recent
أخبار ساخنة

WhatsApp Omar Розово Нова актуализация 2020

الصفحة الرئيسية

Изтегляне На Whatsapp Омар Розов


Въпреки удвояването на броя на копията, разработени от WhatsApp и различни мнения за тяхното предпочитание, копираната група на разработчика Omar Batheeb има значителен процент на слава и популярност и на върха на този дълъг списък на Whatsapp Plus освен златои синьо и до нарастващото търсене на него и на търсенето на много хора да го използват и да разчитат на техните устройства, които ви представяме днес WhatsApp Omar Розово нов и го сложи в ръцете си с най-новата версия Ако имате OB2Какво "Whatsapp " " старо на вашия мобилен телефон можете да изтеглите най-новата актуализация от WhatsApp Omar Pink от дъното на статията и ако не го притежавате и искате да го опитате можете да го изтеглите също така го представим пред вас, така че потребителите да могат да го опознаят повече и за всеки, който не е имал възможност да го пробвам да го вземе идея за съоръженията и функциите и характеристиките, поставени в него разработчик и го направи отличителен копие.

omar whatsapp pink
Изтеглете WhatsApp Omar розова последна версия


Е WhatsApp Възраст безопасно


Въпреки множеството платформи на социалните медии, whatsapp длъжностно лице винаги е лидер сред тях, поради лекотата на справяне с него и лекотата на процеса на комуникация между отделните хора по отношение на получаване и изпращане на съобщения, както и обмен на файлове, които го надминаха от други чат приложения и го направи в центъра на много разработчици като брат Омар Батебе, който разчита на офертата на оригиналната версия на услугите и го направи крайъгълен камък за създаване на копие OB2Какво е предназначена за момичета и две други копия, свързани с името им и shaqa WhatsApp Omar Al-Wardi наричаWhatsApp възраст синьо и WhatsApp възраст с нови допълнения, оценени на 1000 и може би повече и когато сте изтеглили тази версия ще бъде в състояние да се отвори друг акаунт с нов номер на приложението освен първата си сметка на официалната версия и всички тези приложения са напълно сигурни и няма щети, защото обезцветяването се прави само на отворени кодове и няма разработчик да получите достъп до съобщение тайна или шпионин на потребителите, така че всички копия на WhatsApp възраст е безопасно.

WhatsApp Omar Al-Wardi-последна версия


Можете да работите върху него нормално, без сметката да бъде подложена на временна забрана, която е причината за страха от много от опита си и останалата част от модифицираните копия, с актуализациите, направени наскоро този проблем е фиксиран и намалена, което го направи по-сигурна версия, отколкото преди в допълнение към много функции и неприкосновеността на личния живот, които ще бъде в състояние да получите, когато изтеглите Whatsapp омар розово " whats omar " например можете да:

  • Активирайте съвременни опции за поверителност, като например анонимност.
  • Скриване на изгледа WhatsApp пратеници случаи, които сте видели от контактите, които сте разглеждали.
  • Контролирайте цветовете на приложението и екрана за чат.
  • Качете случаи на снимки, видеоклипове и копирайте текстови случаи на приятели.
  • Споделяйте мултимедия от видеоклипове и обеми на аудио размер и снимки в по-големи числа от тези, които могат да бъдат изпратени на WhatsApp Messenger с висока резолюция.
  • Други допълнения.


Нова актуализация на WhatsApp Omar Розов OB2Какво приложение:


  1. Да удължите срока на действие на копието на повече от пет месеца от датата на публикуване.
  2. копие и против забраната.
  3. Добавете темата за нощния и прозрачен режим на приложението, за да активирате един на началния екран, вместо режима по подразбиране.
  4. Активирайте опцията Breakper Perxi, която допринася за гарантиране на сигурността на приложението и стои в пътя на всяко блокиране, което може да повлияе на копието от всяка страна.
  5. Добавете опцията за бърз достъп за разговори, която ви позволява да получите достъп до други разговори от рамките на екрана за чат, без да се налага да се върнете към основния интерфейс.
  6. Добавянето на малка икона в предната част на екрана за разговор включва няколко опции (експлозивен текст, фин текст, текст decoration (емотикони), редактиране на текст.
  7. Случаите на WhatsApp могат да се разглеждат по подходящ начин за случаите в Instagram.
  8. Способността да видите някои падащи ефекти, които дават друг поглед към чатове.
  9. Въведете нови форми на падащи ефекти.
  10. Активирайте опцията ефекти при превъртане на чата нагоре и надолу.
  11. Включете някои ислямски допълнения като Корана и срастванията, които ви интересуват.
  12. Активирайте функцията @thein, която показва потребителя, който го е споменал или отговори на съобщенията си в групи.
  13. Идентифицирайте контактите, които могат да ви добавят към групи и да не позволяват на останалите да направят това.
  14. Сега можете да преглеждате съобщенията си или тези на всеки член на групата отделно от останалите членове.
  15. Активирайте опцията за активиране/деактивиране за още прочетени фрази, които се появяват на дълги съобщения.
  16. Разрешаване на автоматично и планирани съобщения.
  17. Активирайте опцията за блокиране на десния и левия превъртач между главните секции на интерфейса (чат, състояние и повиквания).
  18. Активирайте функцията за изтриване на съобщения, изпратени от потребител до всички в един и същи момент или дори дълго след като са били изпратени.
  19. Добавете опцията за почистване на отпадъци на WhatsApp.
  20. Добавяне на нови опции за управление на цветовете на приложението.
  21. Нови процедури и допълнителни подобрения, за да се осигури скоростта и производителността на най-добрата версия.

Изтегляне връзка: Изтегляне На Whatsapp Омар РозовоWhatsapp

Тази версия е актуализирана като WhatsApp Pink OB2Whatsapp е инсталиран над предишната версия и за всеки, който държи WhatsApp възраст розово за първи път ще бъде като нова версия

WhatsApp Omar Розово Нова актуализация 2020
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent