recent
أخبار ساخنة

Whatsapp X'in en son sürümünü indirin whatsapp plus

Whatsapp X'in en son sürümünü indirin whatsapp plus


 Eski sürüm olan WhatsApp X kullanıcıları  için bugün sizin için hazırladık ve Whatsapp X  indirme sayfasını,  geliştirilen ve üzerinde değişiklikler yapan ve onu her türlü korumaya yardımcı olan daha fazla koruma ve güvenlik özelliği ekleyen en son güncelleme olarak elinize aldık.  virüsler veya kötü amaçlı yazılımlar ve bunun karşılaştığı en büyük sorunun ortadan kaldırılmasına büyük katkıda bulundu Sürüm ve WhatsApp Plus sürümlerinin çoğu ön plandadır WhatsApp Plus Altın 

Uygulamanın saatlere ve günlere ulaşabilecek bir süre boyunca çalışmasını durduran sık görülen geçici yasaklama sorunudur ve çoğu durumda süre kalıcı olarak çalışmayı uzatabilir ve durdurabilir, bu da bu süre boyunca kullanıcının çalışmasına engel teşkil eder. dönem ve dolayısıyla bu kopyayı iptal edin ve kapsamlı WhatsApp sitesinin resmi sürümü üzerinde çalışmak için taşıyın   .

WhatsApp X WhatsApp X
daha fazla whatsapp


Yasağa karşı WhatsApp X güncellemesi


Whatsapp X Yeni sürüm, orijinal Whatsapp anlık mesajlaşma uygulamasından geliştirilen resmi olmayan bir sürüm olarak biliniyor, bu nedenle  Whatsapp Plus  sürümlerinde olduğu gibi  WhatsApp X, Google Play Store üzerinden indirilemiyor ancak ücretsiz olarak sunuluyor.

Doğrudan indirme bağlantıları aracılığıyla, kapsamlı WhatsApp  sitesinde yaptığımız şey budur  Bu kopyayı sizin için de sağladık. Ayrıca WhatsApp Omar Annabi, Pink, Blue, Green  ,  GB WhatsApp  ve diğerleri gibi diğer kopyaları da sağladık  . İstisnasız tüm kullanıcıların erişebilmesi ve erişimini kolaylaştırmak için hepsini tek bir sitede topladık.

Whatsapp X hakkında


Henüz WhatsApp X'i deneme fırsatına sahip olmayanlar için, bu uygulamanın ne kadar harika olduğunu ortaya çıkarmak için size kısa bir genel bakış vereyim.
WhatsApp X, WhatsApp Plus'ın  resmi versiyonunun silindiğinden emin olduktan sonra kurulan WhatsApp Plus'ın mavi versiyonuna benzer mavi rengin indirilmesi olan iki versiyondur,  çünkü alternatif olarak tasarlanmıştır. resmi uygulama, ancak bu şey, WhatsApp uygulaması Messenger ve WhatsApp OG'nin rengine benzer yeşil bir renk taşıyan Whatsapp X'in ikinci sürümü için geçerli değildir. 

Resmi uygulamanın yanına yerleştirilmek üzere tasarlandı ve bu, ihtiyaç duyanlar için WhatsApp hesabımı açmaya izin veren harika bir özelliktir, böylece her iki kopya da ücretsizdir ve  diğer özellik ve özelliklerin yanı sıra yeşil WhatsApp tarafından desteklenen  özellikleri içerir. geliştiricisinin üzerlerine koyduğu resim ve videoları stüdyoya indirip dondurmak zorunda kalmadan uygulama üzerinde görüntüleyebilme ve dondurma gibi özellikleri WhatsApp'ta son görünme saati ve tarihi, bazı kişileri engelleme ve arama yapmalarını engelleme bu, kullanıcı için bir rahatsızlık kaynağı olabilir ve sonraki paragraflarda sizin için gözden geçireceğimiz diğer özellikler.


WhatsApp X en son güncellemeyi içeriyor


  1. Uygulaması kolay ve küçük boyutludur.
  2. Tüm akıllı telefon cihazlarında sorunsuz çalışır.
  3. Son görünümünüzü yükleme, iki okuma sayfasını gizleme ve yalnızca mesajlara yanıt verirken bunları etkinleştirme gibi tüm gizlilik seçeneklerinin kontrolünü etkinleştirin.
  4. Videoları ve ses kliplerini eskisinden daha büyük bir boyutta paylaşma yeteneği.
  5. 30 saniyeden uzun süren WhatsApp video kılıflarını yükleyin.
  6. Can sıkıcı reklamlardan arınmış.
  7. Yazma ve kaydı gizle.
  8. Uygulama yazı tipinden değiştirmek için 16 satıra kadar bir grup satır eklemek.


Whatsapp X'in bu sürümündeki yenilikler


  • Gece ve şeffaf modu ekleyin.
  • Güvenli ve yasağa karşı.
  • Animasyonlu çıkartmaları destekler.
  • Mesajlar beşten fazla kişiye iletilebilir.
  • Diğer kişiler tarafından görüntülenen WhatsApp durumlarını indirme ve kaydetme yeteneği.
  • Diğer tarafları gördüğünüzü göstermek için Belirli durumları etkinleştirin.
  • Mesajları iletin ve "dönüştürülmüş mesaj" ifadesini gizleyin.
  • Artık, mesajların silinmesini önlemek ve vakaların silinmesine izin vermek için seçenekleri etkinleştirirken, kişi tarafından silindiğini göstermek için zamanlamanın yanında bir işaretin göründüğü mesajları ve silinmiş WhatsApp vakalarını ayırt edebilirsiniz.
  • Gruplar için yeni gizlilik seçenekleri ekleyin.
  • Tam gizlilik ayarları seçeneklerine iyileştirmeler ekleyin.
  • WhatsApp'ın tüm deneysel özellikleri etkinleştirildi ve bu sürüme eklendi.
  • WhatsApp hikaye durumlarını gizle.
  • Diğer eklemeler ...

İndirme: {link



Bu makale WhatsApp Plus'tan geliştirilen versiyon olan WhatsApp X'in özelliklerinin bir özetiydi.

Whatsapp X
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent