recent
أخبار ساخنة

Download WhatsApp Ismail Al Qasim iswhatsapp

الصفحة الرئيسية

Lejupielādēt WhatsApp Ismail Al Qasim ISWhatsApp WhatsApp pret aizliegumu


Šeit mēs atgriežamies pie jums, lai ievietotu jūsu rokās lejupielādēt WhatsApp Ismail Al Qasim (IS Whatsapp - ISWhatsapp) arābu versija WhatsApp Plus pret aizliegumu ar savu jaunāko versiju par gadu 2020, neskatoties uz to, ka tā ir jauna uz skatuves, bet pierādīja savu vērtību un stājās atmosfērā konkurences stingri pateicoties unikālo un novatoriskas funkcijas, kas bija priekšplānā drošības iezīme Full un bez pagaidu aizliegumiem, kas jau sen ir nozagts lietotājiem WhatsApp kopijas modificēti ar dažādiem nosaukumiem, piemēram, WhatsApp Plus Golden, bet ar WhatsApp Ismail Al Qasim šī problēma tika kontrolēta un likvidēta radikāli kļūt par drošu versiju un pret aizliegumu tika izstrādāta saskaņā ar Whatsapp Plus standartiem un nodot daudzas funkcijas tajā, lai kļūtu par vienu no visbiežāk kopijas arābu skatuves.


IS Whatsapp ISWhatsapp


WhatsApp Ismail Al Qasim Pēdējo reizi atjaunināts:


IsWhatsApp lietotājiem, pirms mēs sākam uzskaitīt informāciju, kas ir šīs versijas pamatā, mums ir jāsniedz jums svarīga piezīme, lai precizētu dažus no soļiem, kas jums jāievēro, lai izvairītos no WhatsApp konta bloķēšanas:

Jums ir nepieciešams, lai izdzēstu veco versiju WhatsApp, pirms sākat instalēt jauno versiju savā tālrunī.
Aktivizējiet savu kontu, pievienojot savu numuru jaunajam atjauninājumam un ievadot aktivizācijas kodu, kas saņems jūs īsziņas veidā, lai pabeigtu aktivizācijas procedūru.
Paturiet prātā, lai nepievienotos daudz grupu, lai jūs nebeigtos ar bloķēts.
Lai izvairītos no datu zudumu, kas bija par veco versiju, jums vajadzētu veikt backup no ziņojumiem, pirms sākat procesu dzēšanas kopiju pēc tam, kad šis solis ir izdarīts, un noņemt šo kopiju jūs varat tieši aktivizēt jauno versiju WhatsApp Ismail Kassem un aktivizēt savu numuru.


New ISWhatsApp features new version: New ISWhatsapp iezīmes jaunā versija:


Automātiskā atbilde uz ienākošajiem ziņojumiem: šo līdzekli var atbalstīt, lai automātiski atbildētu uz ziņojumiem no kontaktpersonām, kad esat aizņemts un tajā brīdī nevarat atbildēt.

Hide Chats: Šī funkcija ļauj paslēpt dažas privātās tērzēšanu, kuru vēlaties turēt prom no tērzēšanas saraksta sākuma ekrānā un redzēt tos par savu un šis process tiek darīts, dodoties uz vēlamo tērzēšanu un izvēloties paslēpt tērzēšanu, kas saglabāta slēptās tērzēšanas un jūs varat redzēt tos un pabeigt pārējo sarunas, dodoties uz galveno saskarni un noklikšķinot uz vārda WhatsApp.

Noteikt konkrētus WhatsApp gadījumus, kas parāda, ka esat redzējuši tos un slēpt skatoties pārējo: ar šo funkciju jūs varat redzēt, kādi pieteikumi jums patīk, neparādot, ka jūs visi esat redzējuši tos un izvēlēties dažas situācijas, kas ir redzamas tikai bez citiem, labojot situāciju zemāk.

Dzēst ziņas jebkurā laikā: Tas notiek ar garām rakstot konkrētu ziņu vai nosūtīt ziņu kļūdas dēļ uz vienu no jūsu kontaktiem, un jūs vēlaties, lai izdzēstu tos pilnībā no abām pusēm jūs varat darīt ar WhatsApp Ismail Al Qasim izdzēsīs šos ziņojumus, pat ja tas ir ilgs laiks, kopš tie tika nosūtīti.

Lietotņu līnijas maiņa: ISWhatsapp ir fontu kopa, ko varat izvēlēties, pārslēgt un izmantot programmā.

Slēpt, ka jums ir aktīvs tagad: viens no privātuma iezīmes dod priekšroku lielākā daļa lietotāju, kas ļauj viņiem ieiet un iziet pieteikumu, nevienam nezinot par to un tādējādi pārlūkojot ērtāk un mazāk kaitinošas.

Tērzējiet ar nerezervētiem numuriem: funkciju, kas iepriekš nebija pieejama WhatsApp Messenger un tika pievienota WhatsApp Plus kopijām, kas patīk gb WhatsApp un og WhatsApp,lai lietotājs varētu sākt sarunas un veikt zvanus ar nesaglabātiem numuriem viņa kontaktos viegli un bez nepieciešamības tos iepriekš saglabāt ierīcē.


Privātuma politika whatsApp Plus WhatsApp Ismail Al Qasim:



  1. Slēpt stāsts skatīties kopīgi ar draugiem.
  2. Slēpt saņemto ziņojumu lasīšanu, par to nezinot otra puse.
  3. Slēpt un iespējot lasīt un saņemt veselību tikai tad, kad atbildat uz ziņojumiem (ja šī funkcija ir aktivizēta automātiskā atbilde tiks atspējota)
  4. Iestatiet lietojumprogrammas bloķēšanu, lai pārējiem būtu grūti iekļūt jūsu konfidencialitātē un traucēt tai.
  5. Novērst ziņojumu dzēšanu no trešajām pusēm, kā arī to WhatsApp pieteikumus.
  6. Bloķējiet zvanu saņemšanu no atlasītajiem kontaktiem un iespējojiet tos pārējiem.



Jauni papildinājumi WhatsApp Ismail ISWhatsapp:


  • Iespēja iestatīt ieplānotos ziņojumus.
  • Atvienojiet internetu no ISWhatsApp un pielāgojiet to lidojuma režīmā, neietekmējot citas lietotnes jūsu ierīcē.
  • Kontrolējiet sūtītāja profila lielumu.
  • Iespējojiet savu profila attēlu, kā arī visu sūtītāju fotoattēlus visiem ziņojumiem atsevišķu tērzēšanas vai grupu laikā.
  • Padarīt daudz izmantot galveno interfeisu.
  • Nodrošiniet versiju ikonu un tērzēšanas paziņojumu kopu, lai aizstātu pamata ikonas, ja lietotājs to vēlas.
  • Pievienojiet opciju, kas vienmēr ir savienota, un paziņojumu paslēpto opciju.
  • Pievienojiet funkciju, lai atspējotu tērzēšanas un grupas ziņojumu skaitītāju.
  • Palieliniet WhatsApp video gadījumu augšupielādes ilgumu līdz aptuveni 8 minūtēm, nevis 30 sekundēm.
  • WhatsApp lietotāji var skatīt pieteikumus, lejupielādēt videoklipus un fotoattēlus un kopēt to, kas no viņiem rakstīts.
  • Vairākas programmu bloķēšanas opcijas dažādos stilos, piemēram, parole, pirksta nospiedums, stils vai raksts.
  • Pievienojiet nakts režīma motīva funkciju.
  • Lietotne ļauj vienlaikus atvērt vairākas sarunas, izmantojot funkciju Multichat.



Šeit mēs esam sasnieguši beigām mūsu rakstu, un mēs ceram, ka mēs esam izpildījuši pat nelielu daļu no tiesībām WhatsApp versija Ismail Al Qasim ISWhatsapp, kas uzplaukusi, pateicoties priekšrocībām un ekskluzīvu papildinājumi, ko mums tā attīstītājs, un kas neatradīs to WhatsApp Green izmēģināt tagad, lai redzētu tās efektivitāti un izturību tās darbības un dalīties ar savu pieredzi ar to komentāru ailē.

Download WhatsApp Ismail Al Qasim iswhatsapp
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent