recent
أخبار ساخنة

Κατεβάστε το WhatsApp Gold Abu Arab 2020

الصفحة الرئيسية

WhatsApp Gold 2020 WhatsApp Gold


Για τους χρήστες WhatsApp Gold Crown, WhatsApp Abu Arab 2020 "   WhatsApp Gold  " και οπαδούς της νέας παραγωγής, σας προσφέρουμε σήμερα να κατεβάσετε  την ενημέρωση WhatsApp Plus Golden  Abu Arab, την έκδοση που  περίμενε   εδώ  και πολύ καιρό  οι θαυμαστές  Whatsapp Gold αφού υποφέρουν από προβλήματα προσωρινές απαγορεύσεις που τους έπληξαν, εμπόδισαν τη δουλειά τους και προκάλεσαν στους χρήστες τους να επιστρέψουν στην επίσημη έκδοση, παρέχεται από  μια ολοκληρωμένη τοποθεσία WhatsApp  .

Όταν μάθαμε για την Αμπού Αραβία, σταμάτησε να κάνει αλλαγές και συνέχισε να ενημερώνει αυτήν την έκδοση και άλλα αντίγραφα που σχετίζονται με ονόματα όπως το  WhatsApp Plus Blue και το  WhatsApp Plus κόκκινο  που θα βρείτε στον  ιστότοπο του WhatsApp Collector  στη σελίδα λήψης τους, έτσι τι εάν είχε ένα τέτοιο πρόβλημα που έκανε πολλούς ανθρώπους να αρνηθούν να το χρησιμοποιήσουν. Με τη νέα ενημέρωση, οι προγραμματιστές εργάζονται για να βελτιώσουν την απόδοση των αντιγράφων και να το κάνουν πιο ασφαλές και λιγότερο ευάλωτο σε εμπάργκο, καθώς ελέγχεται και πειραματίζεται εντατικά και με ακρίβεια στους περισσότερους  χρήστες του Whatsapp Plus για  επικοινωνήστε μαζί μας με αυτόν τον τρόπο και ειδικό περιεχόμενο.



Το WhatsApp Plus gold αντιτίθεται στην απαγόρευση


Η λήψη του  WhatsApp Plus gold  έχει τροποποιηθεί από το  WhatsApp Abu Arabian, το οποίο περιλαμβάνει μια σειρά απίστευτων δυνατοτήτων που είναι ενσωματωμένες με τις δυνατότητες και τις δυνατότητες που είχαν προηγουμένως βρεθεί στο  επίσημο WhatsApp Messenger, το  οποίο του επέτρεψε να αποκτήσει σημαντική δημοτικότητα στην ομάδα Whatsapp Plus που περιέχει πολλά αντίγραφα του  WhatsApp Omar ροζ  , Omar Omar, Al-Annabi,  WhatsApp GB  και πολλές εκδόσεις έχουν τροποποιηθεί για να λύσουν τη διαδικασία αυτού που ξεκίνησε ως WhatsApp από ορισμένους προγραμματιστές. 

Κατεβάστε το WhatsApp Plus Abu Arab gold update


Εάν ρωτήσετε τι τους κάνει διάσημους, η απάντηση είναι οι νέες προσθήκες και το άγγιγμα που δίνουν στους χρήστες τους και σύμφωνα με τις επιθυμίες τους στην επίσημη έκδοση, αυτό δίνει στους χρήστες του WhatsApp τη δυνατότητα να αποκρύψουν προηγούμενες κρυφές συνομιλίες και τους επιτρέπει επίσης να διαβάσει όλα τα εισερχόμενα μηνύματα ακόμη και αφού διαγραφεί από μια επαφή με την επιλογή αποτροπής της διαγραφής μηνυμάτων, τους επιτρέπει επίσης να ανακτήσουν τα διαγραμμένα μηνύματα που διέγραψαν είτε εκείνη τη στιγμή ή ακόμα και μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα και σχετίζονται με μια ακανόνιστη περίπτωση WhatsApp, δηλαδή, το εξαφανίστηκε αφού πέρασαν 24 ώρες. Η ανύψωση της θήκης Alsturi έχει επεκταθεί σε διάρκεια μεγαλύτερη των 30 δευτερολέπτων και άλλα πρόσθετα χαρακτηριστικά βελτιώνονται.


Λειτουργία λήψης χρυσού WhatsApp λήψης:


  1. Απόκρυψη πρόσφατης δραστηριότητας στο  WhatsApp Plus Gold  : Με αυτήν την αραβική έκδοση του  WhatsApp, είναι  πλέον δυνατή η απόκρυψη της τελευταίας εμφάνισης και της διαδικτυακής σας παρουσίας εντελώς από άλλες επαφές.
  2. Απόκρυψη δύο λογαριασμών λήψης: Αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει να διαβάσετε όσα μηνύματα θέλετε από τους φίλους σας χωρίς να το γνωρίζετε και αυτό γίνεται απενεργοποιώντας το δεύτερο μπλε σημάδι δίπλα στο μήνυμα.
  3. Απόκρυψη πληκτρολόγησης: Μπορείτε να το κάνετε αυτό ενώ συνομιλείτε χωρίς να παρατηρήσετε κανέναν άλλο ότι γράφετε ή εγγράφετε ένα ηχητικό κλιπ που θα εκπλαγεί από την απάντηση μετά τη λήψη του μηνύματος.
  4. Μεγαλύτερες γραπτές επιστολές (κείμενο): Έχει γίνει μια αύξηση για να αυξηθεί ο αριθμός των χαρακτήρων που μπορούν να συμπεριληφθούν στις συλλαβές κειμένου στο Al-Satori σε 255 χαρακτήρες, αφού περιοριστεί σε 130 χαρακτήρες.
  5. Ενεργοποίηση για να δείτε σταθερή κατάσταση WhatsApp για επαφές στην οθόνη συνομιλίας: Τώρα μπορείτε να διαβάσετε περιπτώσεις βελτιωμένων φίλων WhatsApp χωρίς να χρειάζεται να μεταβείτε στην προσωπική τους σελίδα καθώς εμφανίζονται στην οθόνη συνομιλίας όπου η συνομιλία μεταδίδεται ζωντανά μεταξύ σας απευθείας με το όνομα και τα δεδομένα εμφάνισης που δείχνει αν είναι συνδεδεμένο ή όχι.
  6. Δυνατότητα αλλαγής του χρώματος της εφαρμογής: Με το Whatsapp Gold, μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα της εφαρμογής, τις γραμματοσειρές, το φόντο και τα παράθυρα και να το αλλάξετε ώστε να ταιριάζει στο γούστο σας μέσω των χρωμάτων που παρέχει η εφαρμογή δίνει επίσης στους χρήστες της τη δυνατότητα να αλλάξουν το βασικό εικονίδιο και να αλλάξουν ανάλογα με το γούστο και την τάση του για ορισμένα χρώματα.
  7. Εκτελέστε τον δεύτερο αριθμό στην επίσημη πλευρά σε ένα τηλέφωνο.
  8. Αυτή η εφαρμογή είναι συμβατή με όλες τις εκδόσεις του Android.
  9. Αυτή η εφαρμογή είναι δωρεάν και απαλλαγμένη από ενοχλητικές διαφημίσεις.


Άλλες προσθήκες στο WhatsApp Gold Abu Arab:

  1. Αντιγραφή και λήψη αρχείων WhatsApp, εικόνων και βίντεο.
  2. Ενημέρωση σχετικά με την απαγόρευση.
  3. Ενεργοποιήστε την προσθήκη και  λήψη  αυτοκόλλητων στο  WhatsApp Gold Crown  από οποιοδήποτε κατάστημα έχετε.
  4. Προσθέστε ένα νέο σύνολο γραμματοσειρών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αλλαγή γραμματοσειρών εφαρμογών και οθονών συνομιλίας.
  5. Επιτρέψτε 30 συνομιλίες αντί για 3 εγκατεστημένες στην κύρια διεπαφή.
  6. Απενεργοποιήστε το άνοιγμα κρυφών συνομιλιών ενώ πατάτε το Whatsapp.
  7. Επιτρέπει την αναδιάταξη των μηνυμάτων από τα παλαιότερα έως τα νεότερα και τα νεότερα, μετά την προβολή μηνυμάτων από συγκεκριμένα μέλη της ομάδας.
  8. Λύστε το πρόβλημα της αναγκαστικής ανάρτησης σε αυτόματη απόκριση.
  9. Αποτρέπει την εμφάνιση πολυμέσων σε κινητά στούντιο και επιτρέπει την προβολή στο WhatsApp Gold   χωρίς να χρειάζεται να το κατεβάσετε.
  10. Ενεργοποιήστε την αποθήκευση και την κοινή χρήση συνομιλιών ως φερμουάρ.
  11. Δυνατότητα να ζητήσετε αναφορές των πληροφοριών του λογαριασμού σας στο WhatsApp.
  12. Προστέθηκε μια επιλογή νυχτερινής λειτουργίας που εμφανίζεται δίπλα στο εικονίδιο Wi-Fi που είναι υπεύθυνο για την απενεργοποίηση του διαδικτύου στην εφαρμογή.
  13. Η προσθήκη ενός θεματικού καταστήματος με περισσότερα από 1000 θέματα και η αντιμετώπιση προβλημάτων δεν εμφανίζει θέματα.
  14. Ενεργοποίηση ιδιωτικών και ιδιωτικών απαντήσεων στα μηνύματα των μελών της ομάδας.
  15. Αυξημένη χρήση της διεπαφής δακτυλικών αποτυπωμάτων.
  16. Προσθέστε νέες επιλογές για ειδοποιήσεις επειδή ποιος είναι συνδεδεμένος και ποιος άλλαξε την εικόνα του προφίλ του.
  17. Βελτιωμένη ταχύτητα και απόδοση στην αποστολή και λήψη μηνυμάτων.
  18. Διορθώστε μια δυσλειτουργία προγράμματος όταν αλλάζουν γραμματοσειρές.
  19. Διορθώστε ένα ατύχημα ενώ προσπαθείτε να βρείτε ένα θέμα.
  20. Επισκευές και άλλες βελτιώσεις.


Προσοχή: Εάν ο λογαριασμός σας εκτίθεται σε μια προσωρινή έκδοση της προσωρινής απαγόρευσης, θα πρέπει να διαγράψετε το αντίγραφο μόλις ολοκληρώσετε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των ενσωματωμένων συνομιλιών και, στη συνέχεια, μπορείτε να ξεκινήσετε κάνοντας λήψη   Ενημερώστε το  Gold Gold Whatsapp  και εγκαταστήστε στο κινητό σας τηλέφωνο και πραγματοποιήστε ανάκτηση συζήτησης και κάντε όλες τις συζητήσεις Για να ολοκληρώσετε την υπόλοιπη διαδικασία που απαιτείται για να ξεκινήσετε τη νέα έκδοση.

Τελευταία ενημέρωση χρυσού περιοχής λήψης WhatsApp



Περισσότερες τροποποιημένες εκδόσεις του WhatsApp





WhatsApp Abu Arab Αυτή είναι η τελευταία έκδοση του Whatsapp Gold και θα ενημερώσουμε τον σύνδεσμο λήψης εάν υπάρχει νέα έκδοση.
Κατεβάστε το WhatsApp Gold Abu Arab 2020
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent