recent
أخبار ساخنة

Lataa WhatsApp Omar Burgundy 2020

الصفحة الرئيسية

whatsapp Omar Burgundy uusin päivitys


Haen Omar Burgundin. OBWhatsapp on yksi sosiaalisen median alustoja, jotka ovat erikoistuneet chatit ystävien ja median jakaminen ja on yksi neljästä kappaletta toimitetaan meille Jemenin kehittäjä Omar Bazheeb, joka sai luottamusta miljoonien käyttäjien sen uusia ja yksinomainen lisäyksiä auttoi sitä suuresti parantaa suorituskykyä ja houkutella eniten käyttäjiä siihen, mikä teki vahva kilpailija edessä muita kopioita erittäin tärkeää ja maine koskee myös kirjeenvaihtoa ja tiedostojen vaihto kutsutaan nimet kultainen Plus ja WhatsApp ja WhatsAppja Gb.

whatsapp omar




Lataa OBWhatsapp Uusin päivitys


Omar Burgundin kuuluminen - kopio muutettiin ja kehitettiin WhatsApp-sovelluksen virallisesta versiosta- - ja sen luomisen tavoitteena oli täyttää heidän ja Saab Messengerin jättämät aukot. huolimatta korkea maine saavutetaan, että sovellus, mutta se ei ollut joitakin ominaisuuksia, jotka olivat kysyntää monet käyttäjät niin kun ulkonäkö tällaisen version, kuten WhatsApp Omar Burgundy on samat ominaisuudet, että virallisessa sovelluksessa sekä ominaisuuksia ja uusia ominaisuuksia, jotka eivät sisälly WhatsApp on ensisijainen paras epäilemättä, Ehkä se on vain yksi asia, joka on, että se ei ole saatavilla Google Play Store, mutta se tarvitsee suoria ulkoisia linkkejä ladata sen , joten se oli meidän vuoromme täällä tarjota sen sinulle ja tehdä se kaikkien saatavilla kautta latauslinkki olemme valmiita sinulle tämän artikkelin.

Paras WhatsApp Plus vs. Urban


Kuten aiemmin mainitsimme, on olemassa kolme muuta kappaletta lisäksi WhatsApp Omar Al-Annabi tuli meille veli Omar Bathebe täynnä niitä ja laittaa ne käsiimme eri värejä on versio WhatsApp Ikä hallitsee väri monet pojat ja tuli joukko teemoja sopii heille tunnetaan versio WhatsApp Age Pink OB2Whatsapp ja toinen tuli sopiva nuorille, koska he kantoivat väri parempana suurin osa nuoria miehiä tunnetaan myös nimellä WhatsApp AgesApp Omar Blue OB3Whatsapp ja pysyy meitä kolmas ja viimeinen, joka ilmestyi äskettäin vastauksena halu hänen seuraajansa tuli väri ei outoa käyttäjien WhatsApp sopii kaikkiin luokkiin ja kutsutaan WhatsApp Omar vihreäOB4Whatsapp löydät kaikki whatswhat sivuston kaikki sivuston WhatsApp kerätään hajallaan ladata sivuja, kun siirryt muun sivuston tai kirjoittaa nimi kopion hakukenttään.


WhatsApp Lisäosat Omar Burgundy 2020:



  • Pidennä kappaleen voimassaoloaikaa yli viiteen kuukauteen julkaisupäivästä.
  • Turvallisuus- ja kieltohakemus.
  • Lisää yö- ja läpinäkyvätila-asetukset vaihtoehtona aloitusnäytön taustan oletustilalle.
  • Ota käyttöön viestien kääntäminen eri kielille.
  • Ota viestien edelleenlähetys käyttöön enintään 1 000 hengelle kerralla näyttämättä niissä sanoja "viesti muunnettu".
  • Lisää vpn-välityspalvelimen katkaisija, joka suojaa sovellusta esteiltä, jotka voivat vaikuttaa siihen.
  • Sisältää kokoelman tarroja, joissa on mahdollisuus ladata niitä mistä tahansa tarrasovelluksesta mistä tahansa saatavilla olevasta kaupasta.
  • Lisää keskustelujen pikakäyttövaihtoehto palaamatta pääliittymään.
  • Ota viestien lähettäminen käyttöön viestien poistamisen estämiseksi, jolloin voit lukea kaikki saapuvat viestit, vaikka toinen osapuoli olisi jo poistanut ne tietämättäsi.
  • Ota käyttöön äänileikkeiden luominen ilman, että tallennuskuvaketta painetaan pitkään ja lopeta sovelluksen ilmoitukset, kunnes äänitallenta on valmis.
  • Mahdollisuus tarkastella WhatsApp-tapauksia on samanlainen kuin Instagram-tapausten tyyli.
  • Tiettyjen yhteystietojen estämisen ottaminen käyttöön voi olla haittaa sinulle tai kaikille henkilöille ja estää heitä soittamasta puheluita kanssasi.
  • Lisää mahdollisuus putoavia tehosteita ja sisällyttää joitakin uusia muotoja niihin.
  • Ota tehosteet käyttöön, kun keskustelut vierittävät ylös ja alas.
  • Ota viestisi tarkastelemaan viestejä erikseen ja jäsenten viestejä erikseen.
  • Ota käyttöön automaattiset ja ajoitetut viestit.
  • Täyden tietosuojan saamiseksi sovelluksessa sovelluksen lukitustoiminto otettiin käyttöön salaisella koodilla, sormenjäljellä tai kaiverruksella.
  • Kyky lukita ja piilottaa tiettyjä keskusteluja näyttämättä pääkeskusteluliittymässä.


WhatsApp Plus Age Lataa linkki



Nämä artikkelit olivat lyhyt katsaus ominaisuuksia WhatsApp Omar Al-Annabi kuin loput WhatsApp ikä kopiot voidaan ladata vastaan kielto sivustomme
Lataa WhatsApp Omar Burgundy 2020
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent