recent
أخبار ساخنة

Download WhatsApp Ismail Al Qasim iswhatsapp

الصفحة الرئيسية

Download WhatsApp Ismail Al Qasim ISWhatsapp WhatsApp tegen het verbod


Hier komen we terug naar u om in uw handen te downloaden WhatsApp Ismail Al Qasim (IS Whatsapp - ISWhatsapp) Arabische versie van WhatsApp Plus tegen het verbod met zijn nieuwste versie voor het jaar 2020 ondanks het feit dat nieuw op de scène, maar bewees zijn waarde en ging in de sfeer van de concurrentie sterk dankzij de unieke en innovatieve functies die in de voorhoede van de beveiligingsfunctie Vol en vrij van tijdelijke verboden die al lang gestolen gebruikers van whatsapp kopieën gewijzigd door verschillende namen, zoals WhatsApp Plus Golden, maar met WhatsApp Ismail Al Qasim dit probleem werd gecontroleerd en radicaal geëlimineerd om een veilige versie te worden en tegen het verbod werd ontwikkeld volgens de normen van Whatsapp Plus en zet vele functies in het tot een van de meest voorkomende kopieën op de Arabische scène.


IS Whatsapp ISWhatsapp


WhatsApp Ismail Al Qasim Laatst bijgewerkt:


Voor ISWhatsapp-gebruikers voordat we beginnen met het vermelden van de details achter deze versie, moeten we u een belangrijke notitie geven om enkele stappen te verduidelijken die u moet volgen om te voorkomen dat het Whatsapp-account wordt geblokkeerd:

Je moet de oude versie van WhatsApp verwijderen voordat je begint met het installeren van de nieuwe versie op je telefoon.
Activeer uw account door uw nummer toe te voegen aan de nieuwe update en de activeringscode in te voeren die u ontvangt in de vorm van een sms-bericht om de activeringsprocedure te voltooien.
Houd er rekening mee dat u zich niet bij een groot aantal groepen aansluit, zodat u uiteindelijk niet wordt geblokkeerd.
Om het verlies van gegevens die op de oude versie was te voorkomen, moet u een back-up maken van de berichten voordat u begint met het verwijderen van de kopie nadat die stap is voltooid en die kopie verwijderen, u de nieuwe versie van WhatsApp Ismail Kassem direct activeren en uw eigen nummer activeren.


Nieuwe ISWhatsapp beschikt over nieuwe versie:


Automatisch beantwoorden van binnenkomende berichten: deze functie kan worden ondersteund om automatisch te reageren op berichten van contactpersonen wanneer u bezet bent en op dat moment niet reageren.

Chats verbergen: Met deze functie u een aantal privéchats verbergen die u wilt weghouden van de chatlijst op het startscherm en ze zelf bekijken en dit proces wordt gedaan door naar de gewenste chat te gaan en ervoor te kiezen om de chat te verbergen die moet worden opgeslagen in verborgen chats en u ze zien en de rest van de gesprekken voltooien door naar de hoofdinterface te gaan en op het woord Whatsapp te klikken.

Identificeer specifieke WhatsApp-gevallen die laten zien dat je ze hebt gezien en verberg het kijken naar de rest: met deze functie kun je zien welke gevallen je leuk vindt zonder te laten zien dat je ze allemaal hebt gezien en kies je bepaalde situaties om alleen zichtbaar te zijn zonder anderen door de situatie hieronder te corrigeren.

Verwijder berichten op elk gewenst moment: Het gebeurt om het schrijven van een bepaald bericht te missen of per ongeluk een bericht te sturen naar een van uw contactpersonen en u wilt ze volledig verwijderen van beide partijen die u doen met WhatsApp Ismail Al Qasim zal deze berichten verwijderen, zelfs als het een lange tijd geleden is dat ze werden verzonden.

App-regelwijziging: ISWhatsapp heeft een set lettertypen die u kiezen, schakelen en gebruiken in de app.

Verberg dat u nu actief bent: een van de privacyfuncties die de voorkeur hebben van de meerderheid van de gebruikers, waardoor ze de toepassing kunnen invoeren en verlaten zonder dat iemand het weet en dus comfortabeler en minder vervelend kan browsen.

Chat met onvoorwaardelijke nummers: een functie die voorheen niet beschikbaar was op WhatsApp Messenger en werd toegevoegd aan de kopieën van WhatsApp Plus verschillende vind-ik-leuks in WhatsApp en OG WhatsApp, zodat de gebruiker gesprekken kan starten en bellen met niet-opgeslagen nummers in zijn contacten gemakkelijk en zonder ze van tevoren op het apparaat op te slaan.


Privacybeleid op WhatsApp Plus WhatsApp Ismail Al Qasim:



  1. Verberg het verhaalhorloge dat door vrienden wordt gedeeld.
  2. Verberg de lezing van de ontvangen berichten zonder medeweten van de andere partij.
  3. Lees- en leesstatus alleen verbergen en inschakelen wanneer u berichten beantwoordt (wanneer deze functie is geactiveerd, wordt automatisch antwoord uitgeschakeld)
  4. Stel een slot voor de app in, zodat het voor de rest moeilijk is om door te dringen en uw privacy te verstoren.
  5. Voorkom het verwijderen van berichten van uw derden en hun WhatsApp-aanvragen.
  6. Blokkeer het ontvangen van oproepen van contactpersonen die u selecteert en schakel ze in voor de rest.


Soortgelijke applicatie: Download WhatsApp Blue tegen het verbod

Nieuwe toevoegingen WhatsApp Ismail ISWhatsapp:


  • De mogelijkheid om geplande berichten in te stellen.
  • Koppel het internet los van ISWhatsapp en pas het aan in de vluchtmodus zonder dat dit gevolgen heeft voor andere apps op uw apparaat.
  • Bepaal de grootte van het profiel van de afzender.
  • Schakel je profielfoto en foto's van alle afzenders in voor alle berichten tijdens een individuele chat of in groepen.
  • Maak veel gebruik van de hoofdinterface.
  • Geef een set versiepictogrammen en chatmeldingen op om de basispictogrammen te vervangen als de gebruiker dat wenst.
  • Voeg de optie toe die u altijd hebt verbonden en de optie om meldingen te verbergen.
  • Voeg de functie toe om de chat- en groepsberichtenteller uit te schakelen.
  • Verhoog de duur van het uploaden van WhatsApp-videohoesjes tot ongeveer 8 minuten in plaats van 30 seconden.
  • WhatsApp-gebruikers kunnen cases bekijken, video's en foto's downloaden en kopiëren wat er van hen is geschreven.
  • Meerdere opties voor app-vergrendel in verschillende stijlen, zoals wachtwoord, vingerafdruk, stijl of patroon.
  • Voeg de themafunctie nachtmodus toe.
  • Met de app kun je meer dan één gesprek tegelijk openen via de multichat-functie.




Hier hebben we het einde van ons artikel bereikt en we hopen dat we zelfs een klein deel van het recht van WhatsApp-versie Ismail Al Qasim ISWhatsapp hebben vervuld, die bloeide dankzij de voordelen en exclusieve toevoegingen die ons door de ontwikkelaar en die niet zal vinden op WhatsApp Green probeer het nu om de effectiviteit en kracht van de prestaties te zien en deel uw ervaring met het in de comments box.

Download WhatsApp Ismail Al Qasim iswhatsapp
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent