yayımtarihinden itibaren beş aydan fazla uzatın.
  • Güvenlik ve yasaksız uygulama.
  • Ana ekran arka planının varsayılan moduna alternatif olması için gece ve saydam mod seçeneklerini ekleyin.
  • İletilerin farklı dillere çevrilmesini etkinleştirin.
  • Üzerinde "ileti dönüştürülmüş" sözcükleri ile görünmeden aynı anda en fazla 1.000 kişiye ileti gönderme olanağı sağlar.
  • Uygulamayı etkileyebilecek herhangi bir engellemeden korumak için vpn proxy kırıcı ekleyin.
  • Mevcut herhangi bir mağazadan herhangi bir etiket uygulamasından daha fazla çıkartma indirme imkanı içeren bir çıkartma koleksiyonu içerir.
  • Ana arabirime dönmek zorunda kalmadan konuşmalar için hızlı erişim seçeneğini ekleyin.
  • İletilerin silinmesini önlemek için ileti göndermeyi etkinleştirerek, diğer taraf tarafından silinmiş olan tüm gelen iletileri farkında olmadan okumanızı sağlar.
  • Ses kaydı bitene kadar kayıt simgesine uzun uzadıya basmaya gerek kalmadan ses klipleri oluşturulmasını etkinleştirin ve uygulamadan gelen bildirimleri durdurun.
  • WhatsApp kılıflarını görüntüleme yeteneği, Instagram servis lerinin stiline benzer.
  • Belirli kişileri engellemeyi etkinleştirmek sizin veya bunların tümü için bir baş belası olabilir ve sizinle arama yapmalarını engelleyebilir.
  • Düşen efektler seçeneğini ekleyin ve üzerlerine bazı yeni şekiller ekleyin.
  • Sohbetler yukarı ve aşağı kaydırıldığında efektlerin etkinleştirilmesini etkinleştirin.
  • İletilerinizin ayrı, üyelerin iletilerinin ayrı olarak görüntülenebilmesini etkinleştirin.
  • Otomatik yanıtlamayı ve zamanlanmış iletileri etkinleştirin.
  • Uygulamanın tam gizliliğini elde etmek için uygulama kilidi özelliği gizli bir kod, parmak izi veya gravür kullanılarak etkinleştirildi.
  • Ana sohbet arabiriminde görünmeden belirli konuşmaları kilitleme ve gizleme yeteneği.


WhatsApp Plus Yaş İndirme Linki



Bu makaleler WhatsApp Omar Al-Annabi özellikleri kısa bir bakış olarak whatsapp yaş kopyaları geri kalanı sitemizden yasağa karşı indirilebilir
WhatsApp Omar Burgundy 2020 İndir
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent