recent
أخبار ساخنة

Šta je sa Omar Pink novo ažuriranje 2020

الصفحة الرئيسية

Preuzmi šta god je Omar Pink


Uprkos udvostručavanju broja kopija razvijenih iz bilo čega i različitih mišljenja o njihovoj preferenci, grupa građevinara Omar batheeb ima značajnu stopu slave i popularnosti i nadmašila je tu dugu listu onoga što je plus osim onoga što je i zlato i plavo i sve veće potražnja za njim i potražnjom mnogih da ga iskoriste i oslanjaju se na uređaje koje vam predstavljamo danas. šta je sa Omar roze novim i stavite ga u vaše ruke sa najnovijom verzijom ako imate OB2Whatsapp "Šta god ti Omar" stari na mobilnom možeš da skineš najnovije vesti iz onoga što je Omar Pink sa dna članka i ako ga ne posjeduješ i želiš da Probajte ga i vi možete preuzeti i prikazati ga pred vama tako da se njegovi korisnici mogu bolje upoznati i za sve koji nisu imali priliku da je pokušaju uzeti zamisao o objektima i funkcijama i funkcijama koje je postavio u njega i napravila karakterističnu kopiju.

omar whatsapp pink
Preuzimanje onoga što je Omar Pink najnovije verzije


Je li ono što je na sigurnom dobu


Unatoc mnostvo društvenih medijskih platformi, koji zvanicni ostaje uvek vodja medju njima, zbog lakoćom suočavanja s njom i svjetlošću procesa komunikacije između pojedinaca u smislu primanja i slanja poruka kao i razmjenu fajlova koji su ga premašili od drugih aplikacija za chat i to je bio fokus mnogih poduzetnika poput brata Omara bathebea, koji se oslanjao na ponudu originalne verzije usluga i napravio ga kao kamen temeljac stvaranja kopije OB2Whatsapp verziju koja je usmjerena ka djevojkama i još dvije kopije povezane s njihovim imenom i bila je Shaqa kako je Omar Al-wardi nazvao ono što je plavo doba koliko godina ima novih dodataka. Procijenjeno na 1000 i možda više i kada ste preuzeli ovu verziju moći ćete otvoriti drugi račun sa novim brojem na aplikaciji osim prvog računa o službenoj verziji i sve ove aplikacije su potpuno sigurne i Nema štete jer se promjena boje radi samo na otvorenim kodovima i nijedan investitor ne može pristupiti poruci ili špijunirati korisnike tako da su sve kopije onoga što je na sigurnom.

Ono što je Omar Al-Wardi najnovija verzija


Možete raditi na tome normalno bez da račun bude podvrgnut privremenoj zabrani, što je bio razlog za strah od mnogih svojih iskustava i ostatka modifikovanih kopija, uz ažuriranja koja su nedavno napravljena ovaj problem je fiksirana i smanjena, što ga je učinilo sigurnijom verzijom nego ranije, pored mnogo karakteristika i privatnosti koje ćete moći dobiti kada preuzimate ono što je na primjer Omar Pink "Šta god da se može:

  • Aktivirajte moderne opcije privatnosti kao anonimnost.
  • Sakrij se gledajući šta si video u vezi sa kontaktima koje si vidio.
  • Kontroliraj boje i ekran za chat.
  • Učitaj prijatelje slike, videa i Kopiraj tekstualne slučajeve.
  • Dijelite medije sa videa i audio veličine i slike u većim brojevima od onih koji se mogu slati na ono što je u velikoj rezoluciji.
  • Druge dodatke.


Novi "kako se ažurira" Omar Pink OB2Whatsapp:


  1. Produžimo život kopije na više od 5 mjeseci od datuma objavljivanja.
  2. Sigurna kopija i protiv zabrane.
  3. Dodajte večernju i transparentnu temu aplikacije kako biste aktivirali jedan na kućnom ekranu umjesto zadanog načina.
  4. Omogući Breakper Perxi opciju, koja doprinosi osiguranju sigurnosti aplikacije i stoji na putu bilo kojeg blokiranja koja može utjecati na kopiju od bilo koje stranke.
  5. Dodajte opciju za brzi pristup za razgovore koji vam omogućava pristup drugim razgovorima unutar vašeg ekrana sa vašim sakom bez povratka na glavni interfejs.
  6. Dodatak male ikone na prednjem ekranu za razgovore obuhvaća nekoliko opcija (eksplozivni tekst, dobar tekst, dekoracija teksta (Emoji), tekstualni uređivanje.
  7. Šta se može posmatrati na odgovarajući način za Instagram slučajeve.
  8. Sposobnost da se vidi neki efekat pada koji još jedan pogled na razgovore.
  9. Ubacite nove oblike efekata pada.
  10. Omogući opciju efekata kao što su klise na gore i dolje.
  11. Uključite neke islamske dodatke kao što su kur ' An i adhezije koje vas interesuju.
  12. Aktivirajte @thein osobinu koja pokazuje da je korisnik spomenuo ili odgovorio na njegove poruke u grupama.
  13. Identificirajte kontakte koji vas mogu dodati u grupe i spriječiti ostale da to čine.
  14. Sada možete prikazati vaše poruke ili one od svih članova grupe odvojeno od ostalih članica.
  15. Omogući opciju aktivacije/deaktivacije za još čitih fraza koje se pojavljuju na dugim porukama.
  16. Omogući autoreply i zakazane poruke.
  17. Omogući desni i lijevi svitak blokiranja između glavnih dijelova interfejsa (chat, statusa i poziva).
  18. Omogućite osobinu brisanja poruka koje je poslao korisnik svima u istom trenutku ili čak i dugo nakon slanja.
  19. Dodaj opciju za čišćenje otpada.
  20. Dodajte nove opcije za upravljanje bojama aplikacije.
  21. Nove procedure i dodatna poboljšanja kako bi osigurali brzinu i performansu najbolje verzije.

Preuzimanje veze: preuzmi Šta Omar roze Šta

Ova verzija je ažurirana kao i ono što je Sapp Omar Pink OB2Whatsapp instaliran iznad prethodne verzije i za svakoga ko drži ono što je ružičasto po prvi put će biti kao nova verzija.
Šta je sa Omar Pink novo ažuriranje 2020
Šta je sa Omar Pink novo ažuriranje 2020
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent