recent
أخبار ساخنة

WhatsApp Omar Pink ny opdatering 2020

الصفحة الرئيسية

Hent Whatsapp Omar Pink


På trods af en fordobling af antallet af eksemplarer udviklet fra WhatsApp og forskellige meninger om deres præference, kopigruppen af udvikleren Omar Batheeb har en betydelig grad af berømmelse og popularitet og toppede den lange liste over Whatsapp Plus foruden WhatsApp Plus guld og blå og til den stigende efterspørgsel efter det og efterspørgslen efter mange til at bruge det og stole på deres enheder, vi præsenterer dig i dag WhatsApp Omar Pink nye og sætte det i dine hænder med den nyeste version Hvis du har OB2Whatsapp " Whatsapp omar " gamle på din mobil kan du downloade den seneste opdatering fra WhatsApp Omar Pink fra bunden af artiklen, og hvis du ikke ejer det, og du ønsker at prøve det, kan du downloade det også vi præsentere det foran dig, så dens brugere kan komme til at kende det mere, og for alle, der ikke har mulighed for at prøve det at tage en idé om de faciliteter og funktioner og funktioner sat i det udvikleren og gjorde det til en karakteristisk kopi.

omar whatsapp pink
Hent WhatsApp Omar pink nyeste version


Er WhatsApp Alder Sikker


På trods af mangfoldigheden af sociale medieplatforme, WhatsApp officielle forbliver altid førende blandt dem, på grund af den lethed at håndtere det og letheden af processen med kommunikation mellem enkeltpersoner med hensyn til at modtage og sende beskeder samt udveksle filer, der overgik det fra andre chat-applikationer og gjorde det til fokus for mange udviklere som bror Omar Bathebe, der påberåbte sig tilbuddet om den oprindelige version af de tjenester og gjorde det som hjørnestenen i at skabe kopi OB2Hvadsapp versionen rettet til piger og to andre kopier i forbindelse med deres navn og var shaqa WhatsApp Omar Al-Wardi kaldte whatsapp alder blå og whatsapp alder mednye tilføjelser anslået til 1000 og måske mere, og når du har downloadet denne version vil du være i stand til at åbne en anden konto med et nyt nummer på ansøgningen ud over din første konto på den officielle version, og alle disse programmer er helt sikker og der er ingen skade, fordi misfarvning sker på åbne koder kun og ingen udvikler kan få adgang til meddelelsen hemmelige eller udspionere brugere, så alle kopier af WhatsApp alder er sikker.

WhatsApp Omar Al-Wardi nyeste version


Du kan arbejde på det normalt uden at kontoen er udsat for et midlertidigt forbud, som var årsagen til frygten for mange af sine erfaringer og resten af de ændrede kopier, med de opdateringer, der for nylig dette problem blev fastsat og reduceret, hvilket gjorde det til en sikrere version end før ud over en masse funktioner og privatlivets fred, som du vil være i stand til at få, når du henter Whatsapp omar pink " whatsapp omar " for eksempel kan du:

  • Aktivér moderne indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger, f.eks.
  • Skjul at se WhatsApp messenger-sager, som du har set fra de kontakter, du har set.
  • Styr appens farver og chatskærm.
  • Overfør venners sager om billeder, videoer og kopier tekstsager.
  • Del medier fra videoer og lydstørrelse mængder og fotos i større antal end dem, der kan sendes på WhatsApp Messenger i høj opløsning.
  • Andre tilføjelser.


Ny WhatsApp Update Omar Pink OB2Whatsapp:


  1. Forlænge kopiens levetid til mere end fem måneder fra datoen for offentliggørelsen.
  2. en sikker kopi og imod forbuddet.
  3. Tilføj temaet for den natlig og gennemsigtige tilstand i appen for at aktivere et på startskærmen i stedet for standardtilstanden.
  4. Aktiver Breakper Perxi mulighed, som bidrager til at sikre sikkerheden af ansøgningen og står i vejen for enhver blokering, der kan påvirke kopien fra enhver part.
  5. Tilføj muligheden for hurtig adgang til samtaler, der giver dig adgang til andre samtaler fra chatskærmen uden at skulle vende tilbage til hovedgrænsefladen.
  6. Tilføjelsen af et lille ikon på forsiden af samtaleskærmen indeholder flere muligheder (eksplosiv tekst, fin tekst, tekstdekoration (emoji), tekstredigering.
  7. WhatsApp-sager kan ses på en matchende måde til Instagram-sager.
  8. Evnen til at se nogle faldende effekter, der giver et andet kig til chats.
  9. Indsæt nye former for faldende effekter.
  10. Aktivér indstillingen effekter, når chats ruller op og ned.
  11. Medtag nogle islamiske tilføjelser såsom Koranen og de sammenvoksninger, der interesserer dig.
  12. Aktivér den @thein, der viser den bruger, der har nævnt den eller besvaret sine meddelelser i grupper.
  13. Identificer kontakter, der kan føje dig til grupper, og forhindre resten i at gøre det.
  14. Du kan nu få vist dine eller et gruppemedlems meddelelser adskilt fra resten af medlemmerne.
  15. Aktivér aktiverings-/deaktiveringsindstillingen for flere læsesætninger, der vises i lange meddelelser.
  16. Aktiver automatiske og planlagte meddelelser.
  17. Aktivér indstillingen højre og venstre rulleblok mellem hovedgrænsefladeafsnittene (chat, status og opkald).
  18. Aktiver funktionen med at slette meddelelser, der sendes af en bruger til alle på samme tidspunkt eller endda længe efter, at de er blevet sendt.
  19. Tilføj WhatsApp affald rengøring mulighed.
  20. Tilføj nye indstillinger for at styre appfarverne.
  21. Nye procedurer og ekstra forbedringer for at sikre hastigheden og ydeevnen af den bedste version.

Download Link: Download Whatsapp Omar Pink Whatsapp

Denne version blev så opdateret som WhatsApp Omar Pink OB2Whatsapp er installeret over den tidligere version og for alle, der holder WhatsApp alder pink for første gang vil være som en ny version

WhatsApp Omar Pink ny opdatering 2020
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent