recent
أخبار ساخنة

Κατεβάστε WhatsApp Ismail Al Qasim iswhatsapp

الصفحة الرئيسية

Κατεβάστε WhatsApp Ismail Al Qasim ISWhatsapp WhatsApp κατά της απαγόρευσης


Εδώ επιστρέφουμε σε σας για να θέσει στα χέρια σας κατεβάσετε WhatsApp Ismail Al Qasim (IS Whatsapp - ISWhatsapp) Αραβική έκδοση του WhatsApp Plus κατά της απαγόρευσης με την τελευταία έκδοση του για το έτος 2020, παρά το γεγονός ότι είναι νέα στη σκηνή, αλλά απέδειξε την αξία του και τέθηκε στην ατμόσφαιρα του ανταγωνισμού έντονα χάρη στη μοναδική και καινοτόμο χαρακτηριστικά που ήταν στην πρώτη γραμμή της ασφάλειας χαρακτηριστικό Full και χωρίς προσωρινές απαγορεύσεις που έχουν κλαπεί από καιρό χρήστες των αντιγράφων WhatsApp τροποποιηθεί από διαφορετικά ονόματα, όπως WhatsApp Plus Golden, αλλά με WhatsApp Ismail Al Qasim αυτό το πρόβλημα ελέγχθηκε και να εξαλειφθεί ριζικά για να γίνει μια ασφαλής έκδοση και κατά της απαγόρευσης αναπτύχθηκε σύμφωνα με τα πρότυπα του Whatsapp Plus και να θέσει πολλά χαρακτηριστικά σε αυτό για να γίνει ένα από τα πιο κοινά αντίγραφα στην αραβική σκηνή.


IS Whatsapp ISWhatsapp


WhatsApp Ismail Al Qasim Τελευταία ενημέρωση:


Για τους χρήστες ISWhatsapp πριν αρχίσουμε να παραθέτουμε τις λεπτομέρειες πίσω από αυτήν την έκδοση, πρέπει να σας δώσουμε μια σημαντική σημείωση για να διευκρινίσουμε μερικά από τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να αποφύγετε το κλείδωμα του λογαριασμού WhatsApp:

Πρέπει να διαγράψετε την παλιά έκδοση του WhatsApp πριν ξεκινήσετε την εγκατάσταση της νέας έκδοσης στο τηλέφωνό σας.
Ενεργοποιήστε το λογαριασμό σας προσθέτοντας τον αριθμό σας στη νέα ενημέρωση και εισάγοντας τον κωδικό ενεργοποίησης που θα σας λάβει με τη μορφή μηνύματος SMS για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία ενεργοποίησης.
Λάβετε υπόψη ότι δεν θα συμμετάσχετε σε μεγάλο αριθμό ομάδων, ώστε να μην καταλήξετε να μπλοκάνε.
Για να αποφύγετε την απώλεια των δεδομένων που ήταν στην παλιά έκδοση θα πρέπει να κάνετε ένα αντίγραφο ασφαλείας των μηνυμάτων πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία διαγραφής του αντιγράφου μετά από αυτό το βήμα γίνεται και να αφαιρέσετε αυτό το αντίγραφο μπορείτε να ενεργοποιήσετε άμεσα τη νέα έκδοση του WhatsApp Ismail Kassem και να ενεργοποιήσετε το δικό σας αριθμό.


Νέα ISWhatsapp χαρακτηριστικά νέα έκδοση:


Αυτόματη απάντηση σε εισερχόμενα μηνύματα: Αυτή η δυνατότητα μπορεί να υποστηρίζεται για την αυτόματη απόκριση σε μηνύματα από επαφές όταν είστε απασχολημένοι και δεν μπορείτε να απαντήσετε εκείνη τη στιγμή.

Απόκρυψη Συνομιλίες: Αυτό το χαρακτηριστικό σας επιτρέπει να κρύψει κάποιες ιδιωτικές συνομιλίες που θέλετε να κρατήσετε μακριά από τη λίστα συνομιλίας στην αρχική οθόνη και να τα δείτε μόνοι σας και αυτή η διαδικασία γίνεται με τη μετάβαση στην επιθυμητή συνομιλία και επιλέγοντας να κρύψει τη συνομιλία για να αποθηκευτεί μέσα σε κρυφές συνομιλίες και μπορείτε να τα δείτε και να ολοκληρώσετε το υπόλοιπο των συνομιλιών με τη μετάβαση στην κύρια διεπαφή και κάνοντας κλικ στη λέξη Whatsapp.

Προσδιορίστε συγκεκριμένες περιπτώσεις WhatsApp που δείχνουν ότι τις έχετε δει και να αποκρύψετε βλέποντας τα υπόλοιπα: με αυτό το χαρακτηριστικό μπορείτε να δείτε ποιες περιπτώσεις σας αρέσει χωρίς να δείξετε ότι είστε όλοι τους δει και να επιλέξετε ορισμένες καταστάσεις που θα είναι ορατές μόνο χωρίς άλλους διορθώνοντας την κατάσταση παρακάτω.

Διαγράψτε τα μηνύματα ανά πάσα στιγμή: Συμβαίνει να χάσετε τη σύνταξη ενός συγκεκριμένου μηνύματος ή να στείλετε ένα μήνυμα κατά λάθος σε μία από τις επαφές σας και θέλετε να τα διαγράψετε εντελώς και από τα δύο μέρη που μπορείτε να το κάνετε με WhatsApp Ismail Al Qasim θα διαγράψετε αυτά τα μηνύματα, ακόμη και αν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που στάλθηκαν.

Αλλαγή γραμμής εφαρμογής: Το ISWhatsapp έχει ένα σύνολο γραμματοσειρών που μπορείτε να επιλέξετε, να αλλάξετε και να χρησιμοποιήσετε στην εφαρμογή.

Απόκρυψη ότι είστε ενεργοί τώρα: ένα από τα χαρακτηριστικά της ιδιωτικής ζωής που προτιμάται από την πλειοψηφία των χρηστών που τους επιτρέπει να εισέλθουν και να εξέλθουν από την εφαρμογή χωρίς κανείς να γνωρίζει γι 'αυτό και έτσι την περιήγηση πιο άνετα και λιγότερο ενοχλητικό.

Συνομιλία με ανεπιφύλακτους αριθμούς: ένα χαρακτηριστικό που δεν ήταν διαθέσιμο στο WhatsApp Messenger προηγουμένως και προστέθηκε στα αντίγραφα του WhatsApp Plus πολλά like gb whatsapp και og WhatsApp, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να ξεκινήσει συνομιλίες και να κάνει κλήσεις με μη αποθηκευμένους αριθμούς στις επαφές του εύκολα και χωρίς να χρειάζεται να τα αποθηκεύσετε εκ των προτέρων στη συσκευή.


Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων για WhatsApp Plus WhatsApp Ismail Al Qasim:



  1. Απόκρυψη του ρολογιού ιστορίας που μοιράζονται οι φίλοι.
  2. Απόκρυψη της ανάγνωσης των μηνυμάτων που λαμβάνονται εν αγνοία του άλλου μέρους.
  3. Απόκρυψη και ενεργοποίηση της δυνατότητας ανάγνωσης και λήψης εύρυθμης λειτουργίας μόνο όταν απαντάτε σε μηνύματα (όταν ενεργοποιηθεί αυτή η δυνατότητα, η αυτόματη απάντηση θα απενεργοποιηθεί)
  4. Ρυθμίστε ένα κλείδωμα για την εφαρμογή, έτσι ώστε να είναι δύσκολο για τους υπόλοιπους να διεισδύσουν και να επηρεάσουν το απόρρητό σας.
  5. Εμποδίστε τη διαγραφή μηνυμάτων από τρίτους καθώς και τις υποθέσεις WhatsApp.
  6. Αποκλείστε τη λήψη κλήσεων από επαφές που επιλέγετε και ενεργοποιήστε τις για τις υπόλοιπες.



Νέες προσθήκες WhatsApp Ismail ISWhatsapp:


  • Η δυνατότητα ρύθμισης προγραμματισμένων μηνυμάτων.
  • Αποσυνδέστε το Internet από το ISWhatsapp και προσαρμόστε το σε λειτουργία πτήσης χωρίς να επηρεαστούν άλλες εφαρμογές στη συσκευή σας.
  • Ελέγξτε το μέγεθος του προφίλ του αποστολέα.
  • Ενεργοποιήστε την εικόνα προφίλ σας καθώς και τις φωτογραφίες όλων των αποστολέων σε όλα τα μηνύματα κατά τη διάρκεια μεμονωμένων συνομιλιών ή σε ομάδες.
  • Κάντε πολλή χρήση της κύριας διεπαφής.
  • Δώστε ένα σύνολο εικονιδίων έκδοσης και ειδοποιήσεων συνομιλίας για να αντικαταστήσετε τα βασικά εικονίδια, εάν το επιθυμεί ο χρήστης.
  • Προσθέστε την επιλογή ότι είστε πάντα συνδεδεμένοι και την επιλογή απόκρυψης ειδοποιήσεων.
  • Προσθέστε τη δυνατότητα για να απενεργοποιήσετε το μετρητή συνομιλίας και ομαδικού μηνύματος.
  • Αυξήστε τη διάρκεια μεταφόρτωσης των υποθέσεων βίντεο WhatsApp σε περίπου 8 λεπτά αντί για 30 δευτερόλεπτα.
  • WhatsApp οι χρήστες μπορούν να δουν τις περιπτώσεις, να μεταφορτώσουν τα βίντεο και τις φωτογραφίες, και να αντιγράψουν τι γράφτηκε από τους.
  • Πολλαπλές επιλογές κλειδώματος εφαρμογής σε διαφορετικά στυλ, όπως κωδικός πρόσβασης, δακτυλικό αποτύπωμα, στυλ ή μοτίβο.
  • Προσθέστε τη δυνατότητα θέματος νυχτερινής λειτουργίας.
  • Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να ανοίγετε περισσότερες από μία συζητήσεις ταυτόχρονα μέσω της δυνατότητας multichat.


Κατεβάστε το Σύνδεσμο: Κατεβάστε WhatsApp Ismail Al Qasim iswhatsapp


Εδώ έχουμε φτάσει στο τέλος του άρθρου μας και ελπίζουμε ότι έχουμε εκπληρώσει ακόμη και ένα μικρό μέρος του δικαιώματος της έκδοσης WhatsApp Ismail Al Qasim ISWhatsapp, η οποία άκμασε χάρη στα πλεονεκτήματα και τις αποκλειστικές προσθήκες που μας παρέχονται από τον προγραμματιστή του και η οποία δεν θα το βρείτε στο WhatsApp Green δοκιμάστε το τώρα να δείτε την αποτελεσματικότητα και τη δύναμη της απόδοσής του και να μοιραστείτε την εμπειρία σας με αυτό στο πεδίο σχολίων.

Κατεβάστε WhatsApp Ismail Al Qasim iswhatsapp
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent