recent
أخبار ساخنة

Descărcați cea mai recentă versiune Whatsapp X WhatsApp plus

Descărcați cea mai recentă versiune Whatsapp X WhatsApp plus


Pentru utilizatorii de  WhatsApp X,  versiunea veche, am pregătit pentru tine astăzi și am pus în mâinile tale   pagina de descărcare Whatsapp X ,  cea mai recentă actualizare care a fost dezvoltată și a adus modificări acesteia și a adăugat mai multe caracteristici de protecție și siguranță care au ajutat la protejarea împotriva oricărui viruși sau malware și au contribuit foarte mult la eliminarea celei mai mari probleme întâmpinate de această versiune. Majoritatea versiunilor WhatsApp Plus sunt în prim plan WhatsApp Plus Gold 

Problema de interdicție temporară frecventă este cea care a folosit pentru a opri aplicarea să funcționeze pentru o perioadă de timp care ar putea ajunge la ore și zile și, în cele mai multe cazuri, perioada poate prelungi și opri munca permanentă, ceea ce provoacă obstrucționarea activității utilizatorului pe toată durata perioada și, astfel, anulați această copie și treceți la lucru pe versiunea oficială a  site-ului complet WhatsApp  .

WhatsApp X WhatsApp X
whatsapp mai mult


Actualizare WhatsApp X împotriva interdicției


Whatsapp X Noua versiune este cunoscută drept o versiune neoficială care a fost dezvoltată din aplicația inițială de mesagerie instant Whatsapp, așa că, așa cum este cazul   versiunilor Whatsapp Plus ,  WhatsApp X nu poate fi descărcat de pe Google Play Store, dar este disponibil gratuit.

Prin link-uri de descărcare directă, asta am făcut pe site-ul WhatsApp  inclus  V-am furnizat și această copie. De asemenea, am furnizat alte copii înaintea acesteia, cum ar fi  WhatsApp Omar Annabi, Pink, Blue, Green  ,  GB WhatsApp  și altele. Le-am colectat pe toate într-un singur site pentru a facilita accesul la acesta și a fi accesibil tuturor utilizatorilor fără excepție.

Despre Whatsapp X


Pentru cei care nu au avut încă ocazia să încerce WhatsApp X, permiteți-mi să vă ofer un scurt rezumat al acesteia pentru a dezvălui cât de uimitoare este această aplicație.
WhatsApp X este două versiuni, dintre care una este descărcarea culorii albastre asemănătoare cu versiunea albastră a  WhatsApp Plus, care  este instalată după ce te asiguri că versiunea oficială de WhatsApp este ștersă, deoarece a fost concepută pentru a fi o alternativă la aplicație oficială, dar acest lucru nu se aplică celei de-a doua versiuni a Whatsapp X, care poartă o culoare verde similară cu culoarea aplicației WhatsApp Messenger și  WhatsApp OG

A fost conceput pentru a fi plasat alături de aplicația oficială, iar aceasta este o caracteristică excelentă care permite deschiderea contului meu WhatsApp pentru cei care au nevoie, astfel încât ambele copii sunt gratuite și conțin funcțiile care au fost acceptate de  WhatsApp verde, pe  lângă alte funcții și funcții. că dezvoltatorul său le-a plasat, cum ar fi posibilitatea de a vizualiza imagini și videoclipuri pe aplicație, fără a fi nevoie să le descarci în studio și să înghețe Ora și data ultimei apariții pe WhatsApp, blocând unele contacte și împiedicându-le să efectueze apeluri care poate fi o sursă de inconvenient pentru utilizator și alte funcții pe care le vom examina mai târziu în alineatele viitoare.


WhatsApp X dispune de cea mai recentă actualizare


  1. Aplicație ușor de utilizat și are dimensiuni reduse.
  2. Funcționează pe toate dispozitivele de telefon inteligent fără probleme.
  3. Activați controlul tuturor opțiunilor de confidențialitate, cum ar fi instalarea ultimei aspecte, ascunderea celor două pagini de citire și activarea acestora doar atunci când răspundeți la mesaje.
  4. Posibilitatea de a partaja videoclipuri, precum și clipuri audio la o dimensiune mai mare decât înainte.
  5. Încărcați cazurile video WhatsApp care ating mai mult de 30 de secunde.
  6. Fără reclamă enervantă.
  7. Ascundeți scrierea și înregistrarea.
  8. Adăugarea unui grup de linii până la 16 linii pentru a schimba din fontul aplicației.


Ce este nou în această versiune de Whatsapp X


  • Adăugați modul de noapte și transparent.
  • În siguranță și împotriva interdicției.
  • Acceptă autocolante animate.
  • Mesajele pot fi transmise mai mult de cinci persoane.
  • Posibilitatea de a descărca și salva stările WhatsApp afișate de alte persoane de contact.
  • Activați stări specifice pentru a arăta altor părți că le-ați văzut.
  • Transmite mesaje și ascunde expresia „mesaj convertit”.
  • Acum puteți face diferența între mesaje și cazuri WhatsApp șterse atunci când activați opțiunile pentru a preveni ștergerea mesajelor și acordarea ștergerii cazurilor, unde apare un semn lângă momentul pentru a arăta că acesta a fost șters de contact.
  • Adăugați noi opțiuni de confidențialitate pentru grupuri.
  • Adăugați îmbunătățiri la opțiunile complete pentru setările de confidențialitate.
  • Toate funcțiile experimentale ale WhatsApp sunt activate și adăugate la această versiune.
  • Ascundeți stările poveștii WhatsApp.
  • Alte completări ...

Link de descărcare



Acest articol a fost un rezumat al caracteristicilor WhatsApp X, versiunea dezvoltată de la WhatsApp Plus

Descărcați cea mai recentă versiune Whatsapp X WhatsApp plus
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent