recent
أخبار ساخنة

Ladda ner WhatsApp Gold Abu Arab 2020

الصفحة الرئيسية

Whatsapp Gold 2020 WhatsApp Gold senaste uppdatering


För användare av WhatsApp Gold Crown, WhatsApp Abu Arab 2020, "   WhatsApp Gold  " och följare av dess senaste utgåvor, erbjuder vi dig idag att ladda ner  uppdateringen av WhatsApp Plus Golden  Abu Arab, den version som  Whatsapp Gold-  fansen  länge har  väntat   efter att de led från det tillfälliga förbudsproblemet som drabbade dem, hindrade deras arbete och fick användarna att återvända till den officiella versionen, det tillhandahålls av  den omfattande WhatsApp-webbplatsen  .

När vi lärde oss om Abu Arab fortsätter han att göra ändringar och göra kontinuerliga uppdateringar av denna version och andra kopior kopplade till ett namn som  WhatsApp Plus Blue  och  WhatsApp Plus rött  som du hittar på  WhatsApp Collector-webbplatsen  på deras nedladdningssidor, så hur om hon står inför sådana problem som kan Det fick många människor att avstå från att använda det. Med den nya uppdateringen arbetade utvecklaren för att förbättra prestandan på kopian och göra den säkrare och mindre sårbar för embargo, eftersom den undersöktes och experimenterades intensivt och exakt på de flesta  Whatsapp Plus-  användare för att  nå oss på detta sätt och distinkt innehåll .



WhatsApp Plus är gyllene mot förbudet


Nedladdning av den  gyllene WhatsApp Plus  har modifierats av  WhatsApp Abu Arab som  inkluderade en fantastisk uppsättning funktioner som blandades med de funktioner och funktioner som tidigare fanns tillgängliga på den  officiella WhatsApp Messenger,  vilket gjorde det möjligt att få en betydande popularitet inom Whatsapp Plus-gruppen som innehöll kopior av flera liknande av  WhatsApp Omar rosa  , Omar blue, Al-Annabi,  WhatsApp GB  och otaliga ändrade versioner som kom att slutföra marschen som startades av WhatsApp av flera utvecklare. 

Ladda ner WhatsApp Plus gyllene uppdatering Abu Arab


Om du frågade vad som fick henne att få all den berömmelse, kommer svaret att vara de nya tillägg och beröringar som hon tillhandahöll till sina användare och var i enlighet med deras krav som var i den officiella versionen, det ger WhatsApp-användare möjlighet att dölja hemlighet konversationer som tidigare inte var möjliga och det gjorde det också möjligt för dem att läsa alla inkommande meddelanden även efter att det raderades av kontakten med alternativet att förhindra radering av meddelanden, gjorde det också möjligt för dem att återställa raderade meddelanden som de raderade antingen i det ögonblicket eller även efter att en lång tid har gått och i förhållande till icke-fixade WhatsApp, det vill säga de som försvinner efter 24 timmar har gått. Lyftningen av ärenden i Alsturi har förlängts till en tidsperiod som överstiger 30 sekunder och andra förbättrade ytterligare funktioner .


Funktioner för att ladda ner den gyllene WhatsApp-uppdateringen:


  1. Dölj den senaste aktiviteten på  WhatsApp Plus Gold  : Med denna version av  WhatsApp Abu Arab är  det nu möjligt att dölja ditt sista utseende och din online-närvaro helt från andra kontakter.
  2. Dölj två mottagarkonton: Med den här funktionen kan du läsa vad du vill från vänner utan att vara medveten om, och detta görs genom att inaktivera det andra blå märket bredvid meddelandet.
  3. Dölj skrivinspelning: Du kan göra detta under chatt utan att den andra parten inser att du skrev eller spelade in ett ljudklipp för att bli förvånad av svaret efter att ha fått meddelandet.
  4. Skriftligt fall (text) längre: En ökning har gjorts för att öka antalet tecken som kan inkluderas i textstavelserna på Al-Satori till 255 tecken, efter att de var begränsade till 130 tecken.
  5. Aktivera för att se statusen för den fasta WhatsApp för kontakter på konversationsskärmen: Du kan nu läsa fallen av WhatsApp-vänner fixerade utan att behöva gå till hans personliga sida eftersom det visas på chattskärmen där konversationen pågår bland du direkt under namnet med utseendedata som visar om de är anslutna eller inte.
  6. Möjligheten att ändra applikationens färger: Med Whatsapp Gold kan du arbeta med att ändra applikationens färg, teckensnitt, bakgrunder och fönster och ändra dem så att de passar din smak genom de färger som du har beviljat av applikationen gav dess användare också möjligheten att ändra dess grundläggande ikon och ersätt den i enlighet med dess smak och lutning för en specifik färg.
  7. Kör ett andra nummer till den officiella sidan på en telefon.
  8. Applikationen är kompatibel med alla versioner av Android.
  9. Applikationen är gratis och fri från irriterande annonser.


Andra tillägg till WhatsApp Gold Abu Arab:

  1. Kopiera och ladda ner WhatsApp-fall, bilder och videor.
  2. Uppdatering mot förbudet.
  3. Aktivera att lägga till och  ladda ner  klistermärken på  WhatsApp Gold Crown  från vilken butik du har tillgängligt.
  4. Lägg till en ny uppsättning teckensnitt som kan användas för att ändra teckensnittet för applikationen och chattskärmen.
  5. Låt 30 konversationer istället för 3 installeras i huvudgränssnittet.
  6. Inaktivera öppna dolda konversationer när du trycker på Whatsapp.
  7. Aktiverar omordnande av meddelanden från äldsta till nyaste och bakåt, efter att ha visat meddelandena från en viss gruppmedlem.
  8. Lös problemet med tvingad upphängning i det automatiska svaret.
  9. Förhindrar att media visas i mobilstudion och gör det möjligt att se dem på  WhatsApp Gold   utan att behöva ladda ner dem.
  10. Aktivera att spara och dela konversationer som zip.
  11. Möjligheten att begära en rapport om din kontoinformation på WhatsApp.
  12. Lade till alternativet för nattläge som visas bredvid Wi-Fi-ikonen som är ansvarig för att inaktivera internet i applikationen.
  13. Lägga till ett temabutik med mer än 1000 teman och åtgärda problemet med att inte visa teman.
  14. Aktivera svara på gruppmedlemmars meddelanden separat på privat.
  15. Tillagd användning av fingeravtrycksgränssnittet.
  16. Lägg till nya alternativ för aviseringar som vem är online och vem som har ändrat sin profilbild.
  17. Bättre hastighet och prestanda när du skickar och tar emot meddelanden.
  18. Lös problemet med programdelning när teckensnittet ändras.
  19. Fix krasch när du försöker söka efter teman.
  20. Andra korrigeringar och förbättringar.


Varning: Om ditt konto exponerades för den tidigare versionen av det tillfälliga förbudet, måste du ta bort den kopian efter att du har slutfört säkerhetskopian av konversationerna som fanns på det och sedan kan du börja med att ladda ner den gyllene  uppdateringen  av  Whatsapp Gold  och installera det på din mobiltelefon och gör en återställning av samtalen och hämta alla chattar För att slutföra de återstående procedurerna som krävs för att starta den nya versionen.

Golden WhatsApp nedladdningsområdet senaste uppdatering





WhatsApp Abu Arab Detta var den senaste versionen av Whatsapp Gold och vi kommer att uppdatera nedladdningslänkarna i händelse av en ny version.
Ladda ner WhatsApp Gold Abu Arab 2020
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent