recent
أخبار ساخنة

Last ned WhatsApp Ismail Al Qasim iswhatsapp

الصفحة الرئيسية

Last ned WhatsApp Ismail Al Qasim ISWhatsapp WhatsApp mot forbudet


Her kommer vi tilbake til deg for å sette i hendene laste ned WhatsApp Ismail Al Qasim (IS Whatsapp - ISWhatsapp) Arabisk versjon av WhatsApp Plus mot forbudet med sin nyeste versjon for året 2020 til tross for å være ny på scenen, men viste seg å være verdt og gikk inn i atmosfæren av konkurransen sterkt takket være de unike og innovative funksjonene som var i forkant av sikkerhetsfunksjonen Full og fri for midlertidige forbud som lenge har blitt stjålet brukere av whatsapp kopier endret av forskjellige navn som WhatsApp Plus Golden, men med WhatsApp Ismail Al Qasim dette problemet ble kontrollert og eliminert radikalt for å bli en sikker versjon og mot forbudet ble utviklet i henhold til standarder for Whatsapp Plus og sette mange funksjoner i det å bli en av de vanligste kopiene på den arabiske scenen.


IS Whatsapp ISWhatsapp


WhatsApp Ismail Al Qasim Sist oppdatert:


For ISWhatsapp-brukere før vi begynner å liste opp detaljene bak denne versjonen, må vi gi deg et viktig notat for å klargjøre noen av trinnene du bør følge for å unngå å blokkere whatsapp-kontoen:

Du må slette den gamle versjonen av WhatsApp før du begynner å installere den nye versjonen på telefonen.
Aktiver kontoen din ved å legge til nummeret ditt i den nye oppdateringen og skrive inn aktiveringskoden som vil motta deg i form av en SMS-melding for å fullføre aktiveringsprosedyren.
Husk at du ikke blir med i et stort antall grupper, slik at du ikke ender opp med å bli blokkert.
For å unngå tap av data som var på den gamle versjonen bør du ta en sikkerhetskopi av meldingene før du starter prosessen med å slette kopien etter at trinnet er gjort og fjerne den kopien kan du direkte aktivere den nye versjonen av WhatsApp Ismail Kassem og aktivere ditt eget nummer.


Ny ISWhatsapp har ny versjon:


Automatisk svar på innkommende meldinger: Denne funksjonen kan støttes for å svare automatisk på meldinger fra kontakter når du er opptatt og ikke kan svare i det øyeblikket.

Skjul samtaler: Denne funksjonen lar deg skjule noen private samtaler som du vil holde unna chat-listen på startskjermen og se dem på egen hånd, og denne prosessen er gjort ved å gå til ønsket chat og velge å skjule chatten som skal lagres i skjulte samtaler, og du kan se dem og fullføre resten av samtalene ved å gå til hovedgrensesnittet og klikke på ordet Whatsapp.

Identifiser spesifikke WhatsApp-saker som viser at du har sett dem og skjule å se på resten: Med denne funksjonen kan du se hvilke tilfeller du liker uten å vise at du alle har sett dem og velge visse situasjoner som bare skal være synlige uten andre ved å korrigere situasjonen nedenfor.

Slett meldinger når som helst: Det skjer å savne å skrive en bestemt melding eller sende en melding ved en feil til en av kontaktene dine, og du vil slette dem helt fra begge parter du kan gjøre det med WhatsApp Ismail Al Qasim vil slette disse meldingene selv om det har vært lenge siden de ble sendt.

Applinjeendring: ISWhatsapp har et sett med skrifter som du kan velge, bytte og bruke på appen.

Skjul at du er aktiv nå: en av personvernfunksjonene som foretrekkes av de fleste brukere som gjør det mulig for dem å gå inn og ut av programmet uten at noen vet om det og dermed surfer mer komfortabelt og mindre irriterende.

Chat med ureserverte tall: en funksjon som ikke var tilgjengelig på WhatsApp Messenger tidligere og ble lagt til kopier av WhatsApp Plus flere liker gb whatsapp og og whatsapp slik at brukeren kan starte samtaler og ringe med ulagrede tall i sine kontakter enkelt og uten å måtte lagre dem på forhånd på enheten.


Retningslinjer for personvern på WhatsApp Plus WhatsApp Ismail Al Qasim:



  1. Skjul historien klokken som deles av venner.
  2. Skjul lesingen av meldingene som mottas uten den andre partens kunnskap.
  3. Skjul og aktiver lese- og motta helse bare når du svarer på meldinger (når denne funksjonen er aktivert automatisk svar vil bli deaktivert)
  4. Sett opp en lås for appen slik at det er vanskelig for resten å trenge inn og forstyrre personvernet ditt.
  5. Forhindre sletting av meldinger fra tredjeparter samt deres WhatsApp-saker.
  6. Blokker mottak av anrop fra kontakter du velger, og aktiver dem for resten.



Nye tillegg WhatsApp Ismail ISWhatsapp:


  • Muligheten til å definere planlagte meldinger.
  • Koble Internett fra ISWhatsapp og juster det i flymodus uten å påvirke andre apper på enheten din.
  • Kontroller størrelsen på avsenderens profil.
  • Aktiver profilbildet ditt samt bilder av alle avsendere til alle meldinger under individuell chat eller i grupper.
  • Gjør mye bruk av hovedgrensesnittet.
  • Gi et sett med versjonsikoner og chat-varsler for å erstatte de grunnleggende ikonene hvis brukeren ønsker det.
  • Legg til alternativet du alltid er tilkoblet, og alternativet for å skjule varsler.
  • Legg til funksjonen for å deaktivere samtale- og gruppemeldingstelleren.
  • Øk varigheten av opplasting av WhatsApp-videotilfeller til omtrent 8 minutter i stedet for 30 sekunder.
  • WhatsApp-brukere kan vise saker, laste ned videoer og bilder, og kopiere det som ble skrevet fra dem.
  • Flere applåsalternativer i forskjellige stiler, for eksempel passord, fingeravtrykk, stil eller mønster.
  • Legg til temafunksjonen for nattmodus.
  • Appen lar deg åpne mer enn én samtale samtidig gjennom multichat-funksjonen.




Her har vi nådd slutten av vår artikkel, og vi håper at vi har oppfylt enda en liten del av retten til WhatsApp-versjonen Ismail Al Qasim ISWhatsapp, som blomstret takket være fordelene og eksklusive tilleggene gitt til oss av utvikleren, og som ikke finner den på WhatsApp Green, prøv det nå for å se effektiviteten og styrken av ytelsen og dele din erfaring med det i kommentarfeltet.

Last ned WhatsApp Ismail Al Qasim iswhatsapp
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent