recent
أخبار ساخنة

descarregar WhatsApp Ismail al Qasim iswhatsapp

الصفحة الرئيسية

Descarregar WhatsApp Ismail Qasim ISWhatsapp WhatsApp contra la prohibició de


Aquí tornem a vostè per posar a les seves mans descarregar WhatsApp al Qasim (és WhatsApp-iswhatsapp) versió àrab de WhatsApp Plus contra la prohibició de la seva última versió de l'any 2020 tot i ser nou en l'escena, però va demostrar la seva vàlua i va entrar a l'atmosfera de la competència amb força gràcies a les característiques úniques i innovadores que estaven al capdavant i lliure de prohibicions temporals que han estat robades els usuaris de les còpies de WhatsApp modificades per diferents noms com WhatsApp Plus Golden però amb WhatsApp Ismail Qasim aquest problema va ser controlat i eliminat radicalment per convertir-se en una versió segura i en contra de la prohibició es va desenvolupar d'acord amb els estàndards de WhatsApp Plus i posar moltes característiques en ella per convertir-se en una de les


IS Whatsapp ISWhatsapp


De WhatsApp Ismail al Qasim darrera actualització:


Per als usuaris d' Iswhatsapp abans de començar a enumerar els detalls darrere d'aquesta versió, necessitem donar-vos una nota important per aclarir alguns dels passos que heu de seguir per evitar el bloqueig del compte de WhatsApp:

Heu d'eliminar la versió antiga de WhatsApp abans de començar a instal·lar la nova versió al vostre telèfon.
Activa el teu compte afegint el teu número a la nova actualització i introduint el codi d'activació que et rebrà en forma de missatge SMS per completar el procediment d'activació.
Tingues en compte que no s'uneixen a un gran nombre de grups perquè no acabis de bloquejar-se.
Per evitar la pèrdua de dades que estava en la versió antiga hauríeu de fer una còpia de seguretat dels missatges abans d'iniciar el procés de supressió de la còpia després d'aquest pas i eliminar aquesta còpia podeu activar directament la nova versió de WhatsApp Ismail Kassem i activar el vostre propi número.


Noves característiques ISWhatsapp nova versió:


Resposta automàtica als missatges entrants: aquesta característica pot ser compatible per respondre automàticament als missatges dels contactes quan està ocupat i no pot respondre en aquest moment.

Amaga els xats: aquesta característica us permet ocultar alguns xats privats que voleu mantenir allunyats de la llista de xat de la pantalla d'inici i veure'ls pel vostre compte i aquest procés es fa anant al xat desitjat i escollint ocultar el xat per ser guardat dins de xats ocults i podeu veure'ls i completar la resta de les converses anant a la interfície principal i fent clic a la paraula WhatsApp.

Identifiqueu casos concrets de WhatsApp que us mostren que els heu vist i oculteu veient la resta: amb aquesta funció podeu veure quins casos us agrada sense mostrar que tots heu vist i triar certes situacions perquè siguin visibles només sense altres corregint la situació a continuació.

Eliminar els missatges en qualsevol moment: li passa a perdre l'escriptura d'un missatge en particular o enviar un missatge per error a un dels seus contactes i vol eliminar-los completament d'ambdues parts pot fer-ho amb WhatsApp Ismail al Qasim eliminarà aquests missatges, fins i tot si ha estat un llarg temps des que van ser enviats.

App canvi de línia: iswhatsapp té un conjunt de fonts que pots triar, canviar i utilitzar a l'aplicació.

Amaga't que estàs actiu ara: una de les característiques de privacitat preferit per la majoria dels usuaris que els permet entrar i sortir de l'aplicació sense que ningú ho sàpiga i, per tant navegant més còmodament i menys molest.

Xategeu amb números sense reserva: una característica que no estava disponible a WhatsApp Messenger anteriorment i es va afegir a les còpies de WhatsApp Plus diversos gustos GB WhatsApp  i og WhatsApp perquè l'usuari pugui iniciar converses i fer trucades amb números no guardats en els seus contactes de manera fàcil i sense haver de guardar-los per endavant en el dispositiu.


Política de privacitat a WhatsApp més WhatsApp Ismail al Qasim:



  1. Amagui el guàrdia d'història compartit per amics.
  2. Ocultar la lectura dels missatges rebuts sense el coneixement de l'altra part.
  3. Amagui's i permeti lectura i rebi salut només quan respon a missatges (quan aquesta característica està activada, la resposta automàtica es desactivarà)
  4. Configureu un bloqueig per a l'aplicació perquè sigui difícil que la resta es penetri i interfereixi amb la vostra privadesa.
  5. Evita suprimir missatges de tercers, així com els casos de WhatsApp.
  6. Bloqueja la recepció de trucades des de contactes que seleccionis i habilita per a la resta.



Noves incorporacions WhatsApp Ismail ISWhatsapp:


  • La possibilitat de configurar missatges programats.
  • Desconnecta la Internet de l'ISWhatsapp i ajusta-la al mode de vol sense afectar altres aplicacions del teu dispositiu.
  • Controleu la mida del perfil del remitent.
  • Activeu la foto de perfil, així com les fotos de tots els remitents a tots els missatges durant la xerrada individual o en grups.
  • Fer un munt d'ús de la interfície principal.
  • Proporcioneu un conjunt d'icones de versió i notificacions de xat per reemplaçar les icones bàsiques si l'usuari així ho desitja.
  • Afegeix l'opció que sempre estiguis connectat i l'opció d'ocultar notificacions.
  • Afegeixi la funció per impossibilitar el xerrada i comptador de missatge de grup.
  • Augmentar la durada de la càrrega de casos de vídeo de WhatsApp a aproximadament 8 minuts en lloc de 30 segons.
  • Els usuaris de WhatsApp poden veure casos, descarregar vídeos i fotos, i copiar el que va ser escrit d'ells.
  • Múltiples opcions de bloqueig d'aplicacions en diferents estils, com ara contrasenya, empremta digital, estil o patró.
  • Afegiu la característica de tema de mode nocturn.
  • L'aplicació us permet obrir més d'una conversa alhora mitjançant la funció multichat.




Aquí hem arribat al final del nostre article i esperem que hem complert fins i tot una petita part de la dreta de la versió de WhatsApp Ismail al Qasim ISWhatsapp, que va florir gràcies als avantatges i addicions exclusives que ens proporcionen el seu desenvolupador i que no el trobarà a WhatsApp Green ho Tasta ara per veure la seva efectivitat i força del seu acompliment i compartir la seva experiència amb ell a la caixa de comentaris.

descarregar WhatsApp Ismail al Qasim iswhatsapp
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent