recent
أخبار ساخنة

WhatsApp Omar Pink noua actualizare 2020

الصفحة الرئيسية

Descarcă WhatsApp Omar Pink


În ciuda dublarea numărului de copii dezvoltate de pe WhatsApp și opinii diferite cu privire la preferințele lor, grupul de copii al dezvoltatorului Omar Batheeb are o rată semnificativă de faimă și popularitate și a depășit acea listă lungă de Whatsapp Plus pe lângă WhatsApp Plus aur și albastru și la cererea tot mai mare pentru ea și cererea multora de a o folosi și de a se baza pe dispozitivele lor vă prezentăm astăzi WhatsApp Omar Pink nou și puneți-l în mâinile voastre cu cea mai recentă versiune Dacă aveți OB2 WhatsApp " Whatsapp omar " vechi pe telefonul mobil puteți descărca cea mai recentă actualizare de pe WhatsApp Omar Pink din partea de jos a articolului și dacă nu-l dețineți și doriți să-l încercați puteți descărca, de asemenea, îl prezentăm în fața ta, astfel încât utilizatorii săi pot ajunge să-l cunoască mai mult și pentru oricine care nu a avut posibilitatea de a încerca să-l ia o idee de facilități și caracteristici și caracteristici pus în ea dezvoltator și a făcut-o o copie distinctivă.

omar whatsapp pink
Descărcați WhatsApp Omar cea mai recentă versiune roz


Este WhatsApp Age sigur


În ciuda multiplicării platformelor de social media, oficialul WhatsApp rămâne mereu lider printre ele, din cauza ușurința de a face cu ea și ușurința procesului de comunicare între persoane fizice în ceea ce privește primirea și trimiterea de mesaje, precum și schimbul de fișiere care a depășit-o de la alte aplicații de chat și a făcut-o în centrul atenției de mulți dezvoltatori, ar fi fratele Omar Bathebe, care sa bazat pe oferta de versiunea originală a serviciilor și a făcut-o ca piatra de temelie a creării copia OB2Whatsapp versiunea îndreptată spre fete și alte două copii asociate cu numele lor și a fost shaqa WhatsApp Omar Al-Ordi numit WhatsApp vârstă albastru și WhatsApp vârstă cu noi completări estimate la 1000 și poate mai mult și atunci când ați descărcat această versiune va fi capabil de a deschide un alt cont cu un nou număr pe aplicație în afară de primul cont pe versiunea oficială și toate aceste aplicații sunt complet sigure și nu există nici o deteriorare, deoarece decolorarea se face pe coduri deschise numai și nici un dezvoltator nu poate accesa secretul mesajului sau spiona pe utilizatori, astfel încât toate copiile de vârstă WhatsApp este sigur.

WhatsApp Omar Al-Ordi cea mai recentă versiune


Puteți lucra la ea în mod normal, fără contul fiind supuse unei interdicții temporare, care a fost motivul pentru care teama de multe din experiența sa și restul de copii modificate, cu actualizări le-a făcut recent această problemă a fost stabilită și redusă, ceea ce a făcut-o o versiune mai sigură decât înainte, în plus față de o mulțime de caracteristici și de confidențialitate pe care le va fi capabil de a obține atunci când descărcarea WhatsApp Omar roz " WhatsApp Omar ", de exemplu, puteți:

  • Activați opțiunile moderne de confidențialitate, ar fi anonimatul.
  • Ascundeți vizionarea cazurilor de mesagerie WhatsApp pe care le-ați văzut din contactele pe care le-ați vizualizat.
  • Controlați culorile aplicației și ecranul de chat.
  • Încărcați cazurile de fotografii, videoclipuri și copiați cazuri text ale prietenilor.
  • Partajați fișiere media din videoclipuri și volume audio și fotografii în număr mai mare decât cele care pot fi trimise pe WhatsApp Messenger la rezoluție înaltă.
  • Alte adăugiri.


Noua Actualizare WhatsApp Omar Pink OB2Whatsapp:


  1. Se prelungește durata de viață a copiei la mai mult de cinci luni de la data publicării.
  2. o copie sigură și împotriva interdicției.
  3. Adăugați tema modului de noapte și transparentă a aplicației pentru a activa una pe ecranul de pornire în loc de modul implicit.
  4. Activați opțiunea Breakper Perxi, care contribuie la asigurarea securității aplicației și stă în calea oricărei blocări care poate afecta copia de la orice parte.
  5. Adăugați opțiunea de acces rapid pentru conversații, care vă permite să accesați alte conversații din ecranul de chat fără a fi nevoie să reveniți la interfața principală.
  6. Adăugarea unei pictograme mici în partea din față a ecranului conversației include mai multe opțiuni (text exploziv, text fin, decorare a textului (emoji), editare de text.
  7. Cazurile WhatsApp pot fi vizualizate într-un mod corespunzător cu cazurile Instagram.
  8. Capacitatea de a vizualiza unele efecte care se încadrează, care dau un alt aspect la chat-uri.
  9. Introduceți noi forme de efecte de cădere.
  10. Activați opțiunea de efecte pe măsură ce conversațiile defilează în sus și în jos.
  11. Includeți unele adăugiri islamice, ar fi Coranul și adeziunile care vă interesează.
  12. Activați caracteristica @thein care afișează utilizatorul care a menționat-o sau a răspuns la mesajele sale în grupuri.
  13. Identificați persoanele de contact care vă pot adăuga la grupuri și împiedicați restul să facă acest lucru.
  14. Acum puteți vizualiza mesajele sau pe cele ale oricărui membru al grupului separat de restul membrilor.
  15. Activați opțiunea de activare/dezactivare pentru mai multe expresii citite care apar în mesajele lungi.
  16. Activați mesajele de răspuns automat și programate.
  17. Activați opțiunea blocului de defilare din dreapta și din stânga între secțiunile principale ale interfeței (chat, stare și apeluri).
  18. Activați caracteristica de ștergere a mesajelor trimise de un utilizator tuturor în același moment sau chiar mult timp după ce au fost trimise.
  19. Adăugați opțiunea de curățare a deșeurilor WhatsApp.
  20. Adăugați opțiuni noi pentru a controla culorile aplicației.
  21. Noi proceduri și îmbunătățiri suplimentare pentru a asigura viteza și performanța celei mai bune versiuni.

Descarca Link: Descarca WhatsApp Omar Pink Whatsapp

Această versiune a fost la fel de actualizat ca WhatsApp Omar Pink OB2Whatsapp este instalat deasupra versiunii anterioare și pentru oricine care deține WhatsApp vârstă roz pentru prima dată va fi ca o nouă versiune

WhatsApp Omar Pink noua actualizare 2020
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent