recent
أخبار ساخنة

WhatsApp Omar Pink uusi päivitys 2020

الصفحة الرئيسية

Lataa Whatsapp Omar Pink


Huolimatta WhatsAppista kehitettyjen kopioiden määrän kaksinkertaistamisesta ja erilaisista mielipiteistä niiden mieltymyksistä, kopio ryhmä kehittäjä Omar Batheeb on merkittävä määrä mainetta ja suosiota ja täydentää, että pitkä lista WhatsApp Plus lisäksi WhatsApp Plus kultaa ja sinistä ja kasvavaan kysyntään ja kysyntään monet käyttää sitä ja luottaa niiden laitteiden esittelemme teille tänään WhatsApp Omar Pink uusi ja laita se käsiisi uusin versio Jos sinulla on OB2Whatsapp " Whatsapp omar " vanha matkapuhelimeesi voit ladata uusimman päivityksen WhatsApp Omar Pink pohjasta artikkelin ja jos et omista sitä ja haluat kokeilla sitä voit ladata sen myös esitämme sen edessäsi niin, että sen käyttäjät voivat tutustua siihen enemmän ja kaikille, joilla ei ollut mahdollisuutta kokeilla sitä ottaa ajatus tilat ja ominaisuudet ja ominaisuudet laittaa sen kehittäjä ja teki siitä erottuva kopio.

omar whatsapp pink
Lataa WhatsApp Omar vaaleanpunainen uusin versio


Onko WhatsApp Ikä Turvallinen


Huolimatta sosiaalisen median alustojen moninaisuudesta, mikä on si-päällikkö, on aina heidän joukossaan johtava, koska helppous käsitellä sitä ja keveys prosessin viestintä yksilöiden kannalta vastaanottaa ja lähettää viestejä sekä vaihtaa tiedostoja, jotka ylittivät sen muista chat-sovelluksia ja teki siitä keskittyä monet kehittäjät, kuten veli Omar Bathebe, joka tukeutui tarjouksen alkuperäisen version palveluista ja teki siitä kulmakivi luoda kopioi OB2Whatsapp versio suunnattu tytöille ja kaksi muuta kappaletta liittyvät nimensä ja oli shaqa WhatsApp Omar Al-Wardi kutsutaanWhatsApp ikä sininen ja WhatsApp ikä uusia lisäyksiä arvioidaan 1000 ja ehkä enemmän ja kun olet ladannut tämän version voit avata toisen tilin uusi numero hakemuksen lisäksi ensimmäinen tili virallinen versio ja kaikki nämä sovellukset ovat täysin turvallinen ja ei ole vahinkoa, koska värjäytyminen tehdään vain avoimissa koodeissa eikä kehittäjä voi käyttää viestin salaista tai vakoilla käyttäjiä niin kaikki kopiot WhatsApp ikä on turvallinen.

WhatsApp Omar Al-Wardi uusin versio


Voit työskennellä sen normaalisti ilman tilin tehdään väliaikainen kielto, joka oli syy pelko monien sen kokemus ja loput muutettu kopioita, ja päivitykset äskettäin tämä ongelma oli korjattu ja vähennetty, joka teki siitä turvallisemman version kuin ennen lisäksi paljon ominaisuuksia ja yksityisyyttä, että voit saada, kun lataat whatsapp omar vaaleanpunainen " whatsapp omar " esimerkiksi voit:

  • Aktivoi nykyaikaiset tietosuojavaihtoehdot, kuten nimettömyys.
  • Piilota katsomassa whatsApp Messenger tapauksissa, että olet nähnyt yhteystiedot olet katsellut.
  • Hallitse sovelluksen värejä ja keskustelunäyttöä.
  • Lataa ystävien kuva-, video- ja kopiointitekstitapaukset.
  • Jaa mediaa videoista ja äänikokoisista määristä ja valokuvista suurempina lukuina kuin whatsApp Messengerissä suurella resoluutiolla lähetettävät tiedot.
  • Muita lisäyksiä.


Uusi WhatsApp Päivitys Omar Pink OB2Whatsapp:


  1. Pidennä kappaleen voimassaoloaikaa yli viiteen kuukauteen julkaisupäivästä.
  2. turvallisen kopion ja kieltoa vastaan.
  3. Lisää sovelluksen yö- ja läpinäkyvä tilateemaa aktivoidaksesi sen aloitusnäytössä oletustilan sijaan.
  4. Ota Breakper Perxi käyttöön, mikä auttaa varmistamaan sovelluksen turvallisuuden ja estää kaikki estot, jotka voivat vaikuttaa minkä tahansa osapuolen kopioon.
  5. Lisää pikavalintavaihtoehto keskusteluille, joiden avulla voit käyttää muita keskusteluja keskustelunäytössä ilman, että sinun tarvitsee palata pääkäyttöliittymään.
  6. Lisäksi pieni kuvake edessä keskustelun näytön sisältää useita vaihtoehtoja (räjähtävä teksti, hieno teksti, tekstin koristelu (emoji), tekstinkäsittely.
  7. WhatsApp-tapauksia voidaan tarkastella vastaavalla tavalla Instagram-tapausten kanssa.
  8. Kyky tarkastella joitakin kuuluvat vaikutukset, jotka antavat toisen katsoa chatit.
  9. Lisää uusia putoavien vaikutusten muotoja.
  10. Ota tehostevaihtoehto käyttöön, kun keskustelut vierittävät ylös ja alas.
  11. Sisällytä joitakin islamilaisia lisäyksiä, kuten Koraanin ja tarttumisiin, jotka kiinnostavat sinua.
  12. Aktivoi @thein ominaisuus, joka näyttää käyttäjän, joka mainitsi sen tai vastasi viesteihinsä ryhmissä.
  13. Tunnista yhteyshenkilöt, jotka voivat lisätä sinut ryhmiin, ja estä muita tekemästä niin.
  14. Voit nyt tarkastella viestejäsi tai minkä tahansa ryhmän jäsenen viestejä erillään muista jäsenistä.
  15. Ota aktivointi/deaktivointi-asetus käyttöön pitkissä viesteissä näkyville lukulauseille.
  16. Ota käyttöön automaattiset ja ajoitetut viestit.
  17. Ota käyttöön oikea ja vasen vierityslohkon vaihtoehto käyttöliittymän pääosien välillä (keskustelu, tila ja puhelut).
  18. Ota käyttöön käyttäjän kaikille lähettämien viestien poistaminen samalla hetkellä tai jopa kauan sen jälkeen, kun ne on lähetetty.
  19. Lisää WhatsApp-jätteenpuhdistusvaihtoehto.
  20. Voit hallita sovelluksen värejä lisäämällä uusia asetuksia.
  21. Uudet menettelyt ja lisäparannukset parhaan version nopeuden ja suorituskyvyn varmistamiseksi.


Tämä versio oli yhtä päivitetty kuin WhatsApp Omar Pink OB2Whatsapp on asennettu edellä edellisen version ja kaikille, jotka pitävät WhatsApp ikä vaaleanpunainen ensimmäistä kertaa on uusi versio

WhatsApp Omar Pink uusi päivitys 2020
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent