recent
أخبار ساخنة

Download WhatsApp Gold Abu Arab 2020

Laatste update Whatsapp Gold 2020 WhatsApp Gold


Voor gebruikers WhatsApp Gold Crown, WhatsApp Abu Arab 2020 "   WhatsApp Gold  " en volgelingen van de nieuwe productie, bieden wij u vandaag te downloaden  van de update WhatsApp Plus Golden  Abu Arab, de versie die   al is lang  gewacht   door fans  Whatsapp Gold nadat ze last hebben van problemen tijdelijke verboden die hen overkwamen, hun werk belemmerden en ervoor zorgden dat hun gebruikers terugkeerden naar de officiële versie, Het wordt geleverd door  een uitgebreide WhatsApp-site  .

Toen we Abu Arabia hoorden, stopte hij met het aanbrengen van wijzigingen en bleef hij deze versie en andere kopieën bijwerken die verband hielden met namen als  WhatsApp Plus Blue  en WhatsApp Plus red,  die je kunt vinden op  de WhatsApp Collector-website  op hun downloadpagina, dus wat als hij zo'n probleem had waardoor veel mensen weigerden het te gebruiken. Met de nieuwe update werken ontwikkelaars aan het verbeteren van de kopieerprestaties en het veiliger en minder kwetsbaar maken voor embargo's, aangezien het intensief en nauwkeurig wordt gecontroleerd en geëxperimenteerd op de meeste  Whatsapp Plus-  gebruikers om  contacteer ons op deze manier en speciale inhoud.



WhatsApp Plus gold is tegen het verbod


Het downloaden van  WhatsApp Plus-goud  is gewijzigd door  WhatsApp Abu Arab, dat  een groep ongelooflijke functies bevat, gecombineerd met functies en functies die eerder beschikbaar waren in de  officiële WhatsApp Messenger,  waardoor het aanzienlijk populair kan worden in de WhatsApp  Plus-groep met een paar exemplaren zoals  WhatsApp Omar roze , Omar-blauw, Al-Annabi,  WhatsApp GB  en vele versies zijn aangepast om het proces op te lossen van wat door sommige ontwikkelaars als WhatsApp is begonnen. 

Download WhatsApp Plus Abu Arabian gouden update


Als je vraagt ​​wat het beroemd maakt, is het antwoord de toevoeging en het nieuwe tintje dat het aan zijn gebruikers geeft en volgens hun wensen in de officiële versie geeft dit WhatsApp-gebruikers de kracht om de geheimen van gesprekken te verbergen die voorheen onmogelijk waren en het stelt hen ook in staat lees alle inkomende berichten, zelfs nadat ze zijn verwijderd door een contactpersoon met de optie om het verwijderen van berichten te voorkomen, het stelt hen ook in staat om verwijderde berichten te herstellen die ze op dat moment of zelfs na een lange tijd verstreken en gerelateerd aan een onregelmatige WhatsApp-zaak, d.w.z. verdween na 24 uur. Het oppakken van Alsturi's koffers is met meer dan 30 seconden verlengd en de extra functies zijn verbeterd.


Downloadfuncties voor gouden WhatsApp-updates:


  1. Verberg de laatste activiteit op  WhatsApp Plus Gold  : Met deze versie van  WhatsApp Abu Arab is het  nu mogelijk om je laatste optreden en je online aanwezigheid volledig te verbergen voor andere contacten.
  2. Verberg twee ontvangende accounts: Met deze functie kun je ongemerkt elk bericht van een vriend lezen, en dit doe je door de tweede blauwe markering naast het bericht uit te schakelen.
  3. Verberg het typen van opnames: u kunt dit doen tijdens het chatten zonder dat de andere partij beseft dat u een audioclip schrijft of opneemt die verrast zal zijn door de reactie na ontvangst van het bericht.
  4. Langere geschreven letters (tekst): er is een verhoging doorgevoerd om het aantal tekens dat in de lettergrepen in Al-Satori kan worden opgenomen, te verhogen tot 255 tekens, na een beperking tot 130 tekens.
  5. Schakel in om de vaste WhatsApp-status voor contacten op het chatscherm te zien: u kunt nu de gevallen van verbeterde WhatsApp-vrienden lezen zonder naar hun persoonlijke pagina te hoeven gaan, zoals deze wordt weergegeven op het chatscherm waar het gesprek rechtstreeks tussen u gaande is met de naam en uiterlijkgegevens wat aangeeft of het is aangesloten of niet.
  6. Mogelijkheid om de applicatiekleur te wijzigen: met Whatsapp Gold kunt u de kleur van de app, lettertypen, achtergronden en vensters wijzigen en deze naar uw smaak aanpassen door de kleuren van de app, en de gebruikers de mogelijkheid geven om hun basispictogrammen te veranderen en ze naar wens te veranderen. en de neiging tot bepaalde kleuren.
  7. Voer het tweede nummer in op het officiële nummer op één telefoon.
  8. Deze applicatie is compatibel met alle versies van Android.
  9. Deze app is gratis en vrij van vervelende advertenties.


Andere toevoegingen aan WhatsApp Gold Abu Arab:

  1. Kopieer en download WhatsApp-bestanden, afbeeldingen en video's.
  2. Update over het verbod.
  3. Activeer het toevoegen en  downloaden van  stickers op  WhatsApp Gold Crown  vanuit elke winkel die je hebt.
  4. Voeg een nieuwe set lettertypen toe die kunnen worden gebruikt om toepassingslettertypen en chatschermen te wijzigen.
  5. Sta 30 gesprekken toe in plaats van 3 op de hoofdinterface.
  6. Schakel open verborgen gesprekken uit terwijl u op Whatsapp drukt.
  7. Maakt het opnieuw ordenen van berichten van de oudste en de nieuwste mogelijk, na het bekijken van berichten van specifieke groepsleden.
  8. Los problemen met geforceerde opschorting op in automatische reactie.
  9. Voorkomt dat media in mobiele studio's verschijnen en maakt het mogelijk om het op WhatsApp Gold te bekijken   zonder het te hoeven downloaden.
  10. Schakel het opslaan en delen van gesprekken in als zip.
  11. Mogelijkheid om rapporten over uw accountgegevens op WhatsApp op te vragen.
  12. Een nachtmodusoptie toegevoegd die verschijnt naast het Wi-Fi-pictogram dat verantwoordelijk is voor het uitschakelen van internet in de app.
  13. Het toevoegen van een themawinkel met meer dan 1000 thema's en het oplossen van problemen toont het thema niet.
  14. Activeer het privé en privé beantwoorden van berichten van groepsleden.
  15. Meer gebruik van de vingerafdrukinterface.
  16. Voeg nieuwe opties toe voor meldingen vanwege wie er online is en wie hun profielfoto heeft gewijzigd.
  17. Verbeterde snelheid en prestaties bij het verzenden en ontvangen van berichten.
  18. Los een programmafout op wanneer lettertypen veranderen.
  19. Los een ongeluk op terwijl u een thema probeert te vinden.
  20. Andere reparaties en verbeteringen.


Let op: als uw account is blootgesteld aan een eerdere versie van het tijdelijke verbod, moet u een kopie ervan verwijderen nadat u een back-up hebt gemaakt van de gesprekken erin en vervolgens kunt u beginnen met downloaden   update  gold Gold Whatsapp  en installeer op uw mobiele telefoon en voer discussieherstel uit en neem alle chats om de resterende procedure te voltooien die nodig is om de nieuwe versie te starten.

Gold WhatsApp downloadgebied laatste update



Een meer verfijnde versie van WhatsApp





WhatsApp Abu Arab Dit is de nieuwste versie van Whatsapp Gold en we zullen de downloadlink updaten als er een nieuwe versie is.
Download WhatsApp Gold Abu Arab 2020
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent