recent
أخبار ساخنة

Lataa WhatsApp Ismail Al Qasim iswhatsapp

الصفحة الرئيسية

Lataa WhatsApp Ismail Al Qasim ISWhatsapp WhatsApp kieltoa vastaan


Täällä palaamme sinulle laittaa käsiisi ladata WhatsApp Ismail Al Qasim (IS Whatsapp - ISWhatsapp) Arabiankielinen versio WhatsApp Plus vastaan kiellon sen uusin versio vuonna 2020, vaikka on uusi paikalla, mutta osoittautui sen arvoinen ja tuli ilmapiiriin kilpailun vahvasti ansiosta ainutlaatuisia ja innovatiivisia ominaisuuksia, jotka olivat eturintamassa turvallisuus ominaisuus Täysi ja vapaa väliaikaisia kieltoja, jotka ovat jo pitkään varastetut käyttäjät WhatsApp kopioita muutettu eri nimillä, kuten WhatsApp Plus Golden mutta WhatsApp Ismail Al Qasim tämä ongelma valvottiin ja poistetaan radikaalisti tulla turvallinen versio ja kielto on kehitetty standardien mukaisesti Whatsapp Plus ja laittaa monia ominaisuuksia se tulee yksi yleisimmistä kopioista arabien kohtaus.


IS Whatsapp ISWhatsapp


WhatsApp Ismail Al Qasim Viimeksi päivitetty:


IS8hatsapp käyttäjille ennen kuin alamme listalle tiedot takana tämä versio, meidän on annettava sinulle tärkeä huomautus selventää joitakin vaiheita sinun pitäisi seurata välttää estää WhatsApp tili:

Sinun on poistettava WhatsAppin vanha versio, ennen kuin aloitat uuden version asentamisen puhelimeesi.
Aktivoi tilisi lisäämällä numerosi uuteen päivitykseen ja antamalla aktivointikoodi, joka vastaanottaa sinut tekstiviestinä aktivointimenettelyn suorittamiseksi.
Muista, ettet liity useaseen ryhmään, jotta et päädy estettyyn ryhmään.
Voit välttää tietojen menettämisen, joka oli vanha versio sinun pitäisi tehdä varmuuskopio viesteistä ennen kuin aloitat prosessin poistaa kopion jälkeen, että vaihe on tehty ja poistaa, että kopio voit suoraan aktivoida uuden version WhatsApp Ismail Kassem ja aktivoida oman numeron.


Veres ISWhatsapp erikoisartikkeli veres käännös:


Automaattinen vastaus saapuviin viesteihin: Tätä ominaisuutta voidaan tukea vastaamaan automaattisesti yhteystietojen viesteihin, kun olet varattu ja et pysty vastaamaan sillä hetkellä.

Piilota chatit: Tämän ominaisuuden avulla voit piilottaa joitakin yksityisiä chatteja, jotka haluat pitää poissa aloitusnäytön keskusteluluettelosta ja nähdä ne itse ja tämä prosessi tapahtuu menemällä haluttuun keskusteluun ja valitsemalla piilottaa chat tallennetaan piilotettuihin keskusteluihin ja voit nähdä ne ja suorittaa loput keskustelut menemällä pääkäyttöliittymään ja klikkaamalla sanaa Whatsapp.

Tunnista tietyt WhatsApp-tapaukset, jotka osoittavat, että olet nähnyt ne, ja piilota muiden katselu: tällä toiminnolla näet, mistä tapauksista pidät näyttämättä, että olet kaikki nähnyt ne, ja valitse tietyt tilanteet näkyviksi vain ilman muita korjaamalla alla olevaa tilannetta.

Poista viestejä milloin tahansa: Se sattuu kaipaamaan tietyn viestin kirjoittamista tai lähettää viestin vahingossa jollekin yhteystiedoistasi ja haluat poistaa ne kokonaan molemmilta osapuolilta, joita voit tehdä niin WhatsApp Ismail Al Qasimilla, poistaa nämä viestit, vaikka ne on lähetetty kauan.

Sovellusrivin muutos: ISWhatsappissa on joukko fontteja, jotka voit valita, vaihtaa ja käyttää sovelluksessa.

Piilota, että olet aktiivinen nyt: yksi yksityisyyden ominaisuuksia parempana suurin osa käyttäjistä, jonka avulla he voivat tulla ja poistua sovelluksesta kenenkään tietämättä siitä ja siten selailemassa mukavasti ja vähemmän ärsyttävää.

Keskustele varaamattomien numeroiden kanssa: ominaisuus, joka ei ollut aiemmin käytettävissä WhatsApp Messengerissä ja joka lisättiin WhatsApp Plus -kopioihin, useita tykkää gb WhatsAppista ja og Whatsappista, jotta käyttäjä voi aloittaa keskustelut ja soittaa puheluita tallentamattomilla numeroilla yhteystiedoissaan helposti ja ilman, että niitä tarvitsee tallentaa etukäteen laitteessa.


Tietosuojakäytäntö WhatsApp Plus WhatsApp Ismail Al Qasim:



  1. Piilota ystävien jakama tarinakello.
  2. Piilota vastaanotettujen viestien lukeminen ilman toisen osapuolen tietoja.
  3. Piilota ja ota käyttöön luku- ja vastaanottoterveys vain, kun vastaat viesteihin (kun tämä ominaisuus on aktivoitu, automaattinen vastaus poistetaan käytöstä)
  4. Määritä sovellukselle lukko niin, että muiden on vaikea tunkeutua ja häiritä yksityisyyttäsi.
  5. Estä viestien poistaminen kolmansilta osapuolilta sekä heidän WhatsApp-palvelupyynnöt.
  6. Estä valitsemistasi yhteystiedoista puhelujen vastaanottaminen ja ota ne käyttöön loput.


Samanlainen sovellus: Lataa WhatsApp Blue vastaan kielto

Uudet lisäykset WhatsApp Ismail ISWhatsapp:


  • Mahdollisuus määrittää ajoitettuja viestejä.
  • Irrota Internet ISWhatsappista ja säädä sitä lentotilassa vaikuttamatta laitteesi muihin sovelluksiin.
  • Hallitse lähettäjän profiilin kokoa.
  • Ota profiilikuvasi ja kaikkien lähettäjien valokuvat käyttöön kaikissa viesteissä yksittäisen keskustelun aikana tai ryhmissä.
  • Tee paljon käyttöä pääkäyttöliittymän.
  • Anna joukko versio kuvakkeet ja chat-ilmoitukset korvata peruskuvakkeet, jos käyttäjä niin haluaa.
  • Lisää vaihtoehto, joka on aina yhdistetty, ja mahdollisuus piilottaa ilmoitukset.
  • Lisää ominaisuus, jos haluat poistaa keskustelun ja ryhmäviestilaskurin käytöstä.
  • Suurenna WhatsApp-videotapausten lataamisen kestoa noin 8 minuuttiin 30 sekunnin sijaan.
  • WhatsApp käyttäjät voivat katsella tapauksia, ladata videoita ja valokuvia, ja kopioida mitä on kirjoitettu niistä.
  • Useita sovelluksen lukitusvaihtoehtoja eri tyyleissä, kuten salasanassa, sormenjäljessä, tyylissä tai kuviossa.
  • Lisää yötilan teemaominaisuus.
  • Sovelluksen avulla voit avata useita keskusteluja kerralla multichat-ominaisuuden kautta.




Täällä olemme saavuttaneet loppuun meidän artikkeli ja toivomme, että olemme täyttäneet jopa pieni osa oikeudesta WhatsApp versio Ismail Al Qasim ISWhatsapp, joka kukoisti ansiosta etuja ja yksinomainen lisäyksiä, joita sen kehittäjä ja jotka eivät löydä sitä WhatsApp Green kokeile sitä nyt nähdä sen tehokkuutta ja voimaa sen suorituskykyä ja jakaa kokemuksesi sen kanssa kommentit ruutuun.

 Lataa WhatsApp Ismail Al Qasim iswhatsapp
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent