recent
أخبار ساخنة

Laadige alla Whatsapp X Whatsapp pluss uusim versioon 2020

Laadige alla Whatsapp X uusim versioon whatsapp plus


WhatsApp X  vana versiooni kasutajatele  valmistasime teie jaoks täna ettevalmistuse ja panime teie kätesse  Whatsapp X  allalaadimislehe,  viimase välja töötatud värskenduse, mis tegi selles muudatusi ja lisas rohkem kaitse- ja turvafunktsioone, mis aitasid seda kaitsta mis tahes viirused või pahavara ja aitasid suuresti kaasa selle probleemiga seotud suurimate probleemide kõrvaldamisele. Versioon ja enamus WhatsApp Plusi versioone on esiplaanil WhatsApp Plus kuld 

See on sagedase ajutise keelustamise probleem, mis takistas rakenduse töötamist perioodiks, mis võib ulatuda tundide ja päevadeni, ning enamasti võib periood pikendada ja peatada selle töö püsivalt, mis takistab kasutaja tööd kogu selle aja jooksul. perioodi ja tühistada see koopia ning liikuda ülevaatliku WhatsApi saidi ametliku versiooni  kallale  .

WhatsApp X WhatsApp X
whatsapp rohkem


WhatsApp X värskendus keelu vastu


Whatsapp X Uut versiooni tuntakse mitteametliku versioonina, mis töötati välja Whatsapi algsest kiirsõnumirakendusest, seega nagu  Whatsapp Plus  versioonide puhul,  ei saa WhatsApp X-i Google Play poe kaudu alla laadida, kuid see on tasuta saadaval.

Otsepõhiste linkide kaudu oleme seda teinud ka kaasaval  WhatsApi  saidil. Andsime selle eksemplari ka teile. Pakkusime enne seda ka teisi eksemplare, näiteks  WhatsApp Omar Annabi, Pink, Blue, Green  ,  GB WhatsApp  ja teised. Oleme kõik need kokku koondanud ühte saiti, et hõlbustada sellele juurdepääsu ja olla eranditult kõigile kasutajatele kättesaadav.

Whatsapp X kohta


Neile, kellel pole veel olnud võimalust WhatsApp X-i proovida, lubage mul anda teile sellest lühike ülevaade, et paljastada, kui hämmastav see rakendus on.
WhatsApp X on kaks versiooni, millest üks on sinise värvi allalaadimine, mis sarnaneb WhatsApp Plusi sinise versiooniga  , mis  installitakse pärast WhatsAppi ametliku versiooni kustutamise veendumist, kuna see oli mõeldud alternatiiviks ametlik rakendus, kuid see ei kehti Whatsapp X teise versiooni kohta, mis kannab rohelist värvi, mis sarnaneb WhatsApp rakenduse Messengeri ja WhatsApp OG värviga 

See oli mõeldud paigutamiseks ametliku rakenduse kõrvale ja see on suurepärane funktsioon, mis võimaldab minu WhatsApi konto avada abivajajatele, nii et mõlemad eksemplarid on tasuta ja sisaldavad funktsioone, mida  lisaks muudele funktsioonidele ja funktsioonidele toetab ka  roheline WhatsApp. mille arendaja on neile asetanud, näiteks võimalus vaadata rakenduses pilte ja videoid ilma, et peaksite neid ateljeesse alla laadima ja külmutaksite WhatsAppis viimase ilmumise kellaaja ja kuupäeva, blokeerides mõned kontaktid ja takistades neil helistada mis võivad kasutajale ebamugavusi tekitada, ja muud funktsioonid, mida vaatame teile järgmistes lõikudes hiljem üle.


WhatsApp X pakub uusimat värskendust


  1. Lihtne kasutada ja on väikese suurusega.
  2. See töötab kõigis nutitelefonide seadmetes ilma probleemideta.
  3. Lubage kõigi privaatsussuvandite juhtimine, näiteks viimase välimuse installimine, kahe lugemislehe peitmine ja nende lubamine ainult sõnumitele vastamisel.
  4. Võimalus jagada nii varasemast suuremates videotes kui ka heliklippe.
  5. Laadige üles WhatsApi videokohad, mille pikkus on üle 30 sekundi.
  6. Ilma tüütute reklaamideta.
  7. Peida kirjutamine ja salvestamine.
  8. Rakendusfondi muutmiseks kuni 16-realise rearea lisamine.


Mis on uut selles Whatsapp X versioonis


  • Lisage öine ja läbipaistev režiim.
  • Ohutu ja keelustamise vastu.
  • Toetab animeeritud kleebiseid.
  • Sõnumeid saab edastada enam kui viiele inimesele.
  • Võimalus alla laadida ja salvestada teiste kontaktide kuvatavaid WhatsApi olekuid.
  • Luba konkreetsed olekud näidata teistele osapooltele, et olete neid näinud.
  • Edasta sõnumeid ja peida fraas „teisendatud kiri”.
  • Nüüd saate sõnumite kustutamise takistamise ja juhtumite kustutamise võimaldamise aktiveerimisel eristada sõnumeid ja kustutatud WhatsApp'i juhtumeid, kui ajastuse kõrvale ilmub märk, mis näitab, et kontakt on selle kustutanud.
  • Lisage gruppidele uued privaatsussuvandid.
  • Lisage privaatsusseadete sätete täiendused.
  • Kõik WhatsApi eksperimentaalsed funktsioonid on aktiveeritud ja lisatud sellesse versiooni.
  • Peida WhatsApi loo olekud.
  • Muud täiendused ...

Lae alla link



See artikkel oli kokkuvõte WhatsApp X funktsioonidest - versioon, mis töötati välja saidil WhatsApp Plus

Laadige alla Whatsapp X Whatsapp pluss uusim versioon 2020
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent