recent
أخبار ساخنة

WhatsApp Omar Ροζ νέα ενημέρωση 2020

الصفحة الرئيسية

Κατεβάστε Whatsapp Ομάρ Ροζ


Παρά τον διπλασιασμό του αριθμού των αντιγράφων που αναπτύχθηκαν από το WhatsApp και τις διαφορετικές απόψεις σχετικά με την προτίμησή τους, η ομάδα αντιγραφής του έργου Omar Batheeb έχει ένα σημαντικό ποσοστό της φήμης και της δημοτικότητας και ξεπέρασε ότι η μακρά λίστα του WhatsApp Plus χρυσό και μπλε και στην αυξανόμενη ζήτηση για αυτό και την αυξανόμενη ζήτηση για αυτό και την ζήτηση πολλών να το χρησιμοποιήσετε και να βασίζονται στις συσκευές τους σας παρουσιάζουμε σήμερα WhatsApp Omar Ροζ νέα και να το βάλετε στα χέρια σας με την τελευταία έκδοση Αν έχετε OB2 "Whatsapp omar " παλιά στο κινητό σας μπορείτε να κατεβάσετε την τελευταία ενημέρωση από WhatsApp Omar Pink από το κάτω μέρος του άρθρου και αν δεν το δικό και θέλετε να το δοκιμάσετε μπορείτε να το κατεβάσετε, επίσης, θα το παρουσιάσει μπροστά σας, έτσι ώστε οι χρήστες του μπορούν να το γνωρίσουν περισσότερο και για όποιον δεν είχε την ευκαιρία να το δοκιμάσετε να λάβει μια ιδέα των εγκαταστάσεων και των χαρακτηριστικών γνωρισμάτων και των χαρακτηριστικών γνωρισμάτων που τίθενται σε το τον υπεύθυνο για την ανάπτυξη και το έκανε ένα διακριτικό αντίγραφο.

omar whatsapp pink
Κατεβάστε WhatsApp Omar ροζ τελευταία έκδοση


Είναι WhatsApp Ηλικία Ασφαλής


Παρά την πολλαπλότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, whatsapp επίσημη παραμένει πάντα ο ηγέτης μεταξύ τους, λόγω της ευκολίας αντιμετώπισης του και της ελαφρότητας της διαδικασίας επικοινωνίας μεταξύ των ατόμων από την άποψη της λήψης και αποστολής μηνυμάτων, καθώς και την ανταλλαγή αρχείων που το ξεπέρασε από άλλες εφαρμογές chat και το έκανε το επίκεντρο πολλών προγραμματιστών, όπως ο αδελφός Omar Bathebe, ο οποίος στηρίχθηκε στην προσφορά της αρχικής έκδοσης των υπηρεσιών και το έκανε ως ακρογωνιαίο λίθο της δημιουργώντας το αντίγραφο OB2Whatsapp την έκδοση που απευθύνεται σε κορίτσια και δύο άλλα αντίγραφα που συνδέονται με το όνομά τους και ήταν shaqa WhatsApp Omar Al-Wardi ονομάζεται WhatsApp ηλικία μπλε και WhatsApp ηλικία με νέες προσθήκες που εκτιμάται σε 1000 και ίσως περισσότερο και όταν κατεβάσει αυτή την έκδοση θα είστε σε θέση να ανοίξετε ένα άλλο λογαριασμό με ένα νέο αριθμό στην εφαρμογή εκτός από τον πρώτο λογαριασμό σας στην επίσημη έκδοση και όλες αυτές οι εφαρμογές είναι απολύτως ασφαλείς και δεν υπάρχει καμία ζημία επειδή ο αποχρωματισμός γίνεται στους ανοικτούς κώδικες μόνο και κανένας υπεύθυνος για την ανάπτυξη δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στο μυστικό μηνυμάτων ή τον κατάσκοπο στους χρήστες έτσι όλα τα αντίγραφα της ηλικίας WhatsApp είναι ασφαλή.

WhatsApp Omar Al-Wardi τελευταία έκδοση


Μπορείτε να εργαστείτε σε αυτό κανονικά χωρίς το λογαριασμό που υποβάλλονται σε προσωρινή απαγόρευση η οποία ήταν ο λόγος για το φόβο πολλών από την εμπειρία του και το υπόλοιπο των τροποποιημένων αντιγράφων, με τις ενημερώσεις που έγιναν πρόσφατα αυτό το πρόβλημα διορθώθηκε και μειώθηκε το οποίο έκανε μια ασφαλέστερη έκδοση από ό, τι πριν, εκτός από πολλά χαρακτηριστικά και την προστασία της ιδιωτικής ζωής που θα είστε σε θέση να πάρετε κατά τη λήψη  WhatsApp Omar ροζ " WhatsApp omar " για παράδειγμα μπορείτε:

  • Ενεργοποιήστε σύγχρονες επιλογές απορρήτου, όπως η ανωνυμία.
  • Απόκρυψη παρακολούθησης υποθέσεων messenger WhatsApp που έχετε δει από τις επαφές που έχετε δει.
  • Ελέγξτε τα χρώματα και την οθόνη συνομιλίας της εφαρμογής.
  • Ανεβάστε τις περιπτώσεις φωτογραφιών, βίντεο και αντιγράψτε θήκες κειμένου από φίλους.
  • Μοιραστείτε πολυμέσα από βίντεο και ήχου μεγέθους τόμους και φωτογραφίες σε μεγαλύτερους αριθμούς από εκείνες που μπορούν να σταλούν στο WhatsApp Messenger σε υψηλή ανάλυση.
  • Άλλες προσθήκες.


Νέα WhatsApp Ενημέρωση Omar Ροζ OB2Whatsapp:


  1. Παράταση της διάρκειας ζωής του αντιγράφου σε διάστημα μεγαλύτερο των πέντε μηνών από την ημερομηνία δημοσίευσης.
  2. ένα ασφαλές αντίγραφο και κατά της απαγόρευσης.
  3. Προσθέστε το θέμα νυχτερινής και διαφανούς λειτουργίας της εφαρμογής για να ενεργοποιήσετε ένα στην αρχική οθόνη αντί για την προεπιλεγμένη λειτουργία.
  4. Ενεργοποιήστε την επιλογή Breakper Perxi, η οποία συμβάλλει στη διασφάλιση της ασφάλειας της εφαρμογής και στέκεται εμπόδιο σε κάθε αποκλεισμό που μπορεί να επηρεάσει το αντίγραφο από οποιοδήποτε μέρος.
  5. Προσθέστε την επιλογή γρήγορης πρόσβασης για συνομιλίες που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε άλλες συνομιλίες μέσα από την οθόνη συνομιλίας σας χωρίς να χρειάζεται να επιστρέψετε στο κύριο περιβάλλον εργασίας.
  6. Η προσθήκη ενός μικρού εικονιδίου στο μπροστινό μέρος της οθόνης συνομιλίας περιλαμβάνει διάφορες επιλογές (εκρηκτικό κείμενο, λεπτό κείμενο, διακόσμηση κειμένου (emoji), επεξεργασία κειμένου.
  7. Οι υποθέσεις WhatsApp μπορούν να προβληθούν με αντίστοιχο τρόπο στις υποθέσεις του Instagram.
  8. Η δυνατότητα να δείτε κάποια αποτελέσματα πτώσης που δίνουν μια άλλη ματιά στις συνομιλίες.
  9. Εισάγετε νέες μορφές πτώσης.
  10. Ενεργοποιήστε την επιλογή εφέ καθώς οι συνομιλίες μετακινούνται προς τα επάνω και προς τα κάτω.
  11. Συμπεριλάβετε μερικές ισλαμικές προσθήκες, όπως το Κοράνι και τις συμφύσεις που σας ενδιαφέρουν.
  12. Ενεργοποιήστε τη δυνατότητα @thein που εμφανίζει το χρήστη που την ανέφερε ή απάντησε στα μηνύματά του σε ομάδες.
  13. Προσδιορίστε τις επαφές που μπορούν να σας προσθέσουν σε ομάδες και εμποδίστε τα υπόλοιπα να το πράξουν.
  14. Τώρα μπορείτε να προβάλετε τα μηνύματά σας ή τα μηνύματα οποιουδήποτε μέλους της ομάδας ξεχωριστά από τα υπόλοιπα μέλη.
  15. Ενεργοποιήστε την επιλογή ενεργοποίησης/απενεργοποίησης για περισσότερες φράσεις ανάγνωσης που εμφανίζονται σε μεγάλα μηνύματα.
  16. Ενεργοποίηση αυτόματα και προγραμματισμένων μηνυμάτων.
  17. Ενεργοποιήστε την επιλογή μπλοκ κύλισης δεξιά και αριστερά μεταξύ των κύριων ενοτήτων διασύνδεσης (συνομιλία, κατάσταση και κλήσεις).
  18. Ενεργοποιήστε τη δυνατότητα διαγραφής μηνυμάτων που αποστέλλονται από ένα χρήστη σε όλους την ίδια στιγμή ή ακόμα και πολύ μετά την αποστολή τους.
  19. Προσθέστε την επιλογή καθαρισμού αποβλήτων WhatsApp.
  20. Προσθέστε νέες επιλογές για να ελέγξετε τα χρώματα της εφαρμογής.
  21. Νέες διαδικασίες και επιπλέον βελτιώσεις για να εξασφαλιστεί η ταχύτητα και η απόδοση της καλύτερης έκδοσης.

Κατεβάστε το Σύνδεσμο: Κατεβάστε Whatsapp Omar Ροζ

Αυτή η έκδοση ήταν τόσο ενημερωμένη όσο WhatsApp Omar Ροζ OB2Whatsapp είναι εγκατεστημένο πάνω από την προηγούμενη έκδοση και για όποιον κατέχει WhatsApp ηλικία ροζ για πρώτη φορά θα είναι ως μια νέα έκδοση

WhatsApp Omar Ροζ νέα ενημέρωση 2020
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent