recent
أخبار ساخنة

Stiahnuť WhatsApp Omar Burgundy 2020

الصفحة الرئيسية

WhatsApp Omar Burgundsko najnovšie aktualizácie


A ja idem po Omara Burgundyho. OBWhatsapp je jedným z platforiem sociálnych médií, ktorá sa špecializuje na rozhovory medzi priateľmi a zdieľanie médií a je jedným zo štyroch kópií, ktoré nám poskytuje vývojár Jemenská Omar Bazheeb, , Ktorý získal dôveru miliónov užívateľov pre svoje nové a exkluzívne dodatky pomohol mu veľmi zlepšiť jeho výkon a prilákať najväčší počet užívateľov k nej, čo robilo to silný konkurent pred ostatnými kópiami veľkého významu a povesť tiež sa týka korešpondencie a výmeny súborov tzv mená zlatých Plus a WhatsApp WhatsAppa Gb.

whatsapp omar



Stiahnuť OBWhatsapp Posledná aktualizácia


príslušnosť Omar Burgundy kópiu bola upravená a vyvinutá z oficiálnej verzie aplikácie Whatsapp a cieľom jeho vzniku bolo vyplniť medzery, ktoré zanechali a Saab Messenger, cez vysokú úroveň slávy dosiahnutej tejto aplikácie, ale chýbali niektoré vlastnosti, ktoré boli dopytom mnohých užívateľov, takže keď vzhľad takejto verzie, ako je WhatsApp Omar Burgundy má rovnaké vlastnosti, ktoré na oficiálnu aplikáciu plus funkcie a nové funkcie, ktoré neboli zahrnuté do WhatsApp bude prioritou pre najlepšie bez pochýb, Možno je to len jedna vec, čo je, že nie je k dispozícii na Google Play Store, ale potrebuje priame externé odkazy na stiahnutie , Tak to bolo na nás tu, aby vám to a sprístupniť všetkým prostredníctvom odkazu na stiahnutie sme pre vás pripravili podľa tohto článku.

Najlepšie WhatsApp Plus vs Urban


Ako sme už spomenuli, existujú tri ďalšie kópie okrem WhatsApp Omar Al-Annabi prišiel k nám brat Omar Bathebe naložené s nimi a dať ich do našich rúk v rôznych farbách je verzia WhatsApp Age dominuje farba mnohých chlapcov a vstúpil súbor tém vhodných pre nich známy ako verzia WhatsApp Vek Pink OB2Whatsapp a ďalšie prišiel vhodný pre mladých ľudí, pretože oni niesli farbu prednosť väčšina mladých mužov tiež známy ako WhatsApp Omar Blue OB3Whatsapp a zostáva nám tretí a posledný, ktorý sa objavil v poslednej dobe v reakcii na želanie svojich nasledovníkov prišiel vo farbe nie je divné od užívateľov WhatsApp fit všetky kategórie a volal Whatsapp omar zelená OB4Whatsapp nájdete všetky na whatswhat stránky všetko na mieste WhatsApp zhromaždené na rozptýlené stránky na stiahnutie, keď sa pohybujete medzi zvyškom stránky alebo napísať názov kópie v vyhľadávacieho poľa, ktoré sa vám zobrazí.


Doplnky WhatsApp Omar Burgundy 2020:



  • Predĺžiť životnosť kópie na viac ako päť mesiacov od dátumu uverejnenia.
  • Aplikácia zabezpečenia a zákazu.
  • Pridajte možnosti nočného a priehľadného režimu ako alternatívu k predvolenému režimu pozadia domovskej obrazovky.
  • Povoľte preklad správ do rôznych jazykov.
  • Povoliť posielanie správ ďalej až pre 1 000 ľudí naraz bez toho, aby sa na nich zobrazovali slová "správa konvertovaná".
  • Pridajte vpn proxy istič chrániť aplikáciu pred akýmkoľvek blokovanie, ktoré môže mať vplyv na to.
  • Obsahuje zbierku samolepiek s možnosťou sťahovania viac z nich z akejkoľvek nálepky app z akéhokoľvek obchodu máte k dispozícii.
  • Pridajte možnosť rýchleho prístupu k konverzáciám bez toho, aby ste sa museli vrátiť na hlavné rozhranie.
  • Povoliť odosielanie správ, aby sa zabránilo odstráneniu správ, čo vám umožní čítať všetky prichádzajúce správy, ktoré už boli odstránené druhou stranou, bez toho by si to vedomý.
  • Povoľte vytváranie zvukových klipov bez toho, aby ste museli dlho stlačiť ikonu nahrávania a zastaviť upozornenia z aplikácie, kým sa nahrávanie zvuku nedokončí.
  • Možnosť zobrazenia prípadov WhatsApp je podobná štýlu prípadov Instagram.
  • Povolenie blokovania určitých kontaktov môže byť pre vás alebo pre všetky z nich obťaší a môže im zabrániť v tom, aby s vami telefonovať.
  • Pridajte možnosť padajúce efekty a zahrnúť niektoré nové tvary na ne.
  • Povoľte aktiváciu efektov pri posúvaní četov nahor a nadol.
  • Povoľte, aby sa správy prezerali samostatne a správy členov samostatne.
  • Povoľte automatické a naplánované správy.
  • S cieľom získať úplné súkromie v aplikácii, funkcia uzamknutia aplikácie bola povolená pomocou tajného kódu, odtlačku prsta alebo rytie.
  • Schopnosť zamknúť a skryť niektoré konverzácie bez toho, aby sa objavil na hlavnom rozhraní chatu.


WhatsApp Plus Odkaz na stiahnutie veku


Odkaz na stiahnutie: Stiahnuť WhatsApp Omar Burgundy

Tieto články boli stručný prehľad funkcií WhatsApp Omar Al-Annabi ako zvyšok whatsapp vek kópie možno stiahnuť proti zákazu z našich stránok
Stiahnuť WhatsApp Omar Burgundy 2020
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent