recent
أخبار ساخنة

WhatsApp Omar Pink uus uuendus 2020

الصفحة الرئيسية

Lae Whatsapp Omar Pink


Vaatamata WhatsAppist väljatöötatud koopiate arvu kahekordistumisele ja erinevatele arvamustele nende eelistuste kohta, koopia rühma arendaja Omar Batheeb on märkimisväärne kuulsus ja populaarsus ja ülaosaga, et pikk nimekiri Whatsapp Plus lisaks WhatsApp Plus kuld ja sinine ja kasvav nõudlus selle ja nõudlus paljud seda kasutada ja tugineda oma seadmeid tutvustame teile täna WhatsApp Omar Pink uus ja pane see oma käed uusim versioon Kui teil on O B2Whatsapp " Whatsapp omar " vana oma mobiiltelefoni saate alla laadida uusima värskenduse WhatsApp Omar Pink alt artikkel ja kui sa ei oma seda ja sa tahad seda proovida saate alla laadida ka me esitada see teie ees nii, et selle kasutajad saavad teada seda rohkem ja igaüks, kes ei olnud võimalust proovida seda võtta idee rajatised ja funktsioonid ja funktsioonid panna see arendaja ja tegi sellest eristav koopia.

omar whatsapp pink
Lae WhatsApp Omar roosa uusim versioon


On WhatsApp Vanus Ohutu


Vaatamata sotsiaalmeedia platvormide paljususele jääb whatsapp'i ametnik alati nende seas liidriks, sest lihtne tegeleda sellega ja kergus suhtlemist üksikisikute vastuvõtmise ja saatmise sõnumeid, samuti vahetada faile, mis ületas seda teistest vestlustaotluste ja tegi selle tähelepanu paljud arendajad nagu vend Omar Bathebe, kes tugines pakkumise originaal versiooni teenuseid ja tegi selle nurgakivi ks luua koopia OB2Whatsapp versioon suunatud tüdrukud ja kaks muud koopiad seotud nende nimi ja oli shaqa WhatsApp Omar Al-Wardi kutsus Whatsapp vanus sinine ja whatsapp vanus uute täienduste hinnanguliselt 1000 ja võibolla rohkem ja kui sa alla laadinud selle versiooni saab avada teise konto uue numbri taotluse peale oma esimese konto ametlik versioon ja kõik need rakendused on täiesti turvaline ja ei ole kahju, sest värvimuutus tehakse avatud koodid ainult ja ükski arendaja pääseb sõnum salajane või luurama kasutajad nii et kõik koopiad WhatsApp vanus on ohutu.

WhatsApp Omar Al-Wardi uusim versioon


Võite töötada seda tavaliselt ilma konto suhtes kohaldatakse ajutist keeldu, mis oli põhjus karta paljud oma kogemusi ja ülejäänud muudetud koopiad, koos uuendused hiljuti see probleem oli fikseeritud ja vähendatud, mis tegi selle turvalisemaks versioon kui enne lisaks palju funktsioone ja privaatsust, et teil on võimalik saada allalaadimisel whatsapp omar roosa " whatsapp omar " näiteks saate:

  • Saate aktiveerida kaasaegsed privaatsussuvandid, näiteks anonüümsus.
  • Peida vaadates Whatsapp messenger juhtudel, et olete näinud kontaktid olete vaadanud.
  • Rakenduse värvide ja vestluskuva juhtimine.
  • Laadige üles sõprade fotode, videote ja kopeerimise kastid.
  • Jagage videote ja helisuurusega mahtude ja fotode meediumid suuremal arvul kui need, mida saab saata WhatsApp Messengeris suure eraldusvõimega.
  • Muud täiendused.


Uus WhatsApp Update Omar Pink OB2Whatsapp:


  1. Pikendada koopia kehtivusaega rohkem kui viie kuuni alates avaldamise kuupäevast.
  2. ja keelu vastu.
  3. Lisage rakenduse öösel ja läbipaistva režiimi kujundus, et aktiveerida see avaekraanil vaikerežiimi asemel.
  4. Lubage breakper Perxi valik, mis aitab tagada rakenduse turvalisuse ja takistab mis tahes blokeerimine, mis võib mõjutada koopia mis tahes osapoole.
  5. Lisage kiirpääsusuvand vestlustele, mis võimaldavad teil vestluskuval kasutada muid vestlusi, ilma et peaksite põhiliidesesse naasma.
  6. Vestluse ekraani ees oleva väikese ikooni lisamine sisaldab mitmeid võimalusi (plahvatusohtlik tekst, peen tekst, tekstidekoratsioon (emotikon), teksti redigeerimine.
  7. WhatsAppi juhtumeid saab vaadata sobival viisil Instagrami juhtumitega.
  8. Võime vaadata mõningaid langevaid mõjusid, mis annavad teise ilme vestlused.
  9. Saate lisada uusi langemisefektide vorme.
  10. Efektide suvandi lubamine, kui vestlused kerivad üles ja alla.
  11. Kaasa mõned islami täiendused nagu Koraani ja adhesioonid, mis teile huvi pakub.
  12. Aktiveerige @thein funktsioon, mis näitab seda maininud või oma sõnumitele rühmades vastanud kasutajat.
  13. Tuvastage kontaktid, kes saavad teid rühmadesse lisada ja takistada ülejäänute tegemist.
  14. Nüüd saate vaadata oma sõnumeid või mis tahes rühma liikme sõnumeid teistest liikmetest eraldi.
  15. Lubage aktiveerimis-/desaktiveerimissuvand, et lugeda rohkem pikki sõnumeid.
  16. Automaatse vastamise ja ajastatud sõnumite lubamine.
  17. Lubage pealiidese sektsioonide (vestlus, olek ja kõned) vahel parem- ja vasakkerimisplokk.
  18. Saate lubada kasutaja poolt kõigile saadetud sõnumite kustutamise funktsiooni samal hetkel või isegi kaua pärast nende saatmist.
  19. Lisage WhatsAppi jäätmete puhastamise võimalus.
  20. Lisage rakenduse värvide juhtimiseks uusi suvandeid.
  21. Uued protseduurid ja lisatäiustused, et tagada parima versiooni kiirus ja jõudlus.

Lae Link: Lae Whatsapp Omar Pink Whatsapp

See versioon oli ajakohastatud kui WhatsApp Omar Pink OB2Whatsapp on paigaldatud eespool eelmise versiooni ja igaüks, kes omab whatsapp vanus roosa esimest korda on uus versioon

WhatsApp Omar Pink uus uuendus 2020
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent